inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق ذرت توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۵:۴۱]


پاسخ : امکان تقطیر شراب آلوی کپک زده توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۰:۰۶]


پاسخ : فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۲۵:۱۱]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۵۷:۰۷]


فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط Alirezamirzaie284
[امروز ساعت ۲۱:۳۹:۱۰]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط ساکارو
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۳۳]

نویسنده تاپیک: عرق مویز و دستگاه تقطیر  (دفعات بازدید: 85 بار)

آفلاین javad

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
    • مشاهدۀ نمایه
عرق مویز و دستگاه تقطیر
« در: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰:۴۸ »
سلام دوستان من تازه اشنا شدم با این سایت من قبلا مویز ریختم هر دبه 20 لیتری 4یا 5 کیلو مویز میریختم و بقیش اب و یه قاش چای خوری مخمر و دوتا قاشق عسل تو یه لیوان فعال میکردم  بعد میریختم تو دبه  تا اینجاش درست رفتم ؟ بدون عسل هم میشه مخمر و فعال کرد ؟  دوباره مویز گرفتم میخوام بریزم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم 

بعد درمورد دستگاه عرق گیری از این گلاب گیریا استفاده میکردم حالا میخوام از زود پز استفاده کنم ولی زود پز از اون قدیمیا پیدا نمیکنم تو همه سایتا گشتم همه از این باکلاسا هستن :)  ;D چکارکنم ؟ سراغ ندارین جایی بشه اماده خرید دستگاهو ؟ ببخشید سوالام زیادن
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق مویز و دستگاه تقطیر
« پاسخ #1 در: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۴:۴۳ »
با درود
اول از همه خوش آمدید به این انجمن دوست عزیز.
درمورد مقدار آب برای هر کیلو کشمش 2/5 لیتر آب کافیست آب بیشتر فقط زمان و زحمت تخمیر رو بیشتر میکنه.
درمورد فعال کردن مخمر هم میتونی از هر مواد شیرینی استفاده کنی مثل شکر، قند، شیره خرما، نبات و حتی میتوانی از آب ساده هم استفاده کنی فقط قبل از استفاده آب را خوب همبزن تا اکسیژن رسانی شود.
درمورد زودپز قطعا بهتر از دستگاه گلابگیر است چون دستگاه گلاب گیر درست آب بندی نیست و همینطور مخصوصا گلابگیری طراحی شده و کسانی که از گلابگیر استفاده میکنند تغییراتی در آن بوجود میاورند.
درمورد زودپزهای قدیمی هم که فراوان است توی سایت ها نگرد به بازار شهرتان برو قطعاً خواهی یافت.
موفق باشید...
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Alialba, javad