inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: خارج نشدن کف از دبه  (دفعات بازدید: 87 بار)

آفلاین امیرد

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
خارج نشدن کف از دبه
« در: ۱۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۷:۴۸ »
سلام دوستان
سال نوتون مبارک
بنده تا به حال دو بار به روشی بسیار مبتدی(استفاده از یک دبه ی چهار لیتری برای ترکیب چاهار عدد دلستر ساده ی بهنوش ،حدود 400 گرم شکر و دو قاشق چای خوری مخمر نان فرانسوی)اقدام به درست کردن آبجو کردم
دفعه ی اول بعد از حدود دو روز وقتی کمی درب دبه رو شل کردم،کف اومد بیرون،بعد از حدود دو هفته از مرحله اول وارد بطریش کردم(کف بطری شکر ریختم)در نهایت طعمش عالی شده بود
اما برای دوم که اقدام به تکرار همین روند کردم،وقتی دربو شل کردم،هیچ کفی بیرون نیومد،الان بعد از حدود 11 روز بازش کردم،بوی خیلی بدی میده،شبیه به استفراغ!امکانش هست بخاطره بالاتر بودن دما نسبت به سری قبل باشه؟
البته اینو هم اضافه که سری قبل وقتی مخمرو تو آب ولرم حل کردم،چهل دقیقه به حال خودش رهاش کردم و دوباره هم زدم و اضافه کردم،اما این سری بعد از پنج دقیقه اضافه کردم
در ضمن تا همین دو روز پیش که از کنار دبه بو میکردم،بوی خوبی میداد
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خارج نشدن کف از دبه
« پاسخ #1 در: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۵:۵۷:۳۷ »
آقاي اميرد
سال نوي شما هم مبارك باشه
اين روش بقول خودتون مبتدي، خالي از ايراد نيست. منظورتون از اينكه وقتي درب ظرف رو شل كردين كف خارج شد چيه؟! يعني اينكه درب ظرف تخمير اينقدر آببندي بوده كه گاز تخمير خارج نشده و بازكردن در باعث شده كه كف خارج بشه؟ اگر اينطور بوده كه بار اول هم شانس آوردين كه آبجو درست شده. چون در زمان تخمير گاز زيادي توليد ميشه و حتماً بايد راهي براي خروجش وجود داشته باشه.
در مرتبه ي دوم اشكال از مخمري بوده كه اضافه كردين. اولاً مقدار ٢ قاشق چايخوري براي اين مقدار آبجو زياده. دوم اينكه احتمالاً مخمرتون در بار دوم كلا فاسد شده بوده و اصلاً تخمير انجام نشده كه منجر به فاسد شدن آبجو شده. دماي بالاي محيط هم به اين مشكل بيشتر دامن زده. ولي اگر مخمر سالم بود و فعاليتش رو شروع كرده بود، دماي محيط باعث فاسد شدن و بوي بد نميشد. ضمناً دماي آب فعالسازي خيلي مهم هست و با توجه به اينكه نوشتين آب ولرم بوده، احتمال اينكه در زمان فعالسازي بخاطر دماي بالاي آب، مخمرها از بين رفته باشن هست. چون دماي آب فعالسازي زير ٣٧ درجه هست و با لمس ظرف نبايد احساس داغ بودن و يا ولرم بودن داشته باشين و فقط بايد گرماي آب كمي حس بشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...