واسه دیگ ۲۰۰ لیتری بایدم خروجیش ۲۵ملیمتر باشه...
واسه دیگ زودپز ۸و ۱۰ جوابگوست...
یک سوال میپرسم دوست دارم همه با دقت بخونن و
فرض کنید یک استادیوم صدهزار نفری در حال مسابقه یک دفعه خبر بدن از بلندگو که بمب گذاری شده ..خب اگه فقط یک خروجی واسه فرار داشته باشه چه اتفاقی میفته ...از ازدهام فشار قبل از خروج خیلیا خفه میشن ...مثل حادثه منا مثلا
حالا فرض بگیرید ملکولهای الکل داخل شراب میفهمن که حرارت زیر دیگ زیاد شده و باید از یک جایی فرار کنن ..خب اگه خروجی بزرگ و مناسبی داشته باشن راحت عبور میکنن

نکته بعد سوال بعد اینکه واسه تبدیل بخار الکل به مایع که مطلوب ماست چقدر باید طول این دالان خنک یا لوله خنک مس باشه که ضمن فشاری که از پشت وارد میشه زمان لازم برای مایع شدن داشته باشه...هر چه مولکولها با دیوارهای خنک مسی بیشتر برخود کنند زودتر تبدیل به مایع میشن پس سطح بیشتر داخل لوله ...اما یک نکته داره اگه طول لوله کمتر بشه زاویه لوله باید بیشتر بشه....
و اما یک مطلب مهم دیگه....
همه ما با غذای قرمه سبزی که محبوب ما ایرانیهاست آشنا هستیم
یک سوال واسه پخت قرمه سبزی چقدر لازمه ...اکثرا میگن چهل دقیقه بعضی یک ساعت که قابلمه روی گاز باشه خورشت جا میفته و خوش طعم میشه...

حالا شما یک قابلمه خورشت قرمه سبزی رو بزارین رو گاز و شش ساعت زیرش حرارت بدین و هی آب بریزین سرش...معلومه که سبزیها بافتهاشون میشکنه و قرمه سبزی مثل زهر مار تلخ میشه....

حالا شما پنج و شش ساعت لاشه های مخمر و کشمشها و یا خرماها رو هی بجوشنید..معلومه که تلخ میشه و تلخیش رو منتقل به محصولمون میکنه

یادمون باشه دمای تبخیر الکل فقط در ازمایشگاه ۷۶ هست
پس هرچی سریعتر الکل از شراب خام جدا بشه عرقمون سبکتر و خوش طعم تره
در کل باید تناسب داشته باشه ...
فقط با تجربه و امتحان و شکست و دوباره امتحان و دوباره شکست نتیجه مطلوب بدست میاد
به قول ناپلئون آنقدر شکست خوردم که راه پیروزی را یافتم...
موفق باشید