inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: آیا این مشخصات سوربات پتاسیم براتوقف شراب خوبه  (دفعات بازدید: 197 بار)

آفلاین سراب

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 78
  • تشکر شده: 54 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سلام،
زنگ زدم شرکت کیمیانگین جهت خرید سوربات پتاسیم برا توقف تخمیر شراب و فرمودن از جنس کره وچین دارن،که چون خودم از مشخصات مواد شیمیایی نمیدونم،دوستانی که شناخت بهتردارن راهنمایی کنن که اگه مناسب هست خرید کنم،
مشخصات پیوست میکنم

تشکر از دوستان

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
سوربات پتاسیم
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2463 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا این مشخصات سوربات پتاسیم براتوقف شراب خوبه
« پاسخ #1 در: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۲:۴۲ »
آقاي سراب
هرچند كه اصلا توصيه به استفاده از مواد شيميايي در شراب نميكنم، ولي هردوي اينها مناسب هستن و اون كه food grade هست قيمتش هم مناسبتره.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

استاد

  • میهمان گرامی
آیا این مشخصات سوربات پتاسیم براتوقف شراب خوبه
« پاسخ #2 در: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۸:۱۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام،
زنگ زدم شرکت کیمیانگین جهت خرید سوربات پتاسیم برا توقف تخمیر شراب و فرمودن از جنس کره وچین دارن،که چون خودم از مشخصات مواد شیمیایی نمیدونم،دوستانی که شناخت بهتردارن راهنمایی کنن که اگه مناسب هست خرید کنم،
مشخصات پیوست میکنم

تشکر از دوستان

شراب بریز تو قابلمه بگذار رو گاز دمای چهل به بالا مخمرها میمیرن لازم نیست بری رسوبات پتاسیم بخری به این گرونی
ده دقیقه تو دمای 50 درجه کافیه
 

آفلاین سراب

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 78
  • تشکر شده: 54 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا این مشخصات سوربات پتاسیم براتوقف شراب خوبه
« پاسخ #3 در: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۲:۵۴ »
سلام خدمت Yasfal

راستش بگم خودمم موافق نیستم با مواد شیمیایی،ولی متاسفانه به دلیل گرمی هوا و کارم که کم خونم، 2قرابه 20لیتری شرابه که دمای معمولی تو خونه بالای 20درجه هست،دیگه کاری به ذهنم نمیرسه، کاری که تونستم انجام بدم،یه یخدان گرفتم وهر 2قرابه رو گذاشتم داخل یخدان بایخ ، دما سنج الان داره11درجه نشون میده و دیگه از تخمیر هم خبری نیس،میخوام همینجوری نگه کنم تا یه ماه،چون چوب پنبه هام عیدمیرسه دستم وبعد بتونم شیشه کنم.
نمیدونم شاید با این وجود نیاز به سوربات نداشته باشه،

بازم تشکر میکنم ازبابت راهنمایی
 

Hamid_reza

  • میهمان گرامی
آیا این مشخصات سوربات پتاسیم براتوقف شراب خوبه
« پاسخ #4 در: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۷:۴۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام،
زنگ زدم شرکت کیمیانگین جهت خرید سوربات پتاسیم برا توقف تخمیر شراب و فرمودن از جنس کره وچین دارن،که چون خودم از مشخصات مواد شیمیایی نمیدونم،دوستانی که شناخت بهتردارن راهنمایی کنن که اگه مناسب هست خرید کنم،
مشخصات پیوست میکنم

تشکر از دوستان

شراب بریز تو قابلمه بگذار رو گاز دمای چهل به بالا مخمرها میمیرن لازم نیست بری رسوبات پتاسیم بخری به این گرونی
ده دقیقه تو دمای 50 درجه کافیه

