inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: شراب سیب  (دفعات بازدید: 346 بار)

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 156
  • تشکر شده: 29 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب
« پاسخ #15 در: ۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۸:۱۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود فراوان .    لطفا راهنمایی :   
الان حدودا ۲۴ ساعت شده که شراب سیب را ریختم تو ظرف تخمیر اولیه ولی هنوز تخمیر شروع نشده (سیبها را نشسته و بدون هسته بارعایت نظافت اب گرفته و بدن مخمر . ابسنجی با افزودن شکر 1091 بود .) دما ۲۵ درجه سانتیگراد

سوال ؛منتظر باشم یا از مخمر استفاده کنم  ؟؟(مخمر نان فرانسوی saf-levure)
اب سنجی فک میکنم یکم بالاست ...قفل هوا و چک کن احتمالا اب بندیت مشکل داره ..دبه و تکون میدی حباب نمیندازه...
 

آفلاین hamed1234

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 11
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب
« پاسخ #16 در: ۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰:۱۸ »
درود مجدد. و سپاس فراوان .
قفل هوا را عوض کردم و اب بندی رو هم عوض کردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده .
چه کار دیگه ای میتوان انجام داد؟؟
 

آفلاین kuku

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 14
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب
« پاسخ #17 در: ۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۸:۴۷ »
بو بکش باید تخمیر شروع شده باشه و احتمالا شاید بخاطر سردخانه ای بودن سیبها مخمری روی پوستشون نباشه ولی صد در صد تخمیر شروع شده معمولا  ساعت زمان میبره مخمر وحشی
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب
« پاسخ #18 در: ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۱:۱۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود مجدد
اگر هنوز تخمیر آغاز نشده درب آن را باز بگذار و به مکانی گرم با دمای 20 تا 27 درجه انتقال بده تا تخمیر آغاز شود...
با درود
بنده قبلا عرض کردم اگر هنوز تخمیر آغاز نشده درب آن را باز بگذار تا زمانی که تخمیر آغاز شود.
احتمال دادم شاید سیبی که تهیه کردید تازه نبوده و یا توسط فروشنده برای جلوه تمیز شده باشد و مخمرهای موجود خیلی کم باشند.
درضمن مقدار شیرینی شراب شما زیاد است و بخاطر شیرینی زیاد تخمیر دیرتر آغاز خواهد شد.
شراب سیب به طور معمول با الکلی بین 7 تا 8 درصد نهایت 10% است و با این حساب آبسنجی 1080 مناسب است.
در شرابسازی همیشه باید یا کاملا از روش سنتی استفاده کرد یا کاملا از روش علمی و استفاده مخلوطی از روش علمی و سنتی کار را خراب تر خواهد کرد.
در روش سنتی نه آبسنجی نیاز است نه استفاده از مخمر نه قفل هوا نه سولفیت زنی نه استفاده از پکنین و...
سیب را نشسته آب بگیر داخل دبه بریز درب آن را باز بگذار در دمای 25 درجه 24 ساعت صبر کن تخمیر صد در صد آغاز خواهد شد سپس درب آن را شل ببند در دمای حدود 20 درجه بگذار و یکماه تحمل کن و هیچ کاری نکن سپس شراب سیبی با عطر و طعم فوقالعاده خواهی داشت.
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین hamed1234

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 11
    • مشاهدۀ نمایه
شراب سیب
« پاسخ #19 در: ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۱:۴۳ »
با درود فراوان جناب واتوواتو
اونموقع که فرمودید باز کردم (البته به مدت ۵ یا ۶ ساعت ) . شاید بخاطر سردخانه ای بودن سیبها یا ... یا استباهات احتمالی در روند کار تخمیر شروع نشد .تصمیم گرفتم مخمر اضافه کنم .اما مجدد این روش را با سیبهای بهتری امتحان خواهم کرد .
سوال :
ایا باریک بودن سر بطری تخمیر( قطر سر بطری به اندازه قطر انگشت اشاره ) میتونسته باعث عدم شروع تخمیر بشود یا دلیل نمیشود ؟؟؟
 

 

anything