inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : طمع دهنده ها توسط yakoza
[امروز ساعت ۱۸:۱۱:۲۸]


پاسخ : گرفتن عرق از تفاله شراب توسط اریا
[امروز ساعت ۱۸:۰۶:۲۴]


پاسخ : طمع دهنده ها توسط ارش
[امروز ساعت ۱۸:۰۰:۵۴]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط کاسی
[امروز ساعت ۱۸:۰۰:۴۲]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط اریا
[امروز ساعت ۱۷:۵۵:۰۱]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط اریا
[امروز ساعت ۱۷:۵۱:۳۷]

نویسنده تاپیک: کمک  (دفعات بازدید: 1121 بار)

آفلاین nimaus4

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۲:۵۶:۵۱ »
اقا یه مشکلی پیش اومده من کشمشامو خیس کردم الان یه ماه شده کامل ته نشین شدن و  بعد ۱۰ روط هر روز همش زدم
االان اومدم تقطیر کنم الکلش رو ۲۵ نهایت ۳۰ شده اونم ۱۰ لیتر ریختم فقط یه یکونیمی بهم داده لوله هم آلمینیومه و قبلا همینطوری میکشیدم ۴۵ تا ۵۰ میداد کسی مسدونه مشکل چیست
 

آفلاین nimaus4

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #1 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۱:۲۴ »
اگه اتانول خوراکی بگیرم قاطی کنم بعد تقطیر کنم آیا الکل بالا و سفید بهم میده؟
این روش مشکلی نداره آیا؟
 

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 158
  • تشکر شده: 29 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #2 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸:۱۷ »
کشمش ت مشکل نداشته ..ابسنجی کردی
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: nimaus4

آفلاین nimaus4

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #3 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۴:۱۳ »
اینبار نه ابسنجی نکردم
حالا راه حل چیست چکار کنم الکلش خوب شه راهی هست؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #4 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸:۲۷ »
دوست عزيز
دستور كامل عرق كشمش داخل سايت هست. حتما بخونيد و ايراد كارتون رو پيدا كنيد.
منظورتون از ١٠ ليتر چيه؟ چند كيلو كشمش استفاده كردين؟ مخمر هم كه احتمالا نزدين. ١٠ روز هم زمان كمي بوده. اطلاعات بيشتري بدين كه دوستان بتونن كمكتون كنن.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین nimaus4

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #5 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۴:۵۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
دوست عزيز
دستور كامل عرق كشمش داخل سايت هست. حتما بخونيد و ايراد كارتون رو پيدا كنيد.
منظورتون از ١٠ ليتر چيه؟ چند كيلو كشمش استفاده كردين؟ مخمر هم كه احتمالا نزدين. ١٠ روز هم زمان كمي بوده. اطلاعات بيشتري بدين كه دوستان بتونن كمكتون كنن.
سلام دوست عزیز من ۲۰ کیلو کشمش ریز گوشتی کاملا شیرین  و تقریبا ۶۰ لیتر آب مخلوط کردم و ۱ کیلو شکر هم بهش اضافه کردم و مخمر هم زدم تا ۱۰ روز در دبه رو باز نکردم و از رز ۳ خروجی گاز داشتم و بعد از تمام شدن خروجی گاز در دبه رو هر روز باز کردم و هر روز چنگ زدم به طوری که اخراش با دریل و یه میلگرد که پروانه روش وصل کرده بودم هم میزدم بعد ۲۰ روز چشیدمش هنوز یکم طعم شیرینی میومد و باز مخمر زدم و باز هم خروجی گاز داشتم که بعد ۲۵ روز درشو که باز میکردم عجیب بوی الکل میومد نزدیک ۳۰ روز شد که دیشب شروع کردم به کشیدن ۱۰ لیتر از شرابمو ریختم داخل ظرف تقطیرم که ۳۰ لیتر بود و لوله هم المینیوم بودش و تقطیر کردم حالا اصلا الکل مطلوب نداد و کل این ۱۰ لیتر عرق ۲۵ درصد بهم داد که کلا یکو نیم لیتر عرق شد و عصبی شدم و هرچی تو دیگ‌تقطیرم بود ریختم دور ضمنا تقریبا ۵۰۰ سی سی اول شفاف بود و بقیش کدر شده بود حالا راهکار چیست چکار کنم ۳ شنبه باید بکشمش جشن دارم و کلی هم منتظر این عرق من هستن آبروم داره میره
اگه اتانول خوراکی بریزم توش درست میشه الکل بالا میده که ضایع نشم و این مهمونی رو بگذرونم؟؟؟؟
دفعه های قبل اینطوری نمیشد ۴۵ تا ۴۰ درصد بهم میداد
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #6 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸:۴۸ »
با توجه به روشي كه گفتين شراب شما مشكلاتي  داره كه البته نبايد باعث بشه از ١٠ ليترش يك ليتر عرق بگيرين.
احتمالا در ابتدا مخمر كم زدين و نبايد دوباره بعد از مدتي مخمر اضافه ميكردين.
براي همزدن هم بعد از كم شدن گاز زمان مناسبي نيست. اتفاقا بايد وقتي خروج گاز زياد بوده هم ميزدين.
براي ديگ ٣٠ ليتري ١٠ ليتر مقدار مناسبي نيست و حدود ٢٥ ليتر بايد بريزين.
ولي هيچكدوم از اين موارد مشكل جدي نيستن كه توليدتون رو اينقدر كم كنه.
٢ تا مشكل ممكنه وجود داشته باشه.
اول اينكه كشمشها مشكلي داشتن كه مخمر ضعيف شده و شراب بعد از ٢٥ روز هنوز شيرين بوده.
دوم اينكه ديگتون مشكل داره و شايد از جايي نشت بخار دارين و بخار الكل به سردكننده نميرسه.
مزش رو امتحان كنيد اگر الكل حس ميكنيد و ترش يا شيرين نيست، ديگتون رو خوب بررسي كنيد . خصوصا در مورد آببندي در ديگ و اتصالات.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Juya, واتوواتو, nimaus4

