inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: دستور ساخت عرق كشمش  (دفعات بازدید: 3550 بار)

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #30 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۸:۱۴ »
آقاي خيامي
من در تقطير اول فقط چند قطره ي اول رو دور ميريزم و بقيه ي تقطير را تا آخرين قطره، براي تقطير دوم يكجا جمع ميكنم. در تقطير دوم، (اگر تصميم به تقطير سوم نداشته باشم) سر تقطير كه ديگه دور ريز نداره و تا جايي كه درصد كل محصول به ٤٥ درصد برسه به عنوان محصول اصلي جدا ميشه و بقيه خروجي تا وقتي به نزديك صفر برسه به عنوان ته تقطير جداگانه نگه ميدارم كه بعدا با ته تقطيرهاي پختهاي آينده، مجددا تقطير ميكنم و محصول ٤٥ درصد ازشون ميگيرم.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: خیامی, ساکارو, Juya, واتوواتو, Zed12, Amir1357, Hero7

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #31 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۱:۵۳ »
سلام به دوستان عزیز.
من یکی از دوستام از کانادا داره میاد ووبهش گفتم‌مخمر شراب و شامپاین و ابجو برام بیاره . سوال اینکه بهترین برند دنیا چه مارکی هست و بهترین و بالاترین  درصد مخمر شراب چنده و کلا چی برام بگیره ؟ و یه مخمرم برام فرستاده که روش نوشته مخصوص شراب قرمز .‌اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #32 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۸:۳۲ »
آقاي ريما
براي سوالتون در تالار مناسب موضوع تاپيك جديد بسازين لطفا.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امیر.ریما, Amir1357

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #33 در: ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۴:۳۹ »
سوالم برای این عکس به خاطر یه مقدار تغییر رنگ رویه کشمش هست . مشکلی پیش اومده به نظر دوستان ؟

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
۲۰۱۸۰۲۲۲_۱۲۱۴۳۷.jpg
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #34 در: ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴:۴۹ »
آقاي امير.ريما
به نظر خوب مياد. تغيير رنگ هم بخاطر خيس خوردن كشمشهاست هم بخاطر مخمرها كه روي سطح جمع شدن. هم بزنيد هر روز.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Juya, امیر.ریما, Amir1357

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #35 در: ۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۲:۳۸ »
قبلا در مورد مقدار عرق كشمش زياد حرف زديم و البته هدفم كمك به دوستاني بود كه بعد از كلي زحمت خروجيشون كمه و شايد بشه بهترش كرد.
اگر دوباره يكي در نزنه و با ١٠٠ كيلو كشمش سوغاتي بهم لطف نكنه! براي آخرين بار عرق كشمش درست كردم و براي همين دقيقا مقدار خروجي رو اندازه گرفتم. اينبار از اين كشمشهاي ريز بدون هسته كه از ملاير سوغات رسيده بود و همين روشي كه گفتم استفاده كردم. البته اينبار هم مثل هميشه بموقع تقطير نكردم و حدود يكهفته ديرتر شروع كردم.از شروع تخمير ٥ كيلو كشمش با حدود ١٢ ليتر آب تصفيه شده و مخمر سافلور تقريبا يكماه گذشته. با تقطير اول ٥ شيشه آبمعدني يعني نزديك ٧/٥ ليتر عرق ٣٠ درصد گرفتم. از تقطير دوم هم دقيقا ٤/٤ ليتر ٥٠ درصد كه با كمي آب به ٤٥ درصد رسوندمش كه نزديك ٥ ليتر شده.

