inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: ته مزه ترش ماالشعیر الکلی  (دفعات بازدید: 373 بار)

استاد

  • میهمان گرامی
ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
« در: ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۸:۴۴ »
سلام
امروز تخمیر اولیه تموم شد در حال بطری کردن بودن مزه که کردم یک ته مزه ترشی خیلی کم داشت دوستان میتونن بگن بخاطر چی هس؟
15 لیتر دلستر کلاسیک
800 گرم شکر
2 قاشق چایخوری سافلور
بدون تخمیر ثانویه
 

استاد

  • میهمان گرامی
ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
« پاسخ #1 در: ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۶:۱۴ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
    شما که تجربه داری راهنمایی کن لطفا
     

    آفلاین Yasfal

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 834
    • تشکر شده: 2470 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #2 در: ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۹:۵۹ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • اينقدر تبليغ و پستهاي نامربوط ارسال شده كه ديگه پستهاي اصلي ديده نميشن.

    من در مورد دلستر الكلي خيلي تجربه ندارم و چند ساله كه درست نكردم.
    ولي ترش شدن محصول، هرچي كه باشه، چندتا دليل داره كه وقتي در كنار هم قرار ميگيرن باعث ترشي ميشن. بسته به شدت هركدوم درصد ترشي كم و زياد داره و حتي ممكنه كاملا سركه بشه.
    اولين مشكل آلودگيه كه در اثر عدم ضدعفوني و رعايت نكردن نظافت وارد محصول ميشه.مهمترين باكتري به باكتري سركه acetobacter معروفه كه اگر وجود داشته باشه حتما باعث ترش شدن ميشه.
    دومين مورد ورود هواي بيش از حد خصوصا بعد از اوج تخمير هست. در ابتداي كار و در زمان شروع تخمير، اكسيژن توسط مخمرها جذب ميشه ولي بعدا اگر هوا وارد بشه، باعث ترش شدن ميشه.
    سومين مورد دماي زياد محيط تخمير باعث فعاليت بيشتر باكتريهاي وحشي از جمله acetobacter ميشه.
    چهارمين دليل هم ميتونه كم بودن مخمر، استفاده از مخمر نامناسب يا آلوده باشه.
    مورد آخر اينكه گاهي براي ماندگاري بيشتر محصولاتي مثل دلستر، با مواد اسيدي PH رو پايين ميارن كه باعث وجود ته مزه ي ترش بعد از تخمير قندها ميشه.
    برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
    شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Juya, Amir1357

    استاد

    • میهمان گرامی
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #3 در: ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۲:۳۲ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
    اينقدر تبليغ و پستهاي نامربوط ارسال شده كه ديگه پستهاي اصلي ديده نميشن.

    من در مورد دلستر الكلي خيلي تجربه ندارم و چند ساله كه درست نكردم.
    ولي ترش شدن محصول، هرچي كه باشه، چندتا دليل داره كه وقتي در كنار هم قرار ميگيرن باعث ترشي ميشن. بسته به شدت هركدوم درصد ترشي كم و زياد داره و حتي ممكنه كاملا سركه بشه.
    اولين مشكل آلودگيه كه در اثر عدم ضدعفوني و رعايت نكردن نظافت وارد محصول ميشه.مهمترين باكتري به باكتري سركه acetobacter معروفه كه اگر وجود داشته باشه حتما باعث ترش شدن ميشه.
    دومين مورد ورود هواي بيش از حد خصوصا بعد از اوج تخمير هست. در ابتداي كار و در زمان شروع تخمير، اكسيژن توسط مخمرها جذب ميشه ولي بعدا اگر هوا وارد بشه، باعث ترش شدن ميشه.
    سومين مورد دماي زياد محيط تخمير باعث فعاليت بيشتر باكتريهاي وحشي از جمله acetobacter ميشه.
    چهارمين دليل هم ميتونه كم بودن مخمر، استفاده از مخمر نامناسب يا آلوده باشه.
    مورد آخر اينكه گاهي براي ماندگاري بيشتر محصولاتي مثل دلستر، با مواد اسيدي PH رو پايين ميارن كه باعث وجود ته مزه ي ترش بعد از تخمير قندها ميشه.
    سلام من تمام موارد رعایت کردم احتمالا مورد آخر باید باشه یا احتمال میدم شکر کم زدم چون میخواستم الکل کمتر باشه که مزه آبجو بهتر بمونه
    هوا اصلا نفوذ نکرده مطمئن هستم با دستکش جراحی بسته بدم عکسش رو هم ضمیمه میکنم ببینید
    کمی هم مات شده آبجو نمیدونم چرا شفاف نیست

