inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال  (دفعات بازدید: 269 بار)

آفلاین soroshafra

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« در: ۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۷:۴۰ »
با سلام خدمت دوستان و یاران عزیز.احترامآ من عضو جدید هستم.امیدوارم بتونم شاگرد خوبی باشم.
من چند سال شراب به روش سنتی درست میکنم.بخاطر دقت و وسواسم مقالات زیادی در این باره خوندم.و هر سال که شراب درست میکنم کیفیت بهتری بدست میارم.فقط شرابهای من اول بسیار خوشرنگ و یاقوتی و چشم نواز است.ولی بعد از 2 سال رنگ شرابهای من زنگار میبندد و بدرنگ میشود.من بعد از پایان مراحل تخمیر شرابها را به بطریهای 6 لیتری و یا 4 لیتر منتقل میکنم.وحسابی پلمپ میکنم که کوچکترین هوائی وارد نشود.لازم به ذکر است از چوب پنبه استفاده نمیکنم.زمان مصرف بطریهای بزرگ را در یک مرحله به بطریهای 1 لیتری منتقل میکنم.سوال من این است چطور میتوانم از بد رنگ شدن این شراب ناب جلو گیری کنم.توصیه شما بزرگان چیست.آیا بستن درب بطزیها با چوب پنبه و واژگون قراردادن آنها نقشی در این فرایند دارد.با سپاس فراوان.اگر فوت استادی را بیاموزم هر بار که لب ترکنم نامتان را به نیکی و بزرگی یاد خواهم کرد.زنده باشید.دوستدارتان.سروش.
 

آفلاین kamran674

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 15
  • تشکر شده: 5 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #1 در: ۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۳:۳۸ »
با سلام .دوست عزیر در این مدت شراب را در جای تاریک وسرد نگهداری میکردین؟
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357, soroshafra

آفلاین soroshafra

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #2 در: ۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۸:۰۲ »
کامران 674 سلام بزرگوار.بله جای کاملآ تاریک و پوشیده با چند لایه جهت جلوگیری از نفوذ نور.
 

آفلاین soroshafra

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 5
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #3 در: ۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۰:۲۵ »
کارمان خان گیرائیش عالی طعمش خوب ولی رنگش برمیگرده.به سرخی و کدری میزنه.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #4 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۷:۴۹ »
دوست عزيز soroushafra
به جمع ما خوش اومدين. اينجا همه شاگرديم ولي ترم بالايي و ترم اولي...

اين مشكل رو من زماني داشتم كه از ظروف پلاستيكي براي شراب سفيد استفاده ميكردم.
اگر مراحل توليد رو كاملتر بگين بيشتر ميتونيم كمك كنيم.
منظورتون از روش سنتي دقيقا چيه؟
چند روز براي تخمير و شفاف شدن در نظر ميگيرين؟
نوع انگور قرمز يا سفيده ؟
جنس ظرف تخمير و اين بطريهاي ٤ ليتري چي هست؟
چطور شراب رو صاف ميكنيد و خلاصه اينكه پروسه ي كارتون به چه شكل هست؟
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Amir1357

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #5 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱:۳۵ »
با درود
اینکه شراب شما اول بسیار خوشرنگ و یاقوتی و چشم نواز هست ولی بعد از دوسال کدر میشود کمی عجیب است مخصوصاً اینکه شراب را درجای تاریک و خنک نگهداری میکنید.
به نظر بنده دلیل کدر شدن شراب پس از دوسال احتمالاً بخاطر نبود اکسیژن باشد.
زیرا شراب به میزان خیلی خیلی کم به اکسیژن نیاز دارد بخاطر همین برای نگهداری شراب به مدت بیش از یکسال باید از چوب پنبه استفاده کرد.
تا یک سال یا 18 ماه نبود اکسیژن مشکلی ایجاد نمیکند اما برای مدت طولانی تر باید از چوب پنبه استفاده کرد.
البته بنده فقط حدس میزنم دلیلش این باشد و اطمینانی نیست.
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, ساکارو, Amir1357

