inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: مشکل داشتن مخمر  (دفعات بازدید: 148 بار)

این تاپیک حاوی پستی است که به عنوان بهترین پاسخ انتخاب شده است. اگر مایل به مشاهدۀ آن هستید اینجا را کلیک کنید.

آفلاین babak24

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل داشتن مخمر
« در: ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۵:۴۷ »
سلام
من برای بار سوم ماالشعیر الکلی درست کردم 5 روز پیش و از همون روز تا الان قفل هوا کار نکرد و حبابی خارج نشد گفتم شاید مخمرش که 2 تا قاشق مربا خوری هست بصورت سرخالی ریختم کم بوده ولی الان که رفتم تاریخ مخمر رو نگاه کردم دیدم تقریبا 20 روز از انقضاء مخمر فرانسوی گذشته بوده حالا میخوام بدونم راه حلی هست من این ماالشعیری ک درست کردم رو از خرابی نجات بدم ؟

روز اول و دوم خوب روی دبه کف ایجاد شد ولی دیگه اینم قطع شد ولی تا الان هنوز حباب های نسبتا زیادی از ته دبه پلاستیکی به سطح میاد ولی دیگه کفی درست نمیشه.

ممنون میشم راهنمایی بکنید
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل داشتن مخمر
« پاسخ #1 در: ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۶:۴۶ »
آقاي babak24
قفل هوا معيار خوبي براي نشان دادن تخمير نيست، چون معمولا آببندي ظروف خيلي خوب از كار در نمياد و با كوچكترين نشتي، گاز توليد شده ازش خارج ميشه و قفل هوا كار نميكنه. اگر حبابها به قدري هستن كه بوضوح ديده ميشن پس نبايد مشكلي داشته باشيد.
تاريخ انقضاي مخمر هم خيلي اهميت نداره. هرچند كه به مرور زمان از تعداد سلولهاي زنده كم ميشه، ولي تاريخ انقضاء دليل خوبي براي خرابي مخمر نيست. يك دليل فعال كردن مخمر قبل از استفاده اينه كه از سلامتي مخمر مطمئن بشيم. اگر مدت زيادي از توليد مخمر گذشته باشه بايد كمي مخمر بيشتري استفاده كنيم و قبل از اضافه كردن فعالش كنيم و اگر مشكلي نداشت به محلول اضافه بشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Bahrammt, ساکارو, babak24, Amir1357

آفلاین babak24

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل داشتن مخمر
« پاسخ #2 در: ۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۱:۰۶ »
ممنون از راهنمایی

من 2قاشق مرباخوری سر خالی رو توی اب ولرم گذاشتم 20 دقیقه موند و فعال شد و روی اب رو کف زیاد گرفت مثل سری های قبل حالا نمیدونم چرا این سری اصلا قفل هوا ک یه سرش رو گذاشتم توی اب اصلا ندیدم توی اب حباب بزنه مثل سری های قبل!!!!!!!

الان وضعیت ب این صورته ک ته دبه اون مایع کِرِم رنگ ته نشین شده و هنوز حباب های ریز به طور مدام از ته دبه به روی سطح میاد و بوی خوبی میده ماالشعیر ک اطرافش پخش شده حالا به نظرتون دیگه باید دیکه فقط صبر بکنم ببینم چی میشه و کاری نمیشه کرد ؟

و یک جا توی وبلاگ یا انجمن خوندم اشتباه نکنم نوشته بود حباب نزدن دلیل خرابی ماالشعیر نیست درسته ؟
 

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط babak24 در ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۵:۲۸

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مشکل داشتن مخمر
« پاسخ #3 در: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۱:۲۷ »
مايع كرم رنگ تهنشين شده، همون مخمرها هستن كه تهنشين شدن. حبابهايي كه به سمت سطح ميان نشانه ي فعاليت مخمرها هستن. ولي كارنكردن قفل هوا معمولا بخاطر آببندي نبودن ظرف هست.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: babak24, Amir1357

 

anything