inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق ذرت توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۵:۴۱]


پاسخ : امکان تقطیر شراب آلوی کپک زده توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۰:۰۶]


پاسخ : فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۲۵:۱۱]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۵۷:۰۷]


فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط Alirezamirzaie284
[امروز ساعت ۲۱:۳۹:۱۰]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط ساکارو
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۳۳]

نویسنده تاپیک: ته تقطیر و آمیزه کردن با عرق ته تقطیر  (دفعات بازدید: 232 بار)

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ته تقطیر و آمیزه کردن با عرق ته تقطیر
« در: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۳:۱۶ »
سلام . شب اساتید بخیر
من شراب کشمش عرق گیری کردم و در اخر تقطیرهام تو شیشه کردم که بین ۱۵ تا ۳۰ درصد متفاوت بود . بعد اینکه نزدیک به ۷ لیتر شد . همه رو توی دستگاه تقطیر ریختم و اب معدنی به مقدار ۳ لیتر اضافه کردم . و با یک قاشق نعنا وحشی خشک شده . که اولین نیم لیتری که بهم داد نزدیک به ۷۵ درصد بود و با ته بوی خیلی عالی .
سوالاتم به شکل عنوان میکنم .
۱. ته تقطیرها رو تا چه درصدی مجاز هستیم جمع اوری کنیم ؟ ایا اگر به صفر درجه هم برسه برای تقطیر مناسبه ؟
۲.ایا وجود الکل غیر از اتانول ممکنه وجود داشته باشه ؟ و کلا این عرق من که ۲لیتر هست قابل خوردن هست ؟
۳.بهترین میوه و یا هرچیز دیگه ایی که برای آمیزه کردن مناسبه چی میتونه باشه ؟
۴ .ایا باز ته تقطیرهای سری دوم رو میتونم جمع کنم و برای بار سوم تقطیر کنم ؟
۵.آیا با ته تقطیرهام میتونم به تقطیرهای اولیه اضافه کنم بدون تقطیر که درصد الکلش به ۴۰ یا ۴۲ برسه ؟

 

آفلاین nimaus4

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ته تقطیر و آمیزه کردن با عرق ته تقطیر
« پاسخ #1 در: ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۵۵:۴۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام . شب اساتید بخیر
من شراب کشمش عرق گیری کردم و در اخر تقطیرهام تو شیشه کردم که بین ۱۵ تا ۳۰ درصد متفاوت بود . بعد اینکه نزدیک به ۷ لیتر شد . همه رو توی دستگاه تقطیر ریختم و اب معدنی به مقدار ۳ لیتر اضافه کردم . و با یک قاشق نعنا وحشی خشک شده . که اولین نیم لیتری که بهم داد نزدیک به ۷۵ درصد بود و با ته بوی خیلی عالی .
سوالاتم به شکل عنوان میکنم .
۱. ته تقطیرها رو تا چه درصدی مجاز هستیم جمع اوری کنیم ؟ ایا اگر به صفر درجه هم برسه برای تقطیر مناسبه ؟
۲.ایا وجود الکل غیر از اتانول ممکنه وجود داشته باشه ؟ و کلا این عرق من که ۲لیتر هست قابل خوردن هست ؟
۳.بهترین میوه و یا هرچیز دیگه ایی که برای آمیزه کردن مناسبه چی میتونه باشه ؟
۴ .ایا باز ته تقطیرهای سری دوم رو میتونم جمع کنم و برای بار سوم تقطیر کنم ؟
۵.آیا با ته تقطیرهام میتونم به تقطیرهای اولیه اضافه کنم بدون تقطیر که درصد الکلش به ۴۰ یا ۴۲ برسه ؟
داداش چرا خودتو خسته میکنی چرا فکرتو درگیر میکنی این همه
جواب سوال ۱
ته تقطیر که میگی به صفر‌برسیم اخه چرا باید اینکارو کرد ضرر داره برادر‌من تمام روغنش تو اون درصدی که داری میگی‌در میاد و کبد رو داغون میکنه شما نهایت تا ۲۰ درصد بکش و بقیش هم بریز دور  (حرارت دیگ تقطیر خیلی مهمه حواست باشه و کندانسورت کاملا خنک باشه این ۲ نکته رو رعایت کن و کوچیکترین کوچیکترین جایی از دیگ‌ سوراخ نباشه که الکل در بره از اونجا

سوال۲

کلا خیلی خیلی کم  اتانول تولید میشه‌ اینکه اتانول زودتر از متانول بخار میشه و دلیل اینکه میگن از سر تقطیر یکم بریز دور همینه که اگه متانول تولید شده باشه  فقط همون سر تقطیر هست و با دور ریختن مشکل حل میشه
سوال ۳
چرا امیزش کردن؟
مگه بو و مزه خود کشمش بده که بخوای کاری کنی؟؟؟
نکن این کارو با بوی کشمش عشق کن

سوال ۴
تفطیر همون بار اول کافیه و بار دوم هم قواعد خاص خودشو داره این نیست که تا اخر دفعه اول تقطیر کنی و دفقع دوم هم به همون شکل
درست تقطیر کن زعایت کن موارد تقطیر رو هم عرقت شفاف میشه هم بو نمیده(حالا یکم هم کدر شد خودتو اذیت نکن)

و سوال ۵

بله شما ۱ لیتر ۱لیتر تقطیر میکنی الکل سنج بزن ببین چقدره و بزارش کنار و نهایت تقطیرت رو تا نهایت ۲۵ ادامه بده و در اخر میکس کن و درصد مطلوبی که میخوایش برسونش(تو این مرحله امکان کدر شدن به صورت خیلی کم هست و مشکلی هم نیست
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امیر.ریما

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ته تقطیر و آمیزه کردن با عرق ته تقطیر
« پاسخ #2 در: ۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۶:۰۸ »
استاد ممنونم . 😊
 

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ته تقطیر و آمیزه کردن با عرق ته تقطیر
« پاسخ #3 در: ۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۰:۱۴ »
بهترین درصد الکل برایدعرق کشمش که برای نوشیدن قابل قبول باشه چند درصد باید باشد ؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ته تقطیر و آمیزه کردن با عرق ته تقطیر
« پاسخ #4 در: ۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۴:۳۱ »
آقاي nimaus
به نظرم جاي اتانول و متانول رو در توضيحاتتون اشتباه نوشتين. بهتره اصلاح كنيد كه اشتباهي پيش نياد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش007, امیر.ریما

آفلاین ارش007

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 64
  • تشکر شده: 57 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ته تقطیر و آمیزه کردن با عرق ته تقطیر
« پاسخ #5 در: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۴:۰۲ »
[ میهمانان مجاز به مشاهدۀ پیوستها نیستند.]
هر شخصی بسته به ذایقه خودش درصدش رو تایین میکنه....حتی همون درصد پایینش رو معمولا میکس میکنن
ولی به نظر من ۴۱ درصد خیلی استاندارده
موفق باشید ;)
 

 

anything