inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: ته مزه ترش ماالشعیر الکلی  (دفعات بازدید: 373 بار)

آفلاین EVH5150

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 16 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
« پاسخ #15 در: ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۸:۴۹ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • با سلام، منم مدتهای بسیاری با مشکل ترشی آبجو البته آبجو با عصاره و دانه روبرو بودم، کمتر شده که اون زمانی که با دلستر آبجو میساختم این مشکل برام پیش بیاد حتی با وجود اینکه اون زمانا اصول ضدعفونی رو اصلا رعایت نمیکردم. علتش هم شاید این باشه که دلستر مواد نگهدارنده زیادی داره که زمانی که ما با عصاره یا دونه آبجو تولید میکنیم(آبجو واقعی!) این مواد دیگه وجود نداره، و شاید اینکه شکر تخمیر شده به حدی بدمزه است که زبون ما اسیدیته ترکیب رو درک نمیکنه!
     بعد ازمدتها که توی این انجمن و وبسایتهای خارجی گشتم توی ۹۹ درصد موارد علت ترش شدن 'باکتریها و قارچهای مزاحم'عنوان شده، پس به نظرم غیر منطقی میاد که اون ۹۹ درصد رو ول کنیم و بچسبیم به ۱ درصد دیگه!!
    به نظرم ترش شدن دلستر الکلی نشون از سطح بسیار بالای آلودگی داره! چون همون طور که قبلا گفتم دلستر خیلی کمتر از مالت ترش میشه، به نظرم یک بازبینی کلی توی روش ضدعفونیتون داشته باشید، همچنین به یاد داشته باشید که آب شیر آلودگی داره و صرف شستن با آب چیزی رو ضدعفونی نمیکنه و وقتشه که شما وایتکس یا بتادین و ... تهیه کنید.
     

    آفلاین ارش

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 324
    • تشکر شده: 123 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #16 در: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۰:۴۶ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • اگر از مخمر نان استفاده میکنید کمی ترش شدن طبیعیه ولی میشه با درست کردن استارتر باهاش ودور ریختن اب رویی ونگه داشتن مخمر ته نشین بعد از دوازده تا بیست ساعت بو وترشی از بین میره چون مخمر شسته شده ولی دراینکار رعایت کامل بهداشت ضروریه وگرنه نتیجه عکس میده
    ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
    جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
     

     

    anything