    به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
    photo5805353169558023655.jpg
     

    آفلاین Yasfal

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 834
    • تشکر شده: 2470 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #4 در: ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۷:۰۶ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • سلام
    قطعا اگر همه موارد رو رعايت هم كرده باشين، شكري كه اضافه كردين رو ضدعفوني نكردين چون امكانش نيست و شايد منبع آلودگي باشه.
    مات شدنش احتمالا بخاطر نوع مخمريه كه استفاده كردين. مخمرهاي نان خيلي قدرت لخته شدن و تهنشيني ندارن. اگر ترش بودن بخاطر ph باشه ديگه بيشتر نميشه. ولي اگر از بقيه ي موارد باشه بتدريج بيشتر ميشه.
    برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
    شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Juya, Amir1357

    آفلاین Bahrammt

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 131
    • تشکر شده: 106 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #5 در: ۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۷:۰۶ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • دوست عزیز دقیقاً چند روز از آغاز تخمیر گذشته؟ فرمودید تخمیر اولیه
    عرض کنم که تخمیر اولیه معمولاً بین 5 روز تا یک هفته تموم میشه ولی اون موقع برای بطری کردن زوده
    من تخمیر یک مرحله ای انجام میدم ولی حدود 17 روز بعد از شروع بطری میکنم ... علت مات بودن و ترش بودن میتونه مخمرهای معلق در محتویات ظرف باشه
    زود بطری کردن علاوه بر اینکه طعم محصول شما رو خراب میکنه باعث ایجاد رسوبات بیشتر در بطری ها هم خواهد شد
    در مورد قفل هوای عجیب و غریبتون میشه توضیح بدین؟
    به نظر میاد گاز ازش نمیتونه خارج بشه وگرنه باد نمیکرد .. میتونه روند تخمیر رو با مشکل مواجه کنه
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

    استاد

    • میهمان گرامی
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #6 در: ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۵:۳۵ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
    دوست عزیز دقیقاً چند روز از آغاز تخمیر گذشته؟ فرمودید تخمیر اولیه
    عرض کنم که تخمیر اولیه معمولاً بین 5 روز تا یک هفته تموم میشه ولی اون موقع برای بطری کردن زوده
    من تخمیر یک مرحله ای انجام میدم ولی حدود 17 روز بعد از شروع بطری میکنم ... علت مات بودن و ترش بودن میتونه مخمرهای معلق در محتویات ظرف باشه
    زود بطری کردن علاوه بر اینکه طعم محصول شما رو خراب میکنه باعث ایجاد رسوبات بیشتر در بطری ها هم خواهد شد
    در مورد  و غریبتون میشه توضیح بدین؟
    به نظر میاد گاز ازش نمیتونه خارج بشه وگرنه باد نمیکرد .. میتونه روند تخمیر رو با مشکل مواجه کنه
    سلام قفل هوای عجیب نیست و سوراخ داره روی یکی از انگشتانش

     

    آفلاین Yasfal

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 834
    • تشکر شده: 2470 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #7 در: ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۲۵:۱۴ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • اتفاقا قفل هواي خوبيه
    منم فصل شراب دبه هاي زيادي دارم كه با همين دستكشها قفل هوا ميسازم براشون. نميشه ٢٠ تا قفل هوا خريد. ضمنا آببندي هم نميخواد.
    ولي حتما بايد شسته و ضدعفوني بشن چون استريل نيستن. داخلشون هم پودري هست كه بهم نچسب كه معمولا نشاسته ي ذرت هست و نبايد بريزه تو شراب.
    برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
    شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Juya, Amir1357

    آفلاین Bahrammt

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 131
    • تشکر شده: 106 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #8 در: ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۴:۵۹ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • جالبه .. شاید من هم امتحان کردم .. چجور سوراخیه؟ مثلاً با سوزن؟
    باز هم فکر میکنم فشار گاز رو محتویات ظرف تخمیر به نسبت سیستم شلنگ و ظرف آب بیشتر باشه چون ما سر شلنگ رو نهایتاً دو سه سانت پایینتر از سطح آب قرار میدهیم
    ولی در عکسی که گذاشتین دستکش حسابی باد کرده
    ضمن اینکه وقتی تخمیر به مرحله ای برسه که فعالیت کم و کمتر بشه با خوابیدن باد دستکش امکان برگشتن هوا وجود داره به نظرم
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