آفلاین nimaus4

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #7 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۷:۲۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با توجه به روشي كه گفتين شراب شما مشكلاتي  داره كه البته نبايد باعث بشه از ١٠ ليترش يك ليتر عرق بگيرين.
احتمالا در ابتدا مخمر كم زدين و نبايد دوباره بعد از مدتي مخمر اضافه ميكردين.
براي همزدن هم بعد از كم شدن گاز زمان مناسبي نيست. اتفاقا بايد وقتي خروج گاز زياد بوده هم ميزدين.
براي ديگ ٣٠ ليتري ١٠ ليتر مقدار مناسبي نيست و حدود ٢٥ ليتر بايد بريزين.
ولي هيچكدوم از اين موارد مشكل جدي نيستن كه توليدتون رو اينقدر كم كنه.
٢ تا مشكل ممكنه وجود داشته باشه.
اول اينكه كشمشها مشكلي داشتن كه مخمر ضعيف شده و شراب بعد از ٢٥ روز هنوز شيرين بوده.
دوم اينكه ديگتون مشكل داره و شايد از جايي نشت بخار دارين و بخار الكل به سردكننده نميرسه.
مزش رو امتحان كنيد اگر الكل حس ميكنيد و ترش يا شيرين نيست، ديگتون رو خوب بررسي كنيد . خصوصا در مورد آببندي در ديگ و اتصالات.
شرابو مزه میکنم مزه تلخ و کمی‌ترش‌مزه ریز تو دهان حس میشه
دیگم از اینا هست که تو نت زیاده
دورشو با گچ اب بندی کردم ولی باز موقعی که جوش میاد از دورش کمی بیرون میزنه احتمال این هستش که موقع‌ تقطیر الکل شراب زیاد فرار هستش از اون دور دیگ بره بیرون و مقدار‌کمی‌الکل از لوله خروجی بیرون بیاد؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #8 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹:۱۶ »
اگر منظورتون دستگاههاي معمول گلابگيري هست كه درحالت عادي راندمان پاييني دارن و مقداري از بخار الكل هدر ميره.
آببندي با كچ هم اصلا مناسب نيست و احتمالا مشكل شما همينجاست و همون بخاري كه خارج ميشه الكل هست. اگر نميتونين از واشر مناسب استقاده كنين بايد از خمير نان استفاده كنيد. البته اين هم روش استانداردي نيست ولي از گچ خيلي بهتره. بعد از آببندي با خمير هم مطمئن بشين كه از جايي بخار خارج نميشه وگرنه اوضاع همينطور ميمونه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Milad b, Juya, واتوواتو, nimaus4

آفلاین nimaus4

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #9 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲:۴۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
اگر منظورتون دستگاههاي معمول گلابگيري هست كه درحالت عادي راندمان پاييني دارن و مقداري از بخار الكل هدر ميره.
آببندي با كچ هم اصلا مناسب نيست و احتمالا مشكل شما همينجاست و همون بخاري كه خارج ميشه الكل هست. اگر نميتونين از واشر مناسب استقاده كنين بايد از خمير نان استفاده كنيد. البته اين هم روش استانداردي نيست ولي از گچ خيلي بهتره. بعد از آببندي با خمير هم مطمئن بشين كه از جايي بخار خارج نميشه وگرنه اوضاع همينطور ميمونه.

