inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: ابجو کدر  (دفعات بازدید: 92 بار)

آفلاین rashidrz

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 13
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابجو کدر
« در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۱:۳۲ »
سلام
برای نگهداشتن ویتامین و املاح و پروتین جو با استفاده از دانه مالت چکار باید کرد
ایا ابجو کدر میشود
ایا باعس میشود تخمیر انجام نشود
ایا در طعم ابجو مشکل پیش میاید
هدف نگهداشتن خواص جو در ابجو میباشد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2462 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ابجو کدر
« پاسخ #1 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۹:۳۰ »
آقاي rashidrz
از چه نوع مالتي استفاده ميكنين؟
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357