    آفلاین Yasfal

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 834
    • تشکر شده: 2470 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #9 در: ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۷:۲۵ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • بله خيلي هم جالب
    كمبودها باعث پيشرفت ميشن.
    بايد از حداقل امكانات بيشترين بهره رو گرفت. البته ايشون پايينش رو بسته و سوراخش كرده. من روي دبه هاي پلاستيكي كه درب پيچي دارن از دستكش بدون سوراخ استفاده ميكنم و گاز از پايين تخليه ميشه. از بادكنك هم استفاده ميكنن. ولي مشكلش اينه كه بعد از مدتي فاسد ميشه و ميتركه و اگر نباشين محصولتون از دست ميره. چندسال پيش اين اتفاق براي يك ظرف شرابم افتاد و تقريبا ٢٤ ساعت بدون پوشش بود و در نهايت خراب شد و مجبور شدم تقطيرش كنم.
    برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
    شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Amir1357

    آفلاین Baraka

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 16
    • تشکر شده: 5 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #10 در: ۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۷:۳۷ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • سلام
    این قفل هوای عجیب به درد نمیخوره چون باعث میشه داخل دستکش بخار کرده و دوباره بصورت مایع چیکه کنه داخل ظرف و باعث ترش شدن محصول بشه
    قفل هوای کوچیک بخار نمیکنه
    این شلنگی ها هم بخارو برنمیگردونه

    به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
    IMG_20160915_201249.jpg
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

    آفلاین Yasfal

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 834
    • تشکر شده: 2470 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #11 در: ۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۳:۱۵ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • آقاي baraka
    بخار چه تاثيري روي ترش شدن داره؟
    برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
    شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

    آفلاین Baraka

    • علاقمند آبجوسازی
    • *
    • تعداد پست کاربر: 16
    • تشکر شده: 5 بار
      • مشاهدۀ نمایه
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #12 در: ۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۶:۱۴:۱۹ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • سلام
    شاید خود بخار بدون ناخالصی تاثیر چندانی نداشته باشه ولی باعث شستن سطح داخلی دستکش شده و با آلودگی به داخل ظرف برمیگرده خصوصا اگر مقداری الکل هم قاتیش باشه من این قضیه رو دیدم و میدونم مقدارشم کم نیست
    شراب سازهای قدیمی در دبه رو با پارچه آب بند میکردن که باعث بشه بخارو جمع بکنه حالا ما نایلون میزاریم تا حدودی ریسک داره خصوصا اگر از نایلون نو استفاده نشه و کثیفی داشته باشه دقیقا مثل این میمونه من نایلونو با آب الکل شستم و ریختم داخل ظرف عین همون کاری که این دوستمون با دستکش کرده
     
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

    استاد

    • میهمان گرامی
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #13 در: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۷:۴۸ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
    سلام
    امروز یکی از آبجو ها رو امتحان کردم با اینکه شکر کم زدم دیشب یک بطری نیم لیتری رو که خوردم صبح دهانم بو الکل میداد دلیلش چی میتونه باشه
    درضمن مزه ترش هم از بین رفته بود
     

    استاد

    • میهمان گرامی
    ته مزه ترش ماالشعیر الکلی
    « پاسخ #14 در: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۹:۴۷ »
  • انتخاب بهترین پاسخ
  • [میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
    سلام
    شاید خود بخار بدون ناخالصی تاثیر چندانی نداشته باشه ولی باعث شستن سطح داخلی دستکش شده و با آلودگی به داخل ظرف برمیگرده خصوصا اگر مقداری الکل هم قاتیش باشه من این قضیه رو دیدم و میدونم مقدارشم کم نیست
    شراب سازهای قدیمی در دبه رو با پارچه آب بند میکردن که باعث بشه بخارو جمع بکنه حالا ما نایلون میزاریم تا حدودی ریسک داره خصوصا اگر از نایلون نو استفاده نشه و کثیفی داشته باشه دقیقا مثل این میمونه من نایلونو با آب الکل شستم و ریختم داخل ظرف عین همون کاری که این دوستمون با دستکش کرده
    سلام این نایلون نیست دستکش جراحی هست و داخلش رو هم قشنگ شستشو دادم شما نگران اون نباشید طی زمان ده روز اتفاقی نمیوفته
    دفعه اولم نیست که استفاده میکنم
     

     

    anything