inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: مخمرترکیه  (دفعات بازدید: 80 بار)

آفلاین آتیلا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
    • مشاهدۀ نمایه
مخمرترکیه
« در: ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۴۷:۱۱ »
سلام وعرض ادب خدمت دوستان
من واسه ابجو از مخمر ترکیه که سه تا  بسته ای هستن استفاده کردم که روشون نوشتهmayaو کاملا سالم و عاری از هر میکروب ویروس نوشته.البته مخمر نان و شیرینیه
ولی سرعت کارش نسبت به مخمر فله خودمون
کمتر هستش میخواستم ببینم که کسی استفاده کرده ترکیه
اخه فرانسه نتونستم پیدا کنم
ابجوی من بعد یه هفته هنوز فعاله
باید چقدر صبر کنم .فکر کنم به نظرتون مخمرم تنبله  .
ناگفته نمونه که من بعد از اضافه کردن مخمر
همون موقع درش رو بستم
بوی الکل میده محصول ولی هنوز بعد یه هفته
فعاله
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2462 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمرترکیه
« پاسخ #1 در: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۳:۱۴:۲۱ »
من شناختي از اين مخمر ندارم ولي maya به زبان تركي استانبولي يعني مخمر كه فرانسويش هم براحتي گير مياد و البته كه هيچكدوم مناسب آبجو نيستند! اما يكهفته زمان زيادي براي تخمير اوليه نيست و بايد بيشتر صبر كنيد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

 

anything