inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: دستور ساخت عرق كشمش  (دفعات بازدید: 3551 بار)

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #165 در: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۲:۴۷ »
استاد بر عرق کشمش ...میشه بعد از تمیز کردن و شستن کشمش ها اونو بمدت چن دقیقه بجوشونم ....بعدم اگه شماره جاییتو تهران دارید ک امکان ارسال کشمش داره لطف کنید ممنون میشم
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #166 در: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۴:۱۵ »
جوشاندن كشمشها مشكلي نداره ولي لزومي هم نداره. باتوجه به اينكه زمان نگهداري شراب كشمش كمه لزومي به ضدعفوني و جوشاندن نيست. اما ايرادي هم نداره.
من فعلا تهران نيستم. هروقت برگشتم بهتون شماره ميدم بهش زنگ بزنيد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین ironsepehr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #167 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۶:۵۳ »
استاد yasfal عزيز...جواب من مربوط به ديگ تقطير رو بديد
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #168 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۴:۲۴:۱۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
استاد yasfal عزيز...جواب من مربوط به ديگ تقطير رو بديد
آقاي ironsepehr
قبلا مطالب و بحثهاي خيلي زيادي در اين رابطه داشتيم. انتخاب نوع، ظرفيت و كاركرد ديگ تقطير وابسته به انتظار و سليقه ي شخص هست. بطور كلي دو نوع سليقه در اين مورد وجود داره. اولين گروه كساني هستند كه تمايل دارند عرقشون مزه و شخصيت شراب اوليه رو داشته باشه كه راحتترين كار ساخت يك سردكننده ي مسي يا ستون رفلاكس كوتاه و استفاده از يك ديگ با قابليت آببندي خوب هست.
دومين گروه كساني هستند كه دوست دارن عرقشون بيشتر نزديك به ودكا باشه و حداقل شباهت رو به شراب اوليه داشته باشه كه بايد از دستگاه تقطير با ستون رفلاكس بلند استفاده كنند.
اما مهمترين مشكل در ساخت يك دستگاه تقطير خوب، خريد و يا ساخت يك ديگ از جنس مناسب مثل استيل يا مس و با ظرفيت مناسب و كاربرد آسان هست. مهمترين نكته در مورد ديگ هم قابليت آببندي كاملش هست. اگر در حجم كم عرق توليد ميكنيد، بهترين گزينه ديگ زودپز هست كه هم در دسترس هست و هم براحتي آببندي ميشه. نوع ديگري از ديگ هم هست كه مخصوص حمل شير و بنام بيدون هست و قابليت آببندي داره و خريدش هم زياد سخت نيست. حالت سوم هم طراحي و ساخت ديگ از جنس مس يا استيل هست كه هم از نظر ساخت و هم از نظر هزينه كمي مشكل هست. همه ي اين ديگها هم براي اتصال به سردكننده ي مسي و هم ستون رفلاكس مناسب هستند.
من در تاپيك ديگري در مورد طراحي و ساخت دستگاه تقطير هم توضيحات كاملي نوشتم و هم از دوستان نظرسنجي كرديم كه ظرفيت مناسبي در نظر بگيريم و يك سازنده هم پيدا كردم كه دستگاه رو برامون بسازه و البته بنام دستگاه عصاره گيري! پذيرفته كه اينكارو بكنه و در هفته هاي بعد نتيجه ي ساخت اولين نمونه و تست عملكردش رو هم ميگم بهتون. اگر تا اون موقع موفق به ساخت نشديد ميتونيد از اين دستگاه تهيه كنيد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ironsepehr

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #169 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۴:۳۹:۳۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام به اساتید .
دوستان من برای یه ماموریت کاری باید چند ماهی برم‌عسلویه. از اونجایی که اونجا هوا گرم میشه و من میخام‌عرق بندازم ، میخاستم بدونم اگه نتونم دما هوا‌رو کنترل کنم و تو هوای گرم اونجا شراب کشمش و خرما چه زمانی احتیاج دارم ؟ ایا زمان تخمیر کم میشه به علت گرما ؟ یا همون ۲۱ روز باید صبر کنم ؟
آقاي امير.ريما
قطعاً دماي محيط يكي از عوامل مهم و تاثير گذار نه تنها روي زمان تخمير، بلكه روي همه ي جوانب و همينطور كيفيت محصول هست. اگر دما در بالاي رنج مجاز باشه، زمان تخمير كاهش پيدا ميكنه و بلافاصله بعد از تخمير بايد تقطير انجام بشه. چون ريسك خراب شدن محصول هم بالاست. اما اگر دما بيش از حد مجاز بالا باشه، روي طعم و بوي محصول تاثير نامطلوبي داره و اگر بازهم بالاتر باشه ممكنه منجر به از بين رفتن مخمرها بشه. با توجه به اينكه فرآيند تخمير باعث آزاد شدن انرژي و بالارفتن دما ميشه، اگر دماي محيط خيلي از٤٠ درجه بيشتر باشه احتمال اينكه مخمرها در اثر دماي زياد از بين برن هست.
توصيه ميكنم كه بجاي يك ظرف بزرگ، از ظروف كوچكتر استفاده كنيد تا تبادل گرماي تخمير بهتر انجام بشه و همچنين از محيطهاي خنك تر مثل زيرزمين يا انباري به عنوان محل تخمير استفاده كنيد و ابزاري مثل كولر يا پنكه و يا كولينگ جاكت ساده مثل گوني كنفي مرطوب و ... براي تضمين دماي مناسب استفاه كنيد.
البته كه مخمرهايي براي دماهاي نامتعارف وجود دارند كه طبق معمول در دسترس ما نيستند!
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Milad b, امیر.ریما

