inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: شراب خام برای تقطیر  (دفعات بازدید: 123 بار)

آفلاین سولان

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 19
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب خام برای تقطیر
« در: ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۷:۱۵ »
سلام

من در دبه بیست لیتری حدودا  ۱۲ لیتر آب و پنج کیلو کشمش خوابوندم بعد از ۱۷ روز شراب ته نشین شد ولی مقدار خیلی کمی آب روی دبه اومد حدودا دو سانت آب آیا این عادیه یا باید آب زیادی روی شراب خام بیاد
 

آفلاین سولان

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 19
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب خام برای تقطیر
« پاسخ #1 در: ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۰:۲۴ »
اینم عکسش [ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]

به این پست 2 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
IMG_20180330_143231.jpg
IMG_20180330_143234.jpg
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب خام برای تقطیر
« پاسخ #2 در: ۱۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۷:۴۲ »
با درود
عادیه دوست عزیز
اصلا نیازی نیست که حتما آب روی شراب بیاید همین که دیگر تاج تخمیر وجود نداشته باشد کافیست.
شراب کشمش معمولا بسته به نوع مخمر و شرایط بین 16 تا 20 روز آماده تقطیر میشود
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: سولان

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب خام برای تقطیر
« پاسخ #3 در: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۶:۰۲ »
دوست عزيز
مقدار اين آب روي تفاله ها، بستگي داره به نسبت اوليه آب و كشمش. ولي من فكر ميكنم مقدار آب و يا مقدار كشمشي كه گفتين خيلي دقيق نباشه. چون ١٢ ليتر آب و ٥ كيلو كشمش بايد كمي بيشتر از اين باشه و سطحش يكم بالاتر از خط ١٥ ليتر باشه. ضمناً ١٢ ليتر آب، حداقل مقدار مورد نياز براي ٥ كيلو كشمش هست. اگر بخواين ميتونين در بچهاي بعدي حدود ٢ ليتر بيشتر آب بريزيد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...