inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: حداکثر زمان تخمیر بطور کلی  (دفعات بازدید: 238 بار)

آفلاین Zara

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
    • مشاهدۀ نمایه
حداکثر زمان تخمیر بطور کلی
« در: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۰:۱۳ »
سلام دوستان
حداکثر زمان تخمیر قبل از بطری کردن چقدره معمولا؟ من ۸ لیتر ماشعیر هوفنبرگ ساده، ۶۰۰ گرم شکر و ۵ گرم مخمر فرانسوی گذاشتم  در دمای ۲۰ درجه الان بیشتر ۳ هفته گذشته حباب زدن خیلی وقته قطع شده ولی روی مایع هنوز کف ریز هست البته خیلی کم و حباب های ریز رو میبینم که از کف به سطح میان بنظرتون هنوز بذارم بمونه یا بطریش کنم؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
حداکثر زمان تخمیر بطور کلی
« پاسخ #1 در: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۷:۲۲ »
سلام
حباب زدن قطع شده؟
اگر هنوز حباب ديده ميشه پي حباب چي قطع شده ؟
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: احمدرضا

آفلاین Zara

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
    • مشاهدۀ نمایه
حداکثر زمان تخمیر بطور کلی
« پاسخ #2 در: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۴:۰۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام
حباب زدن قطع شده؟
اگر هنوز حباب ديده ميشه پي حباب چي قطع شده ؟
منظورم حباب قفل هوا بود که قطع شده :)
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
حداکثر زمان تخمیر بطور کلی
« پاسخ #3 در: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۲:۴۶:۴۷ »
براي اطلاع از زمان پايان تخمير به مقاله ي دلستر الكلي استاد هدل مراجعه كنيد. هرچند كه ٣ هفته زمان زياديه ولي اگر حبابهاي داخل ظرف بوضوح ديده ميشن مشكل از آببندي ظرف هست كه قفل هوا كار نميكنه و بايد بازهم صبر كنيد. البته گاهي تخمير طولاني نشانه ي آلودگي و ترش شدن هم هست.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آنلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 319
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
حداکثر زمان تخمیر بطور کلی
« پاسخ #4 در: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۴:۲۵ »
من دیگه از این روش استفاده نمیکنم چون حباب زدن یا نزدن ادم رو به اشتباه میندازه من الان از محصول بارعایت بهداشت کامل برمیدارم وبا هیدرومتر چگالی سنجی میکنم اگر به۱۰۰۴رسیده بود میرم تخمیر ثانویه یا بطری میکنم
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

 

anything