inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: گرفتن كف عصاره  (دفعات بازدید: 55 بار)

آفلاین ح ر

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 145
  • تشکر شده: 282 بار
    • مشاهدۀ نمایه
گرفتن كف عصاره
« در: ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۴:۳۸ »
دوست گرامي با كمي دقت اصلا كار سختي نيست،كافيه ب ارامي با ملاقه كف حاصل رو جدا نماييد،اين كف در اصل پروتيين عصاره ميباشد كه باعث كدر شدن محصول نهايي ميگردد
پاینده باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, ساکارو