inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق ذرت توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۵:۴۱]


پاسخ : امکان تقطیر شراب آلوی کپک زده توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۰:۰۶]


پاسخ : فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۲۵:۱۱]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۵۷:۰۷]


فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط Alirezamirzaie284
[امروز ساعت ۲۱:۳۹:۱۰]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط ساکارو
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۳۳]

نویسنده تاپیک: کمک  (دفعات بازدید: 1122 بار)

آفلاین C2h6o

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #60 در: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۷:۲۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
بخار از خروجي به دستگاه ميرسه. فشار زيادي هم لازم نداره. وقتي از خود دستگاه بصورت استانداردش هم استفاده ميكنيد مقداري بخار از لوله خارج ميشه و اين دقيقا اشكال اصلي اين دستگاه هست. از لوله مسي ١٠ استفاده كنيد بهتره و آببندي رو هم خوب انجام بدين.
وجود ناودوني باعث ميشه اگر مثلا شراب سر بره مقدار زيادي از كف از طريق ناودوني خارج بشه. يا اگر آب داخل اون محفظه بريزين، بخاري كه سرد شده داخل ناودوني بريزه. ولي اگر اين موارد بوجود نيان و مطمئن باشين چيزي وارد ناودوني نميشه بودنش ايرادي نداره.
سلام همينطور هست كه ميفرمااين اشكال دستگاه خروج بخار هست كه با اين روش به اميد خدا حل ميشه
من تا حالا نشده كه شرابم سر بره چون شعله كمه و اب هم نميريزيم روي مخروط پس بازاين حساب بعيد ميبينم مشكلي باشه بازم سپاسگذارم🙏
 

آفلاین C2h6o

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #61 در: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۷:۳۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
شما ٢ متر لوله مسي با قطر ٨ يا ١٠ بگيرين و بصورت فنري خم كنيد و حدود ٢٠ سانت از بالاي فنر رو به سمت ديگ خم كنيد و خروجي گلابگيرو با حداقل شلنگ سليكوني (مثلا ١٠ سانت)به لوله مسي وصل كنيد.
با لوله قطر ١٠ ديگه نيازي به بست شلنگ هم ندارين. ضمنا اون ناودوني كه داخل كلاهك دستگاه هست رو سوراخ كن كه اگه داخلش چيزي ريخت وارد خروجي نشه.
اگر سيستم بدون مشكل كار كرد و راضي بودين ميتونين بعدا براي اتصال لوله به ديگ راه بهتري پيدا كنيد. جوش دادن مستقيم لوله به ديگ انعطاف سيستم رو كم ميكنه و براي جابجايي و تميز كردن و ... به مشكل ميخوري.
بايد به شكلي نصب بشه كه بتوني از هم جداش كني.
اگر از خروجي خود دستگاه استفاده كني حتما بايد سردكننده جدا باشه و ديگه نميشه كه از فضاي بالاي ديگ به عنوان محفظه ي سرد كننده استفاده كرد.
باسلام مرسي توضيحات كاملتون
فقط متوجه منظورتون از سوراخ كردن ناودون نشدم
يعني قسمت زير مخروط كه لبه داره و مايع تقطير شده داخلش جمع ميشه رو بايد سوراخ كنم؟
با سلام
استاد فرمايشات شما رو دقيقا اجرا كردم،در تقطير اول بعد از جدا كردن سر تقطير در صد صد سيسي اول٥٢٪؜بود و تقطير رو تا ٨٪؜ ادامه دادم،كه بوي بد هم داشت كه چون ميخاستم دوبار تقطير كنم رفع ميشد مثل دفعات قبل،١٤ ليتر مهصول رو با ٤ ليتر اب قاطي كردم و تقطير دوم رو شروع كردم،ولي باز هم صد سي سي لول ٥٢٪؜ بود البته كدري و بوي بد برطرف شد،اين كه ٥٢٪؜ سر تقطير هست به نظرم دوصد پايينيه يهني به نسبت تقطير دوم بايد درصد بالاتري حاصل ميشد،اين طرز تفكر ايا درست هست يا غلط و اينكه با فرض اببند بودن و هدر نرفتن بخار الكل ايا نوع كشمش تاثير در اين درصد داره يا نه؟ تگه بايد درصد بالاتري به نسبت سر تقطير دوم حاصل ميكردم به نظر شما ايراد كار كجاست؟ ممنونم
 

آفلاین C2h6o

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #62 در: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۳:۱۵ »
اين هم كشمشي كه استفاده ميكنم

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
2D6A0F9E-E62C-4BEF-9FDC-CFC8E04B02A7.jpeg
 

