inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: شراب تقویت شده  (دفعات بازدید: 204 بار)

آفلاین sardar63

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 27
  • تشکر شده: 19 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب تقویت شده
« در: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۴:۱۴ »
راستش یه مقداری شراب سیب و هویج دارم که میخوام با الکل مطلق آمیزه شده تقویتش کنم.
از دوستان و اساتید عزیز کسی تجربه ساخت شراب تقویت شده fortified wine  رو داره ؟
 

آفلاین sardar63

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 27
  • تشکر شده: 19 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب تقویت شده
« پاسخ #1 در: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳:۲۲ »
هیچکدوم از دوستان عزیز تجربه ای تو تهیه شراب پورت یا شری یا انواع دیگه شراب تقویت شده ندارند ؟؟؟؟!!!
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2463 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب تقویت شده
« پاسخ #2 در: ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۰:۴۵ »
آقاي sadra63
در مورد شرابهايي مثل شري و پورت معمولا از همون نوع الكل استفاده ميكنن. در مورد شري كه از نوعي انگور خاص توليد ميشه، بعد از پايان تخمير از الكل انگور استفاده ميكنن و درصد الكل رو تا حدود ١٥ تا ١٧ درصد زياد ميكنن.
در پورتر هم از همون نوع الكل قبل از پايان تخمير استفاده ميكنن و درصد الكل رو زياد ميكنن كه باعث ميشه تخمير ناتمام بمونه و كمي از قند باقي بمونه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: sardar63