inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق ذرت توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۵:۴۱]


پاسخ : امکان تقطیر شراب آلوی کپک زده توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۰:۰۶]


پاسخ : فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۲۵:۱۱]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۵۷:۰۷]


فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط Alirezamirzaie284
[امروز ساعت ۲۱:۳۹:۱۰]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط ساکارو
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۳۳]

نویسنده تاپیک: تخمیر تا تقطیر  (دفعات بازدید: 117 بار)

آفلاین sarmast

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر تا تقطیر
« در: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰:۵۰ »
با سلام خدمت تمام اساتید و علاقه مندان خواستم بدونم شراب کشمشی که از جوش خروش افتاده و ته نشین شده و آماده تقطیر هست رو میشه همچنان در دبه نگه داشت یا خیر؟
اگر نمیشه به چه علت؟
و آیا پس از صاف کردن میشه تقطیر نکرد و باز هم گذاشت بمونه؟
 
ممنون از توجه شما
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Hamid17tehrani

آفلاین ارش007

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 64
  • تشکر شده: 57 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تخمیر تا تقطیر
« پاسخ #1 در: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۰:۳۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام خدمت تمام اساتید و علاقه مندان خواستم بدونم شراب کشمشی که از جوش خروش افتاده و ته نشین شده و آماده تقطیر هست رو میشه همچنان در دبه نگه داشت یا خیر؟
اگر نمیشه به چه علت؟
و آیا پس از صاف کردن میشه تقطیر نکرد و باز هم گذاشت بمونه؟
 
ممنون از توجه شما
....چند نکته داره مطلبتون
اول اینکه خودتون میفرماید از جوش و خروش افتاده و اماده تقطیر است پس نگه داشتنش واسه چیست من نمیفهمم
نکته دوم بله میشه داخل دبه نگه داشته اما به چه مدت یک روز ..ده روز ..یک ماه
اگه منظورتون کوتاه مدته البته اشکال نداره...ولی به مرور از درصد الکلش کم میشه اگر الودگی داشته باشد داخل دبه که کلا فرایند میرود به سمت سرکه شدن...
نکته سوم فرمودین اگر صاف کنید بهتر است اونوقت دیگه مقصودتون از نگه داشتنش چیه واسه امیزه کردن شراب...
در کل نگه داشتن شراب خام کشمش و معطل نگه داشتنش گناه کبیره است :)
بهتره تقطیریش کنید و در بطری شیشه ای نگهش دارید که هرچه بماند ثوابش بیشتر و طعمش گواراتر ...
موفق باشید دوست من
 

 

anything