inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: Sake  (دفعات بازدید: 183 بار)

آفلاین Hadus

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
Sake
« در: ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۵:۳۳ »
سلام
کسی از دوستان میدونه آبجوی برنج یا همون ساکی رو در گذشته در مراسمای مذهبیشون چطور درست میکردن؟مراحل،مقدار،زمان،شرایط
 

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط Hadus در ۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۷:۱۲

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2462 بار
    • مشاهدۀ نمایه
Sake
« پاسخ #1 در: ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۰:۱۲ »
آقاي Hadus
ممنون كه تاپيك خودتون رو منتقل كردين.
فردا براتون دستور ساخت ساكي رو مينويسم.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Hadus, Amir1357

آفلاین Hadus

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
    • مشاهدۀ نمایه
Sake
« پاسخ #2 در: ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۱:۴۸ »
ممنون از توجهتون، بی صبرانه منتظر اطلاعات سودمندتونم، فقط اینکه من رو باید خانم hadus صدا کنین ;D
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2462 بار
    • مشاهدۀ نمایه
Sake
« پاسخ #3 در: ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۳:۵۶:۰۲ »
خانم Hadus !
ببخشين
ولي عضو خانم خيلي كم داريم و خيلي كم پيش اومده كه آنلاين باشن و پست بذارن. طبق عادت گفتم آقا
دستورش رو دارم از قبل فقط بايد فارسيش كنم و پست كنم.البته تهيه ي مواد اوليش در ايران ممكن نيست.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Juya, Hadus, Amir1357

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2462 بار
    • مشاهدۀ نمایه
Sake
« پاسخ #4 در: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۱:۲۹ »
سلام
يكم فراموش شد اين پست
قرار بود درمورد ساكي بنويسم كه كلا يادم رفت
درست كردن ساكي هم مثل بقيه مشروباتي همچون آبجو از دانه كامل خيلي پيچيده نيست و فقط يكم زمانبندي و البته مواد خاص خودش رو ميخواد. فعلا موادش رو بگيم تا بعد دستور ساختش
-آب مورد استفاده ميتونه از هر نوع آب تصفيه شده يا هر آبي كه بدون آلودگي و سختي بالا باشه. ولي يكي از تركيبات ضروري سولفات منيزيم كلريد پتاسيم هست كه حتما بايد اضافه بشه. اينها بنامهاي نمكهاي morton و epsom هم شناخته ميشن.
-مخمر خاص ساكي هم طبق معمول در ايران نيست ولي توسط توليد كنندگان مخمر توليد ميشه. مثل sake#9 و wy4134
-برنج ساكي يا برنج دانه كوتاه
-برنج كوجي koji برنجيه كه توسط نوع خاصي از كپك تجزيه ميشه تا آنزيمهاي لازم ايجاد بشن
-مراد مغذي براي مخمرها
-مواد زلال كنندهclarifying agent
-ضد كفsilicon antifoam
-اسيد لاكتيك
مقدار مواد هم براي حدود ٢٠ ليتر ساكي اينها هستند
Sake Ingredients (for 5–6 gal)
*       Wyeast 4134 Sake yeast
*       30 lb. (13.6 kg) polished sake rice or short grain table rice (Kokuho Rose works well)
*       7.5 lb. (3.4 kg) koji rice
*       11.5 mL 88% lactic acid (available from any good homebrew shop)
*       0.4 oz. (12 g) wine yeast nutrient
*       0.07 oz. (2 g) Epsom salt
*       0.74 oz. (21 g) Morton Salt Substitute (only this brand!)
*       6 gallons (23 L) reverse osmosis or distilled water
*       Bentonite or Sparkolloid clarifying agents (optional)
*       Silicone antifoam (optional)
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Meynoush