inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: دستور ساخت عرق كشمش  (دفعات بازدید: 3552 بار)

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #150 در: ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۷:۳۰ »
یاسافل جان میتونیم برای هوا دهی از همزدن استفاده نکنیم ؟ ولی به جای این کار از گپسول اکسیژن . یا اکسیژن صد در صد استفاده کرد ؟ و؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #151 در: ۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۰:۵۰ »
آقاي امير.ريما
سوالتون در مورد هوادهي چه محصولي هست؟
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #152 در: ۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۲:۰۶ »
کشمش و شیره انگور یا خرما .
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #153 در: ۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۴:۱۵ »
كلا هوادهي موضوع مهمي هست. خصوصا براي شراب و آبجو. اگر سولفيت زني انجام بدين يا مايع اوليه و يا آب رو بجوشونيد هم هوادهي قطعا لازمه. از هر روشي كه بتونه سطح اكسيژن آب رو افزايش بده ميشه استفاده كرد. پمپ هوا يا كپسول اكسيژن هم خوبه. كپسول اكسيژن خيلي خطرناكه و در حد كپسول گاز خطر انفجار داره و خيلي بايد مراقب باشيد. براي عرق كشمش و خرما هم زدن بادست و يا تكان دادن بطري به مدت ١٠ دقيقه كافيه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #154 در: ۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۲:۴۰ »
ممنونم استاد .‌یه سوال
من شرابم الان ۴۰ روز میگذره از تایمی که انداختم . الان عرق گیری ازش مشکلی پیش نمیاره ؟
 

آفلاین kuku

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 14
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #155 در: ۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۹:۴۴ »
مزه کن ببین ترش نشده احتمال صد در صد ترش شده
 

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #156 در: ۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۹:۵۵ »
سلام کو کو .
نه ترش نشده . دوتا دیگ هم ازش عرق گرفتم .فقط خواستم بدونم عرقش مشکلی داره یا نه ؟
 

آفلاین kuku

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 14
  • تشکر شده: 3 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #157 در: ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۵:۵۵ »
نه مشکل نداره نوش جان
 

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #158 در: ۱۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۷:۴۵ »
یاسافل جان سلام‌. استاد چرا چنتا از بطری عرقهام ته مزه تلخ داره ؟
 

آفلاین Pendar

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #159 در: ۱۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۹:۲۵ »
درود استاد
از دیروز که کشمشها رو انداختم بعداز چندساعت قفل هوام یکسره داره کار میکنه!
مشکلی هست یا طبیعیه؟
باراولمه اگه ممکنه پاسخ بدین
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #160 در: ۱۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵:۲۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
ممنونم استاد .‌یه سوال
من شرابم الان ۴۰ روز میگذره از تایمی که انداختم . الان عرق گیری ازش مشکلی پیش نمیاره ؟
سلام
خير قربان چه مشكلي؟! شراب اگر از ابتدا سالم باشه گذشت زمان خرابش نميكنه، ولي اگر آلوده باشه و هوا بكشه، احتمال ترش شدنش هست.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #161 در: ۱۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۷:۰۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود استاد
از دیروز که کشمشها رو انداختم بعداز چندساعت قفل هوام یکسره داره کار میکنه!
مشکلی هست یا طبیعیه؟
باراولمه اگه ممکنه پاسخ بدین
مشكل خاصي وجود نداره، احتمالا يكم مخمر زياد زدين يا دماي محيط كمي بالاست. به هر حال زود شروع شدن و شدت تخمير خوبه و مشكلي بوجود نمياد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #162 در: ۱۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۵:۱۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
یاسافل جان سلام‌. استاد چرا چنتا از بطری عرقهام ته مزه تلخ داره ؟
دوست عزيز آقاي ريما
نظر دادن در مورد مزه و طعم عرقيجات خصوصا از راه دور خيلي كار سختيه. من نميدونم منظورتون از تلخ بودن عرق چي هست. شايد اين بطريهاي تلخ مزه ي درستي دارند و بقيه اشكال داشته باشن. چون در واقع الكل خودش تلخ هست و بايد عرق تلخ باشه.اگر شيشه ها از يك بچ هستند، تفاوتهايي كه در زمان توليد محصول وجود داره ميتونه روي مزه ي عرق تاثير بگذاره. مثلا كم و زياد شدن حرارت يا مقدار تفاله در هر تقطير و درصد الكل بطريها.
معمولا بهتره كه كل محصول رو باهم مخلوط كنيد كه مزه و بو و درصد الكل يكساني داشته باشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: امیر.ریما

آفلاین ironsepehr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #163 در: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۰:۲۵ »
سلام خدمت اساتید محترم... ممنون بابت ایجاد این تاپیک بی نظیر... لطفا برای ساختن دیگ تقطیر ایده بدید...
و لطفا تو انتخاب دیگ تقطیر کمک کنید ... ممنون .... .
 

آفلاین امیر.ریما

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 98
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #164 در: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۰:۴۶ »
سلام به اساتید .
دوستان من برای یه ماموریت کاری باید چند ماهی برم‌عسلویه. از اونجایی که اونجا هوا گرم میشه و من میخام‌عرق بندازم ، میخاستم بدونم اگه نتونم دما هوا‌رو کنترل کنم و تو هوای گرم اونجا شراب کشمش و خرما چه زمانی احتیاج دارم ؟ ایا زمان تخمیر کم میشه به علت گرما ؟ یا همون ۲۱ روز باید صبر کنم ؟