آفلاین C2h6o

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #63 در: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲:۰۰ »
سلام مجدد
استاد ياسفال من پاك گيج شدم با اين سيستم جديد،پست قبل رو كه براتون ارسال كردم،بلافاصله بعدش استوانه مدرج زير لوله گذاشتم و صد سيسي جدا كردم درصد الكل شده ٧٠٪؜ اما حسابي بو داره بازم،چه اتفاقي داره ميفته نكيدونم
البته اينم بگم كه سر تقطير رو كه گرفته بودم داخل قاشق ريختم و چيزي مثل روغن روش بود كه بازم ريختم بيرون اما الان درصد خوبه ولي بازم بو داره حسابي گيج شدم :-\ :-\
 

آفلاین C2h6o

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #64 در: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴:۱۶ »
70%

به این پست 2 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
8FD7BCAE-2941-472D-AB24-46C5D1D23F4E.jpeg
97B22EFC-58AE-4941-915C-C4720BE9AE2C.jpeg
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #65 در: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴:۴۰ »
آقاي c2h6o
از رنگ و روي كشمشها بنظر مياد تيزابي هستن. نوع و كيفيت كشمش روي مقدار محصول تاثير داره و نوع و روش تقطير روي درصد الكل خروجي.
اولا دقت كنيد كه در تقطيرهاي دوم به بعد، حتما بايد درصد الكل به زير ٥٠ درصد برسه وگرنه احتمال آتش گرفتن و انفجار ديگ هست.
دوما كه احتمالا مقداري آب از تقطير اول داخل سرد كننده بوده كه روي درصد سر تقطير تاثير گذاشته.
سوم اينكه منظورتون از اينكه بو داره چيه؟ الكل ٧٠ درصد بايد بيشتر بوي الكل بده.
از دستگاهتون هم عكس بگذارين ببينم چه نوعي هست.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Milad b, C2h6o

آفلاین C2h6o

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #66 در: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۶:۳۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي c2h6o
از رنگ و روي كشمشها بنظر مياد تيزابي هستن. نوع و كيفيت كشمش روي مقدار محصول تاثير داره و نوع و روش تقطير روي درصد الكل خروجي.
اولا دقت كنيد كه در تقطيرهاي دوم به بعد، حتما بايد درصد الكل به زير ٥٠ درصد برسه وگرنه احتمال آتش گرفتن و انفجار ديگ هست.
دوما كه احتمالا مقداري آب از تقطير اول داخل سرد كننده بوده كه روي درصد سر تقطير تاثير گذاشته.
سوم اينكه منظورتون از اينكه بو داره چيه؟ الكل ٧٠ درصد بايد بيشتر بوي الكل بده.
از دستگاهتون هم عكس بگذارين ببينم چه نوعي هست.
جناب ياسفال متاسفانه عمس الان ارسال نميشه
اما منظورم همون بوي بدي هست كه در تقطير اول داخل محصول وجود داره
قبلا كه از حالت استاندارد خود ديتگاه استفاده ميكردم در تقطير دوم بو كاملا از بين ميرفت اما بازده پايين بود ولي الان كه لوله گذاشتم طبق فرمايش شما بازده عالي شده اما در تقطير دوم همچنان همون بو وجود داره،بله بوي الكل كاملا مشهوده اما اون بو همچنان هست اگر بشه بو رو از بين ببرم و تا رسيدن كل محصول به درجه ٤٥ ادامه بدم و بويي نمونه فكر كنم پيش شما رو سفيد شدم
در مورد ابي كه فرمودين تو لوله جا مونده هم بعد از اتمام تقطير اول داخل لوله رو با اب شيتم و فوت كردم تا كامل اي داخلش خالي بشه
 

آفلاین C2h6o

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #67 در: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳:۴۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي c2h6o
از رنگ و روي كشمشها بنظر مياد تيزابي هستن. نوع و كيفيت كشمش روي مقدار محصول تاثير داره و نوع و روش تقطير روي درصد الكل خروجي.
اولا دقت كنيد كه در تقطيرهاي دوم به بعد، حتما بايد درصد الكل به زير ٥٠ درصد برسه وگرنه احتمال آتش گرفتن و انفجار ديگ هست.
دوما كه احتمالا مقداري آب از تقطير اول داخل سرد كننده بوده كه روي درصد سر تقطير تاثير گذاشته.
سوم اينكه منظورتون از اينكه بو داره چيه؟ الكل ٧٠ درصد بايد بيشتر بوي الكل بده.
از دستگاهتون هم عكس بگذارين ببينم چه نوعي هست.
عكس دستگاه

