inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: سرکه شدن شراب  (دفعات بازدید: 164 بار)

آفلاین صادقی

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
سرکه شدن شراب
« در: ۲۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۸:۰۱ »
عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید و همه اعضا دارم.
سوال داشتم اگه دوستان لطف کنند و جواب بدم محبت کردند.
بنده شراب انگور قرمز. انگور سفید. پرتقال توسرخ . پرتقال معمولی و انار انداختم. 
در حال حاظر نوبت شیشه کردن شراب انگور قرمز رسیده.
حال سوال من این هستش که با توجه به اینکه اگر شراب رو در شیشه های حجم بالا شیشه کنم ( مثلا ۲ لیتری که به هیچ عنوان این حجم از شراب در یک وعده مصرف نمیکنم) باقی مانده شرابی که چوب پنبه ش خارج شده و هوا خورده را تا چه مدت میشه نگه داشت و همچنین شرایط نگهداری ش برای اینکه سرکه نشه چطوریه.   چون من شیشه ها و چوب پنبه های مناسب درب شیشه ها رو در تعداد بالا و حجم های یک تا دولیتری تهیه کردم و اصلا متوجه این موضوع نبودم که ۱ تا ۲ لیتر شراب رو در مدت کوتاه مصرف نمیکنم.
ممنونم.
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سرکه شدن شراب
« پاسخ #1 در: ۲۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۳:۳۹ »
نگهداري شراب بعد از بازشدن درب بطري خيلي معمول نيست و در كشورهايي كه شراب فراوان و ارزان هست، معمولا باقيمانده ي شراب رو ديگه استفاده نميكنند و يا براي چندروزي در يخچال نگهداري ميكنند و بعد هم براي پخت و پز استفاده ميشه. شرابي كه درش باز شده به سرعت شروع به اكسيد شدن ميكنه و تبديل به اسيد ميشه. اين موضوع در مورد شرابهاي كارخانه اي هم صدق ميكنه و توليد كننده هاي شرابهاي گران قيمت، علاوه بر اينكه از بطريهاي كوچك يك ليتري و ٧٠٠ سي سي استفاده ميكنند، به همراه بطري شراب يك درب لاستيكي و ابزاري شبيه سرنگ در جعبه ي شراب ارائه ميكنند كه بوسيله ي آنها ميتوانيد هواي داخل بطري را تا حدودي خالي كنيد كه زمان ماندگاري كمي بيشتر بشه.
بهتر بود كه شراب رو در بطريهاي كوچكتر ميريختين كه باقيمانده ي مصرف يك وعده هدر نره. اگر شراب رو در يخچال بگذاريد حدوداً تا يك هفته يا كمي بيشتر (بسته به سلامت شراب) قابل استفاده هست. من اگر از شراب باز شده نتونم ظرف چند روز استفاده كنم، بطري رو در فريزر ميگذارم و در اولين تقطير ازش عرق ميگيرم.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, واتوواتو, sardar63, صادقی

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سرکه شدن شراب
« پاسخ #2 در: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۶:۴۸ »
با درود
این موضوع درمورد شرابهای مختلف تفاوت دارد مثلا شراب انگور قرمز در برابر اکسید شدن بسیار مقاوم تر از انگور سفید و دیگر شرابهاست همینطور شرابهایی که از میوه های اسیدی ساخته میشوند و یا در ساخت آنها از آب استفاده میشود مثل انار، پرتقال، کیوی و... مقاومت کمتری در برابر اکسید شدن دارند.
اما درکل همانطور که جناب Yasfal گفتند پس از باز شدن درب بطری نهایت میتوانید آن را یک هفته در یخچال نگهداری کنید و پس از آن حتی درصورت سلامت شراب کاراکتر و طعم خود را از دست خواهد داد...
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

 

anything