درود بر همه اساتید و دوستان
به هیچ عنوان اینکار را نکنید . مگر اینکه طعم شراب برای شما مهم نباشد و فقط جهت الکل مورد استفاده باشد که در اینصورت پیشنهاد میکنم به سمت نوشیدنیهای تقطیری بروید.
برای از بین بردن مخمر ها  سرد کردن شراب روش بسیار مناسب تریست . چند روزی شراب را در یخچال بگذارید این عمل را پس از شیشه کردن هم میتوانید انجام دهید .
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2463 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا این مشخصات سوربات پتاسیم براتوقف شراب خوبه
« پاسخ #5 در: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۶:۲۷ »
آقاي سراب
تخمير شراب شما هنوز ادامه داره؟ از سلامتش مطمئن هستيد؟ دوست ندارم اين حرف (بقول آقاي ساكارو"مخوف") رو بزنم اصلا، ولي ممكنه شرابتون وارد فاز تبديل به اسيد شده. راههايي براي توقف تخمير هست ولي اول از اينكه شراب ترش نشده مطمئن بشين و اگر كمي ترش هست، بفكر تقطير باشين چون ديگه كاريش نميشه كرد.
اما اگر ترش نشده بنظر من صبر كنيد تا جايي كه مخمرها توان دارن براتون الكل بسازن.
البته تصميم با شماست و اگر ميخواين اينكارو بكنيد روشهايي هست كه دوستان "استاد" و "hamid_reza" بهش اشاره كردن و من هم كاملش رو در يك تاپيك جداگانه در بخش مخمرزني مينويسم براتون.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

استاد

  • میهمان گرامی
آیا این مشخصات سوربات پتاسیم براتوقف شراب خوبه
« پاسخ #6 در: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۴:۱۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام،
زنگ زدم شرکت کیمیانگین جهت خرید سوربات پتاسیم برا توقف تخمیر شراب و فرمودن از جنس کره وچین دارن،که چون خودم از مشخصات مواد شیمیایی نمیدونم،دوستانی که شناخت بهتردارن راهنمایی کنن که اگه مناسب هست خرید کنم،
مشخصات پیوست میکنم

تشکر از دوستان


شراب بریز تو قابلمه بگذار رو گاز دمای چهل به بالا مخمرها میمیرن لازم نیست بری رسوبات پتاسیم بخری به این گرونی
ده دقیقه تو دمای 50 درجه کافیه

درود بر همه اساتید و دوستان
به هیچ عنوان اینکار را نکنید . مگر اینکه طعم شراب برای شما مهم نباشد و فقط جهت الکل مورد استفاده باشد که در اینصورت پیشنهاد میکنم به سمت نوشیدنیهای تقطیری بروید.
برای از بین بردن مخمر ها  سرد کردن شراب روش بسیار مناسب تریست . چند روزی شراب را در یخچال بگذارید این عمل را پس از شیشه کردن هم میتوانید انجام دهید .
سلام دوست عزیز
اگر چیزی رو امتحان نکردین لطفا راجبش نظر قطعی ندین گرم کردن شراب برای چند دقیقه هیچ تاثیری روی مزه شراب نداره قطعا بهتر از مواد شیمیایی هست من خودم این روش رو دوبار امتحان کردم البته نه تو فابلمه بشکه شربمو بردم با خودم سونای خونه برای نیم ساعت
 

Hamid_reza

  • میهمان گرامی
آیا این مشخصات سوربات پتاسیم براتوقف شراب خوبه
« پاسخ #7 در: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۶:۰۸ »
چشم جناب استاد ما نظر نمیدهیم . البته شماهم کاریو که تجربشو کردین پیشنهاد ندادین. شراب در قابلمه  گرم کردن با بردن  شراب در بسته در سونا فرق زیادی داره . و از اونجاییکه شما استاد ما هستید قطعا ذکر تفاوت هایش لازم نیست .
البته روش پاستوریزه کردن شراب هم روش صحیحی است اگر اصول آن رعایت شود .  و فقط گرم کردن در قابلمه نیست.
در هرصورت آموزش از طریق تبادل نظر اتفاق می افتد دوست گرامی .  در نتیجه هر کسی با هر پیشنه تجربی و علمی در اظهار نظر آزاد است. و چه خوب است به جای پرخاش ما بتوانیم با توضیحات علمی یا تجربی خود به دانش اندک و یا غلط امثال من بیافزاییم .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, becks

آفلاین سراب

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 78
  • تشکر شده: 54 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا این مشخصات سوربات پتاسیم براتوقف شراب خوبه
« پاسخ #8 در: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵:۵۵ »
سلام مجدد به تمامی دوستان گرامی

 چرا طعم شراب خراب میشه با دمای بین 10تا 15درجه که من تو یخدان گذاشتم،که فک کنم بعداز شیشه کردن که هم باید دمای بین 10تا 18درجه باشه،
وبابت امتحان کردن، یه ماه پیش یه لیوان امتحان کردم مزه معمولی داشت،ته ترش نه شیرین بدجور داغ شدم،بخاطر سریع خوردن،الان هم احساس نمیکنم که خراب شده باشه.دوستان یعنی الان بهترهست از یخدان بیرون بیارم،
 

 

anything