آره پس مشکلم همینه که الکل هدر میره از دور دیگ
ممنون رفیق فقط یه زحمت دیگه
اینکه شعله گاز چقدر باشه با این گزینه هم مشکل دارم حالا نه واسه ایندفعه واسه دفعه های قبل هم همینطور بوده
شعله گاز کم میکنم متوجه میشم از خروجی سرد کنم آب خارج میشه یعنی درصد الکل بسیار کن(هم با اتیش زدن هم تست میکنم هم مزه)و زیاد میکنم احساس میکنم الکل خوب میشه ولی مایع رنگش عوض میشه یه توضیح و راهنمایی بابت شعله هم بکنید سپاسگذارم
 

آفلاین nimaus4

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #10 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۳:۱۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود و کسب اجازه از پیشکسوتان محترم

در ادامه توضیحات کامل و جامع جناب یاسفال

خاستم این نکته رو عرض کنم خدمتتون که وقتی میگید محصول خروجی کدر میشه ، میشه به این نتیجه رسید که دستگاه شما قطعا در قسمت کندانسور ( محل خنک شدن بخار ) مشکل داره

همانطور که جناب یاسفال فرمودند ، دستگاهای گلابگیری برای تقطیر الکل اصلا مناسب نیستن و با کیفیت مناسبی هم تولید نمیشوند .

معمولا پس از مدتی ( اگه از اول این مشکل رو نداشته باشن ) قسمت هرمی بالا ، در قسمت جوشها سوراخهای ریزی ایجاد میشن که دقیقا باعث وجود همین مشکل میشه .

پیشنهاد میکنم ( موقتا ) ابتدا قسمت کندانسور رو بلحاظ نشتی دادن چک کنید و سپس با خمیر آرد چاودار آب بندی کنید و مجددا تقطیر کنید .
سپاس
درسته از دستگاه گلابگیری استعاده میکنم ولی اینکه اگه دقت کرده باشیداز خود دستگاه یه خروجی ۵ سانتی هست که محصول از اونجا خارج میشه من به این خروجی یه لوله المینوم  ۸ به اندازه ۵ متر دارم که تقریبا ۶ تا دور حلقه زدم و محصول از این جا میگذره و از لحاظ خنک بودن کاملا حنک هستش چون که این لوله المینیومی که ۶ تا حلقه زده داخل اب و یخ هستش
 

آفلاین nimaus4

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #11 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۷:۲۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود و کسب اجازه از پیشکسوتان محترم

در ادامه توضیحات کامل و جامع جناب یاسفال

خاستم این نکته رو عرض کنم خدمتتون که وقتی میگید محصول خروجی کدر میشه ، میشه به این نتیجه رسید که دستگاه شما قطعا در قسمت کندانسور ( محل خنک شدن بخار ) مشکل داره

همانطور که جناب یاسفال فرمودند ، دستگاهای گلابگیری برای تقطیر الکل اصلا مناسب نیستن و با کیفیت مناسبی هم تولید نمیشوند .

معمولا پس از مدتی ( اگه از اول این مشکل رو نداشته باشن ) قسمت هرمی بالا ، در قسمت جوشها سوراخهای ریزی ایجاد میشن که دقیقا باعث وجود همین مشکل میشه .

پیشنهاد میکنم ( موقتا ) ابتدا قسمت کندانسور رو بلحاظ نشتی دادن چک کنید و سپس با خمیر آرد چاودار آب بندی کنید و مجددا تقطیر کنید .
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #12 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۸:۴۴ »
كم كم مشكلاتتون دارن نمايان ميشن!
٥ متر لوله اونم از آلومينيوم؟
به توضيحات آقاي infidel توجه كنيد و عكس پيوست رو ببينيد. منظورشون چيزي شبيه اين هست. يك انشعاب براي لوله مسي از كنار مخروط گرفته شده و در همين فضا خنك ميشه.

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
FD1FE9B3-40C4-46B1-B7BA-1C723D850642.jpeg
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Milad b, Juya

آفلاین nimaus4

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #13 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۱:۰۹ »
حیلی ممنون و دم شماها گرم فقط اینکه‌سوال اخر و نکنه برداری
عکسی که‌لینکشو گذاشتم و ۳تا تغیر‌توش ایجاد کنم
۱-درست حسابی اب بندی کنم.
۲-لوله مسی استفاده کنم به جای المینیومی و اینکه از بالای دیگ سوراخ کنم و سوراخ بغل رو کیپ کنم.
۳-طول لوله ۳‌متر بس هستش و مسی بگیرم
فقط سوال اخر‌ عکسی که گذاشته بودم لینکشو اینطوری تو اب بزارم مشکلی نیست؟
دیگه بالای خود دیگ نزارم لوله مسی رو و باز‌هم‌ممنون وقتذاشتید
 

آفلاین nimaus4

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 37
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کمک
« پاسخ #14 در: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۹:۲۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود مجدد

دوست عزیز ، ارتفاع دستگاه شما از کف دیگ تا نوک مخروط دقیقا چقدره و دیگ چند لیتریه ؟

سلام
دیگم ۳۰ لیتری و اندازش فرقی نمیکنه صندلی زیرش میزارم میشه بالا پایین کرد دیگه نهایت فاصله ۱ تا ۱.۵ متر
 

 

anything