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 202
  • تشکر شده: 335 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #6 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷:۰۱ »
با درود خدمت دوستان و سایر اعضا
راستش من به نگهداری بلند مدت شراب موافق نیستم و نه اینکه استراحت شراب و واکنش های شیمیایی که اتفاق می افتد تاثیر مثبتی روی طعم و خوشخوراکی شراب نداشته باشد
بلکه با زمان مشکل دارم و معتقدم این کارها برای یک نوشیدنی تخمیری ساده کمی دور از تصور است
ما چند سال برای چه صبر کنیم؟ برای من حتی اگر اثر مثبتی داشته باشد این همه زمان را برایش خرج نمیکنم و فکر نکنم این همه نگهداری و زحمت ارزش آن تاثیر مثبت کوچک را داشته باشد
و انتظاری هم از محصولات تخمیری ندارم به هر حال خوشطعم نیستند و هیچ وقت از طعمشان لذت نمیبرم و فقط برای ایجاد آرامش استفاده میکنم

و همچنین در خاطر دارم که خود استاد هدل هم در مورد نگهداری بلند مدت شراب بر این نظر بودند که شراب بعد مدتی رو به زوال میرود نه بهبود
این استراحت و اثرش در ابتدای زمان روندی صعودی و بعد از مدتی نزولی و منفی میشود
سکوتم از رضایت نیست .. دلم اهل شکایت نیست
هزار شاکی خودش داره .. خودش    گیره   گرفتاره
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, واتوواتو, Amir1357

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #7 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۹:۵۶ »
درود مجدد
بنده موافق نگهداری بلند مدت شراب هستم ولی متاسفانه صبر و طاقت بلند مدت ندارم و شرابم به یکسال نرسیده تمام است. گاهی حتی بیشتر از مصرف یکسالم شراب درست میکنم که بتوانم مدت زمان زیادی داشته باشم اما باز هم هربار مقداری از آن را تقطیر میکنم و خلاصه به یکسال نمیرسد.
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, ساکارو, Amir1357

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #8 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۶:۲۰ »
دوستان عزيز
نگهداري بلند مدت شراب خيلي راحت نيست، هم از بابت شرايط نگهداري، هم اينكه وقتي توليد كم باشه چيزي براي نگهداري نميمونه و صبر ما هم كه زياد  نيست. من از شش سال پيش از توليد هرسال، فقط يك بطري شيشه اي ٤ ليتري كنار گذاشتم و الان كه ٦ سال گذشته، تصميم به باز كردن اولين بطري كهنه دارم. هرچند خيلي سخت بود كه سراغشون نرم، ولي به هر حال تا الان موفق شدم كه بهشون دست نزنم.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, واتوواتو, Amir1357

آفلاین victor

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #9 در: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸:۱۳ »
سلام وقت بخیر.من حدود یک سال و نیم پیش یه مقدار شراب انداختم و در طول این مدت در ظروف پلاستیکی بودن و الان شرابم طعم ظرف پلاستیکی گرفته.اگه امکان داره بفرمایید چکار کنم که طعمش خوب بشه
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #10 در: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۹:۱۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام وقت بخیر.من حدود یک سال و نیم پیش یه مقدار شراب انداختم و در طول این مدت در ظروف پلاستیکی بودن و الان شرابم طعم ظرف پلاستیکی گرفته.اگه امکان داره بفرمایید چکار کنم که طعمش خوب بشه
با درود
متاسفانه اکنون دیگر نمیتوان کاری کرد.
برای نگهداری طولانی مدت شراب باید از ظرف شیشه ای یا سفالی استفاده کرد..
اکنون با هوادهی شاید 10% طعم آن بهتر شود ولی کار خاصی نمیتوان کرد
زشت باش، ولی خودت باش
 

آفلاین khosro

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 50
  • تشکر شده: 50 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #11 در: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۶:۰۷ »
بنظر من برای نگهداری طولانی شراب بهتره از قرص کمپدن استفاده بشه و هر سال این عمل را تجدید کنیم . اینطوری با باز و بسته کردن درب ان مقداری اکسیژن رسانی هم میشه و از طر ف  دیگر دی اکسید گوگرد هم شراب را حفظ میکنه .
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
کدر شدن رنگ شراب پس از 2 سال
« پاسخ #12 در: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۹:۱۷ »
متاسفانه راهي براي بهتر شدن مشكل شراب شما وجود نداره. قبلا خدمتتون گفته بوديم كه نگهداري شراب و عرق و ... در ظروف پلاستيكي كار اشتباهي هست. اينكار هم روي رنگ و شفافيت و هم روي مزه ي محصول اثرات نامطلوبي داره. فقط شايد با تقطير الكل بتونيد ازش استفاده كنيد.
موضوع هوادهي كه آقاي واتوواتو گفتن هم فقط بايد در زمان نوشيدن انجام بشه. البته اگر بتونه كمكي بكنه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...