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
27E7660F-01E9-4096-9C68-15455EED7C06.jpeg
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: mjtb_alipour, خیامی, ساکارو, ارش007, Milad b, hojijon, wolf, Juya, Hosein7023, Zed12, C2h6o, Amir1357, poya, Hero7, ironsepehr

آفلاین Amir1357

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 27
  • تشکر شده: 21 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #36 در: ۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۷:۳۷ »
آقا اينجا تشكر كردن رسم نيس؟ اين بدبختا اينهمه زحمت ميكشن چرا هيشكي يه تشكر نميزنه؟ انگار فقط من دارم تشكر ميزنم
يه دكمه زدن كه سخت نيس خيلي
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, mjtb_alipour, خیامی, ساکارو, واتوواتو, C2h6o

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #37 در: ۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۹:۱۵ »
آقاي amir58
ممنون بابت تشكرها
ولي ما اينقدرم كه شما غليظ گفتي بدبخت نيستيم 😂😂😂
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: mjtb_alipour, خیامی, ساکارو, Milad b, Juya, واتوواتو, Erfan900, امیر.ریما, Hosein7023, Amir1357

آفلاین Amir1357

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 27
  • تشکر شده: 21 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #38 در: ۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۱:۱۴ »
آقا ياسفال دمت گرمه خداييش
آخه خيلي سخت نيس بقران
خودم دارم همه مسيج هاتو تشكر ميزنم برات
كارت درسته داداش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, mjtb_alipour, ساکارو, واتوواتو, Hosein7023, Pendar

آفلاین خیامی

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 39
  • تشکر شده: 21 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #39 در: ۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۶:۱۳ »
سلام بر همگی
 Yasfal گرامی عرض ارادت
طبق معمول سوالات و مزاحمت برای شما :
  - اگر  در زمان اتداختن شراب برای تقطیر ، برنامه مسافرت سه چهار روزه پیش بیاد در این فاصله که محصول را هم نمیزنیم چه اتفاقی می افتد . راهکار چیست ؟
  -  در تقطیر دوم اگر بخواهیم 3-4 لیتر عرق را تقطیر دوم کنیم و بفرض با یک یا دو لیتر  آب که به عرق   اضافه می کنیم حجم مایع درون  دیگمان 5-6 لیتر خواهد شد  که به نظر میرسد برای دیگ پخت  بنده که 22 لیتری حجم کمی است ، اشکال ندارد ؟ نظرتان  را بفرمایید ممنون
 - کشمش خواباندم برای تقطیر امروز روز سوم است . دیروز آبسنجی کردم (چون روز اول و دوم هنوز شیرینی کشمش ها بیرون نزده و آبسنجی صحیحی نخواهد داد) حوالی 1.040- 1.050 بود .مناسب است یا خیر ؟ شما معمولا آبسنجی اولیه تان چه محدوده ای است .ممنون از پاسخت .





























 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #40 در: ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۰:۵۰ »
آقاي خيامي سلام
آبسنجي براي كشمش خيلي دقيق نيست و شخصا اصلا انجام نميدهم. فقط به نسبتهايي كه گفتم از كشمش و آب استفاده ميكنم.
در مورد همزدن براي من هم پيش اومده كه چند روز بدليل مسافرت نتونستم انجام بدم و مشكل خاصي هم وجود نداره. اگربيشتر از دو سه روز نميتونين هم بزنين با گذاشتن آبكش يا هر وسيله ي سنگين روي كشمشها امكان بالا اومدنشون وجود نداره.
براي تقطير دوم هم بزرگي ديگ مهم نيست ولي با توجه به فضاي خالي، خروج هوا زمان زيادي ميبره.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: mjtb_alipour, خیامی, ساکارو, Juya, Amir1357

آفلاین Zed12

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 52
  • تشکر شده: 9 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #41 در: ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۷:۲۲ »
ببخشید چندتا سوال داشتم اگه میشه بی زحمت جواب بدین که کمکی بشه بهمون

۱ : واس ضدعفونی کردن مواد خاصی مد نظرتونه یا با اب جوش ضد عفونی کنیم ؟

۲ : این مقدار ( خرما و آب ) برای ساخت عرق خرما هم همینقدره ؟

۳ : هوادهی دقیقا چیه ؟ ( همون چنگ زدن کشمش ها چند دقیقه که کف کنن )

۴ : میشه از اب معدنی استفاده کرد ؟ ( اینجا اب شهری کلا خوب نیس معمولا از اب تصفیه کننده های شخصی اب میگیریم همینو بجوشونیم بعد استفاده کنیم خوبه ؟ )