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #170 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳:۱۲ »
ممنونم یاسافل جان
 

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #171 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۹:۵۲ »
امیر ریما خصوصی تو چک کن
 

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #172 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۴:۱۹ »
داداش چک کردم . هرچی میخام برات پیام بزارم نمیاد .‌
 

آفلاین ironsepehr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #173 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۰:۰۵ »
سپاس گذارم yasfal عزیز.... . ممنون بابت راهنمایی...
به نظر شما یک دیگه روحی 50 لیتری باقطر زیاد ... درش رو با خمیر آب بندی کنم و یه ستون ویگروس به ارتفاع 1.5 متر بیام بالا... . یا داخل ویگروس رو با سیم ظرفشویی مسی پر کنم یا یه مخزن درست کنم دقیقا بالای در دیگ و توی اون رو با مس پر کنم ...
نظر شمااستاد؟؟؟

و اینکه به نظر شما چطوری در دیگ رو آب بندی کنم ؟؟




 

آفلاین ironsepehr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #174 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۳:۴۷ »
یه سوال دیگه .... .آیا فیلتر کربن اکتیو روی بو و مزه تاثیر میزاره یا فقط روی شفافیت ؟؟؟
برای از بین بردن بو و مزه چه پیشنهادی دارین .... .
آیا تعداد دفعات تقطیر رو بالا ببرم مثلا 5 بار مفید هستش؟؟
 

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #175 در: ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۱:۰۶ »
یاسافل جان من اگه دما محیطی ۴۵ ولی سایه باشه و جاش تاریک باشه و چون شراب مایع هست و شراب از محیط خنکتره باز ممکنه اتفاقی بیفته ؟و در این دما و شرایط زمان تخمیرم چند روز زودتر به اتمام میرسه ؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #176 در: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۵:۵۲:۲۵ »
اگر دماي محيطي ٤٥ درجه باشه، مايعاتي هم كه در اون محيط هستند، بخصوص بعد از مدت طولاني با محيط همدما ميشن. علت اينكه شما فكر ميكنيد مايعات مثل آب دماي پايينتري دارند اينه كه جذب دماي بيشتري دارند. به عنوان مثال اگر يك تكه چوب و يك قطعه مس در محيطي همدما باشند، با لمس قطعه ي مسي احساس سرماي بيشتري نسبت به تكه چوب ميكنيد. در حالي كه دماي هردو يكسان هست.
از طرف ديگر، در فرآيند تخمير قند توسط مخمرها علاوه بر الكل و گازكربنيك، مقداري هم انرژي به شكل گرما آزاد ميشه كه باعث گرمتر شدن مايع درحال تخمير نسبت به دماي محيط ميشه.
بهترين كار اينه كه يك ظرف پر از آب رو در محل سايه كه مد نظرتون هست قرار بدين و بعد از چند ساعت دماي آب رو اندازه بگيريد. معمولا دماي ظرف تخمير حداقل ٢ تا ٣ درجه درجه بالاتر از محيط ميشه و اگر به بالاي ٤٥ درجه برسه مخمرها از بين خواهند رفت و بو و طعم شراب هم تغيير خواهد كرد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Milad b

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #177 در: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱:۳۳ »
استاد در زمان تقطیر اگه چوب کشمش یا هسته کشمش وارد دیگ بشه مشکل ساز میشه
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #178 در: ۱۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۸:۰۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
استاد در زمان تقطیر اگه چوب کشمش یا هسته کشمش وارد دیگ بشه مشکل ساز میشه
خير چوب و هسته ي كشمش خصوصاً در زمان تقطير مشكلي ايجاد نميكنند. فقط هسته ي كشمش اگر زياد له بشه و روغنش خارج بشه تا حدودي روي عملكرد مخمرها تاثير ميگذاره كه خيلي هم چشمگير نيست.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #179 در: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۳:۲۰ »
کشمشی ک تهیه کردم بهم چسبیده و بسیار کثیف بود مجبور شدم چندین بار با اب بشورم و ابکشی کنم ایا تو روند کار تخمیر یا میزان الکل نهایی تاثیر منفی داره
 

 

anything