inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق ذرت توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۵:۴۱]


پاسخ : امکان تقطیر شراب آلوی کپک زده توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۰:۰۶]


پاسخ : فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۲۵:۱۱]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۵۷:۰۷]


فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط Alirezamirzaie284
[امروز ساعت ۲۱:۳۹:۱۰]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط ساکارو
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۳۳]

نویسنده تاپیک: دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما  (دفعات بازدید: 1071 بار)

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #30 در: ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۱:۳۶ »
من خودم هر نوع شرابي را حداقل دوبار تقطير ميكنم و همينطور در مورد عرق خرما. البته تقطير مجدد هم اصولي دارد  و مهمترين آن كم كردن درصد الكل تا كمتر از ٥٠ درصد هست كه احتمال تركيدن و آتشسوزي الكل كم شود.

بازده دستگاه شما نبايد تفاوتي با ديگ زودپز داشته باشد، مگر اينكه در آببندي، خوب عمل نكند و كمي پرت داشته باشد. در غير اينصورت عملكرد خوبي خواهد داشت.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, C2h6o

آفلاین Zed12

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 52
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #31 در: ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۹:۲۶ »
سلام خدمت همه دوستان سال نوتون مبارک
با خرما میخواستم عرق بگیرم جوشوندمشون و لهشون کردم الان ۲۰ روز گذشته تفاله ها ته نشین شدن  دیگه بالای ظرف تخمیر شفافه البته هوا هم گرمه چند روزی میشه تا ۳۰-۳۲ میره یکم هم مزه کردن شیرینی نداشت بنظرتون وقت تقطیره ؟
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yonas

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 159
  • تشکر شده: 30 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #32 در: ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۹:۲۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام خدمت همه دوستان سال نوتون مبارک
با خرما میخواستم عرق بگیرم جوشوندمشون و لهشون کردم الان ۲۰ روز گذشته تفاله ها ته نشین شدن  دیگه بالای ظرف تخمیر شفافه البته هوا هم گرمه چند روزی میشه تا ۳۰-۳۲ میره یکم هم مزه کردن شیرینی نداشت بنظرتون وقت تقطیره ؟
ابسنجی کردی ؟؟ میتونی تقطیر کنی ..اگه دبه و تکون میدی حباب نمیزنه ....اگرم عجله نداری۵ روز واسا
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zed12

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #33 در: ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۱:۳۵ »
با توجه به توضيحاتتون به نظر مياد وقت تقطير شده.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zed12

آفلاین Zed12

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 52
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #34 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۴:۵۲ »
ممنون تقطیر کردم اومی بود  ;)
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #35 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۷:۰۶ »
خب خدارو شكر
مقدار محصولتون از هركيلو شيره چقدر هست؟
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین Alialba

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 12
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #36 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۵:۰۴ »
باسلام خدمت جناب یاسفال عزیز قربان من ماه پیش از جنوب مقدار ده کیلو شیره خرما محلی گرفتم کیلویی ۱۲ هزار تومان گفتن بهترینشه با ابسنجی ۱۱۰۰ گذاشتم تخمیر بشه وتقریبا ۲۵ روز طول کشید عرقی با شفافیت خوبی بهم داد هشت لیتر عرق ۴۵درصد داد نظرتون چیه بنظرتون کم نبوده بازم تشکر میکنم
 

آفلاین Amir2132

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 13
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #37 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۸:۵۱ »
کیلو ۱۲ هزار تومان چه خبره من آخرین بار پارسال خریدم ۳۵۰۰ تومن الان خیلی شده باشه ۵ هزار تومن چرا این پول ها رو میدین 😩😩😩
 

آفلاین Alialba

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 12
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #38 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۱:۰۹ »
سلام دوست عزیز امیر جان‌این شیره که من خریدم‌ دستی بود صنعتی رو میدادن کیلویی ۵۰۰۰ هزار ورنگش سیاهه ولی اینکه من خریدم خیلی سفت مثل خرمای له شده بود یا شکرک زده خیلی غلیظ بود وبه زور از دبه خالی کردیم هر جا هم‌پرسیدم‌کمتر نمیدادن وشایدم حق باشما باشه چون گفتن مسافره شایدم گرونتر دادن
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #39 در: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۵:۳۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
باسلام خدمت جناب یاسفال عزیز قربان من ماه پیش از جنوب مقدار ده کیلو شیره خرما محلی گرفتم کیلویی ۱۲ هزار تومان گفتن بهترینشه با ابسنجی ۱۱۰۰ گذاشتم تخمیر بشه وتقریبا ۲۵ روز طول کشید عرقی با شفافیت خوبی بهم داد هشت لیتر عرق ۴۵درصد داد نظرتون چیه بنظرتون کم نبوده بازم تشکر میکنم
اين شيره با توجه به غلظتي كه خودتون ميگين بايد كمي بيشتر عرق ميداد. آبسنجي نهايي چقدر بود؟
آبسنجي ١/١ براي عرق شيره خرما يكم بالاست. بهتره كه آبسنجي رو بين ١/٠٨ تا ١/٠٩ تنظيم كنيد و يكماه هم براي تخمير كامل صبر كنيد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین Alialba

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 12
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #40 در: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰:۰۳ »
دورد به شما استاد عزیز من دقیقا از تخمیر شیره خرما باخبر نبودم وابسنجی رو ۱۱۰۰ گذاشتم و۲۵ بعد تقطیر کردم ابسنجی نهاییم اگه اشتباه نکنم ۱۰۰۰ بود ولی بنظر خودمم کم داده ولی عرقش عالی بود بحدی شفاف بود تاحالا همچین عرقی نگرفته بودم بازم از شما یاسفال عزیز وهمه دوستا تشکر میکنم اگه این سایت نبود واقعا ماهم نمیتونستیم ی چیز درست وحسابی بخوریم
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #41 در: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۸:۰۰ »
اميدوارم كه هميشه خبر از موفقيت دوستان بشنويم.
آقاي alialba
با توجه به آبسنجي اوليه، اگر تخمير بصورت كامل انجام شده بود، آبسنجي نهايي بايد زير يك ميومد و اين آبسنجي با اين شرايط خيلي هم خوبه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Milad b

آفلاین خیامی

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 39
  • تشکر شده: 21 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #42 در: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۰:۰۵ »
با سلام و تبریک سال نو خدمت تمام عزیزان
 درود بر Yasfal گرامی ، قربان با توجه به تجربه شما و بسته بودن درب دیگ تقطیر و ندیدن مایع درون دیگ زمان جوش زدن به نظرتان در موقع تقطیر شراب شیره خرما ( با توجه به کف کردن شراب شیره خرما در زمان جوش )چه میزان از حجم  سر دیگ تقطیر  را خالی بگذاریم تا مطمئن باشیم اشکالی پیش نیاید و کف بالا نزند . ممنون

 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت شراب و عرق شيره ي خرما
« پاسخ #43 در: ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۱:۱۷ »
سلام آقاي خيامي
خدمت شما بگم كه اگر بخواين در هر حرارتي كف به بالاي طرف نرسه حداقل بايد ١٥ سانت از بالاي ديگ خالي باشه. ولي اگر حواستون به گرم شدن ديگ هست ميشه تا ١٠ سانت هم پرش كرد. من معمولا دماي ديگ رو زياد ميكنم تا هواي داخلش خالي بشه و همينكه كمترين گرمايي روي خروجي ديگ حس شد، حرارت ديگ رو كم ميكنم تا دما تنظيم بشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: خیامی, Milad b