۵ : موقع تقطیر همه مواد رو بریزیم تو دیگ یا فقط شراب بدست اومده رو ؟

۶ : تو پخت دوم و سوم چقدر اب اضافی کنیم ؟

چقدر سوال شدن ببخشید ولی دفعه اوله تجربه ای هم ندارم تو این کار  ;D

 

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #42 در: ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۷:۵۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
ببخشید چندتا سوال داشتم اگه میشه بی زحمت جواب بدین که کمکی بشه بهمون

۱ : واس ضدعفونی کردن مواد خاصی مد نظرتونه یا با اب جوش ضد عفونی کنیم ؟

۲ : این مقدار ( خرما و آب ) برای ساخت عرق خرما هم همینقدره ؟

۳ : هوادهی دقیقا چیه ؟ ( همون چنگ زدن کشمش ها چند دقیقه که کف کنن )

۴ : میشه از اب معدنی استفاده کرد ؟ ( اینجا اب شهری کلا خوب نیس معمولا از اب تصفیه کننده های شخصی اب میگیریم همینو بجوشونیم بعد استفاده کنیم خوبه ؟ )

۵ : موقع تقطیر همه مواد رو بریزیم تو دیگ یا فقط شراب بدست اومده رو ؟

۶ : تو پخت دوم و سوم چقدر اب اضافی کنیم ؟

چقدر سوال شدن ببخشید ولی دفعه اوله تجربه ای هم ندارم تو این کار  ;D
سلام تا جایی که من میدونم برای اولین بار مقدار کمی درست کن که خراب نشه دستت اومد مقدار بیشتر درست کن...درمورد سوال ..برای ضدعفونی با اب گرم بشور و تو افتاب خشک کن اگر از مایع شوینده استفاده میکنی حتما بدون بو باشه ..من خودم فقط با اب جوش میشورم ...سوال دوم سه برابر مقدارش اب بریز...سوال سوم  واسا اساتید بیا بگن قبلا میگفتن از قفل هوا استفاده کن ..سوال اخر اب تصفیه بجوشون خنگ شد  استفاده کن
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, واتوواتو, Zed12

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #43 در: ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۴:۱۹ »
سلام
١-مهم اينه كه مدنظر شما چيه!😄
ولي آبجوش ضدعفوني نميكنه، من از متابي سولفيت، الكل، آب اكسيژنه و اتوكلاو استفاده ميكنم.
٢-مگه از خرماوآب بجز عرق استفاده ديگه هم ميشه؟!!
٣-هوادهي يعني حل كردن اكسيژن به مقدار كافي براي شروع فعاليت و تكثير مخمرها و فقط در ابتداي كار انجام ميشه.
٤-آبمعدني عاليه آب تصفيه شده خوبه و آب جوشيده هم بد نيست.
٥-من همه مواد رو ميريزم تو ديگ ولي محصولش رو دوباره تقطير ميكنم.
٦-پخت دوم و سوم چي هست؟ اگر منظورتون تقطير دوم هست، حدود يكسوم تا يك چهارم كافيه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: mjtb_alipour, ساکارو, Juya, Zed12, Amir1357, ironsepehr

استاد

  • میهمان گرامی
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #44 در: ۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۶:۱۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام
١-مهم اينه كه مدنظر شما چيه!😄
ولي آبجوش ضدعفوني نميكنه، من از متابي سولفيت، الكل، آب اكسيژنه و اتوكلاو استفاده ميكنم.
٢-مگه از خرماوآب بجز عرق استفاده ديگه هم ميشه؟!!
٣-هوادهي يعني حل كردن اكسيژن به مقدار كافي براي شروع فعاليت و تكثير مخمرها و فقط در ابتداي كار انجام ميشه.
٤-آبمعدني عاليه آب تصفيه شده خوبه و آب جوشيده هم بد نيست.
٥-من همه مواد رو ميريزم تو ديگ ولي محصولش رو دوباره تقطير ميكنم.
٦-پخت دوم و سوم چي هست؟ اگر منظورتون تقطير دوم هست، حدود يكسوم تا يك چهارم كافيه.
این دوستمون دفعه اولشه یکمی باید توضیحات بیشتر و ساده تر بهش داد زیاد حرفه ای توضیح ندین که گیج میشه خراب میشه کارش