inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق ذرت توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۵:۴۱]


پاسخ : امکان تقطیر شراب آلوی کپک زده توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۰:۰۶]


پاسخ : فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۲۵:۱۱]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۵۷:۰۷]


فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط Alirezamirzaie284
[امروز ساعت ۲۱:۳۹:۱۰]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط ساکارو
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۳۳]

نویسنده تاپیک: عرق+نارگیل  (دفعات بازدید: 202 بار)

این تاپیک حاوی پستی است که به عنوان بهترین پاسخ انتخاب شده است. اگر مایل به مشاهدۀ آن هستید اینجا را کلیک کنید.

آفلاین kamran674

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 15
  • تشکر شده: 5 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق+نارگیل
« در: ۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۳:۴۶ »
دوستان چطور میشه عرقی با مزه  وطعم نارگیل  داشته باشیم؟ :-\???
 

آفلاین kamran674

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 15
  • تشکر شده: 5 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق+نارگیل
« پاسخ #1 در: ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰:۳۵ »
کسی نظری نداره؟؟؟
 

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 101
  • تشکر شده: 40 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق+نارگیل
« پاسخ #2 در: ۱۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹:۴۸ »
یه ودکایی هست به نام کوکو که اسانس نارگیل داره،بعضیها دوست دارند و بعضی هم نمیپسندند،من فکر میکنم با استفاده از برشهای نارگیل در عرق ،یعنی همون آمیزه کردن عرق با نارگیل بتونید تا حدودی بوی نارگیل و به عرق منتقل کنید البته خب هرچه درصد الکل عرقت بیشتر باشه و بوی بد کمتری داشته باشه نتیجه بهتر میشه ولی چربی نارگیل هم وارد عرق میشه که نمیدونم حاصلش چی بشه،ولی ارزش امتحانش و داره
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: kamran674

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق+نارگیل
« پاسخ #3 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴:۲۲ »
چند سال پیش توی تلویزیون  نشون میداد یه کشاورز اگه اشتباه نکنم برای اندونزی بود . محصول نارگیل هر سالش انقدر زیاد بود که نمیدونست چیکار کنه .‌بعد مشروب تقطیری با نارگیل درست میکرد. که کلی هم وضعش خوب شده بود . و یه برند و با این طعم فکر کنم به نام این کشاورزه .😂😂😂😂
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: kamran674

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط kamran674 در ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۰:۳۲

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
عرق+نارگیل
« پاسخ #4 در: ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۲:۰۱:۱۳ »
يك راهش استفاده از روغن نارگيل هست. مقدار ٥٠ سي سي روغن نارگيل رو در عرق ٥٠ درصد بريزيد و هر چند ساعت خوب تكونش بديد. بعد از ٢ روز، بطري رو ٢٤ ساعت داخل يخچال و چند ساعت داخل فريزر بزارين تا روغن نارگيل روي عرق يخ بزنه و بعد با پارچه فيلترش كنيد و داخل بطري ديگري بريزيد.
راه دومش هم استفاده از خود نارگيل هست. ٢٠٠ گرم نارگيل تازه ي خرد شده داخل يك ليتر عرق بريزيد و ٢ روز بعد با پارچه فيلتر كنيد و بطري كنيد. اگر رنگ عرق خيلي كدر شده مثل روش قبل با سرد كردن روغن نارگيل رو جدا كنيد.
از اسانس نارگيل هم ميتونيد استفاده كنيد كه مقدارش رو با سليقه ي خودتون بدست بياريد.
بعد از آميزه كردن به اين دو روش، اگر مقدار طعم نارگيل مناسب نبود مقادير رو كم و زياد كنيد و اگر هم مزه ي نارگيل بيش از انتظارتون بود، با مقداري عرق مخلوطش كنيد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Milad b, kamran674