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
7B85BBF8-A5F4-4A1A-BF1D-2341A58AE98D.jpeg
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #68 در: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۶:۱۸ »
آقا ايشالا كه موفق باشين. تقطير رو كامل انجام بدين و در آخر كار ببينيد باب ميل خودتون هست يا نه.
بجز آب داخل سرد كننده، دليل ديگه اي نميتونه وجود داشته باشه. ناودوني رو سوراخ كردين؟ يا همون شكل هست؟ شايد داخل اون آب بوده.
بوي بد چيه! منظورتون بوي كشمش و عرق هست؟
اين كشمشها تيزابي هستند؟
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Milad b

آفلاین C2h6o

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #69 در: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۷:۵۳ »
بله فكر ميكنم كه اب داخلش بوده،ديگ رو هم سوراخ نكردم و مطمنم اب داخل ناودوني نبوده،احتمالا داخل لوله مونده بوده و اينكه ١ ليتر اول بوي بد داشت(همون بويي كه پس از تقطير شراب داخل ديگ كه داغ هست ميده) ولي بقيش بوش خوب يك ليتر اول هم با ذغال پنبه بوش رفت ممنونم از راهنماييهاتون
 

آفلاین C2h6o

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #70 در: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۳:۱۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
جناب [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

دوست عزیز ، متاسفانه شما داری کل مسیر رو اشتباه میری .

تقطیر مجدد هم قانون داره برادر من ، اینجوری نیست که ...

من نمیدونم این همه تاپیک با مطالب علمی تو این انجمن هست که اساتید تقطیر کار من در موردش نوشتن ، چرا مطالعه نمیکنید و وقت و هزینه ی خودتونو هدر میدید .

از همه مهمتر خطر نوشیدن الکل رو ۱۰۰ برابر میکنید و به سلامتی خودتون ضرر میرسونید !!!

شما که تا 8% خروجی گرفتی تمام روغن الکل و وارد عرقت میکنی بعدم اینا میرن تو کبدت و دفع هم نمیشه .. چرا آخه ؟؟؟

تقطیر مجدد هم قائده و قانون داره ، اینجوری نیست که تقطیر اول تا بیخ کارو تقطیر کنی و تقطیر دوم رو هم با همین روش ...

دوبار تقطیر میکنن که ناخالصیا رو بگیرن نه اینکه ناخالصی رو خالص تر کنن و بخورن  :-\
سلام
خيلي ممنونم از وقتي كه ميذارين و دلسوزيتون
من تاپيك هارو بسيار مطالعه كردم و همين قد نتيجه اي هم كه گرفتم مديون شما دوستان و اساتيد محترم ميدونم
چيزي كه من نتيجه گرفتم اين بود كه در تقطير اول تا نزديك ١٠٪؜ پيش برم حالا نميدونم اين ١٠٪؜ منظور كل محصول هست يا جايي كه فرضا ١٠٠ سي سي ١٠٪؜ الكل داشته باشه و در تقطير دوم تا جايي كه كل محصول به ٤٥٪؜ برسه و نهايتا ما بقي رو نگه دارم تا با بقي مانده تقطير هاي بدي مجدد براي سوومين بار تقطير كنم،و محصول ٤٥ بگيرم
حالا اگر من اشتباه متوجه شدن يا ايرادي در كارم هيت ممنون ميشم بفرماييد و راهنماييم كنيد سپاس گذارم
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #71 در: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۹:۱۱ »
آقاي c2h6o
چه يكبار تقطير كنيد و چه دوبار، منظور از درصد الكل، درصد الكل كل محصول است. بنابراين از زماني كه درصد كل محصول گرفته شده به ٤٠ درصد رسيد، مابقي تقطير بايد به عنوان ته تقطير جدا شود.
ضمنا منظور از درصد الكل خروجي، درصد لحظه ايست.
اگر دوبار تقطير ميكنيد، ميتوانيد تقطير اول را تا زماني كه در صد الكل خروجي، به صفر برسد ادامه دهيد و  بعد كل محصول گرفته شده را مجددا با آب رقيق كنيد و داخل ديگ بريزيد و اينبار پس از رسيدن درصد كل به عدد مطلوب مثلا ٤٠ يا ٤٥ ادامه ي خروجي را به عنوان ته تقطير درنظر بگيريد. اگر در تقطير اول سر تقطير را دور بريزيد در تقطير بعدي نيازي به اينكار نيست.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Milad b, C2h6o, Amir2132

آفلاین ارش007

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 64
  • تشکر شده: 57 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #72 در: ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۹:۲۱ »
با سلام خدمت همه دوستان
این تاپیک رو کامل خواندم خیلی زیبا و اموزنده بود و برایم جالب...
به نظر من دستگاهای گلابگیری زیاد مناسب تقطیر مشروب نیستن ...مگر اینکه تغیبراتی داخل دستگاه بدهیم.. بازم ممنون از همه دوستانی که بی چشمداشتی تجربیاتشون رو در اختیار من گزاشتن...
موفق باشید