inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: دستور ساخت عرق كشمش  (دفعات بازدید: 3550 بار)

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #15 در: ۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۴:۱۶ »
دوست عزيز yonas
براتون آرزوي موفقيت ميكنم.
منظورتون از كشمش پلويي چيه؟ اگر منظورتون كشمشهاي بسته بنديه كه تو مغازه ها هست، خير! كشمشهاي بسته بندي پلويي براي تسريع در توليد با تيزاب خشك ميشن و اصلا براي تخمير مناسب نيستن.
ولي اگر فقط منظورتون كشمشهاي ريز هست كه در پخت استفاده ميشه، ميتونين استفاده كنين. فرق كشمش تيزابي با كشمش آفتاب خشك در ظاهرشون هست. كشمشهاي تيزابي كمي چرب و براق و نرمتر هستن كشمشهاي آفتاب خشك تيره تر، كدر و خشكتر هست خاكي بنظر ميرسه.
در مورد بستن درب هم نگران نباشيد. زير در كيسه فريزر بذارين يا فقط با كيسه پلاستيك و كش ببندين.
زمان تقطير هم حداقل ٣ هفته بعد و چند روز بد از تهنشيني كامل تفاله هاست. پس عجله نكنيد.
اين هم كشمش مورد علاقه ي خودمه

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
29EA7776-133A-48F0-A242-D52613DD7191.jpeg
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Amir1357

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #16 در: ۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۱:۳۸ »
ممنون دوست عزیز ..بابت راهنمایی ها و توضیحات کامل ...این کشمش که شما گذاشتین طرفای ما زیر ۲۰ هزار نیست ..هر کیلو کشمش چقد عرق میده ...بعد من نه الکل سنج دارم نه دماسنج مشکل ایجاد نمیکنه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #17 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۸:۵۶ »
آقاي yonas
شما در كدام شهر هستين؟ از بهترين كشمشي كه ميتونين استفاده كنيد. كشمشهاي ريز بيدانه بهتر است. من از هر كيلوگرم از اين كشمش كه مال اراك هست تقريبا يك ليتر عرق ٤٥ درصد ميگيرم. البته اين قيمت خرده فروشيه و من گاهي ارزونتر هم ميخرم.
دماسنج و الكل سنج ضروري نيستن و بدون اينها هم ميشه كار كرد. ولي حتي المقدور يك الكلسنج تهيه كنيد كه بتونيد درصد الكل رو بخصوص در پايان تقطير اندازه بگيريد. بدون الكلسنج كمي كار سخت ميشه و نميتونين تشخيص بدين پايان تقطير كي هست. قيمت چنداني نداره و خيلي هم راحت پيدا ميشه. تقريبا همه ي فروشنده هاي لوازم آزمايشگاهي دارند.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Amir1357

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #18 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۶:۵۱:۳۲ »
سلام به دوستان عزيز.
سوالهاي زيادي براي مقدار آب در ساخت عرق كشمش هست كه خدمتتون ميگم كه چطور بايد حداقل آب رو حساب كنيد.
اول اينكه توان مخمر نان، حدود ٢٦٠ گرم قند در هر ليتر يعني آبسنجي ١/١هست و بيشتر از اين مقدار تخمير نميشه.
دوم اينكه هر كيلوگرم كشمش حدود ٦٥ تا ٧٠ درصد قند قابل تخمير داره و حدود ١٥ درصد هم رطوبت و مقداري هم مواد ديگه. فعلا قند رو حداقل ٦٥٠ گرم درنظر ميگيرم كه ميشه ٢/٥ برابر توان مخمر.
مورد بعدي اينه كه هر كيلوگرم كشمش حدودا ٧٠٠ سي سي حجم داره.
پس اگر يك كيلو كشمش با ١٨٠٠ سي سي آب مخلوط بشه، ما ٢/٥ ليتر محلولي داريم كه در هر ليتر ٢٦٠ گرم قند داره كه بالاترين حد توان مخمرمون هست. پس حداقل مقدار آب براي هر كيلو كشمش ١/٨ ليتر آب هست كه بهتره كمي بيشتر در نظر بگيريم كه مطمئن باشيم همه ي قند تخمير ميشه. مخلوط ٢/٣ ليتر آب و يك كيلو كشمش ٣ ليتر محلول با آبسنجي  ١/٠٨٢ ميده كه در حد نرمالي براي مخمر هست. من هم حدودا ٢/٥ ليتر آب براي هركيلو يعني ١٢/٥ ليتر براي ٥ كيلو ميريزم. آب بيشتر تاثيري در مقدار الكل نداره و اگر آب كم باشه، مقداري از قند تخمير نميشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, مملی, Amir1357

آفلاین nooosh

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
  • تشکر شده: 7 بار
  • مِی نوش، ندانی از کجا آمده ای
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #19 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۰:۵۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام به دوستان عزيز.
سوالهاي زيادط براي مقدار آب در ساخت عرق كشمش هست كه خدمتتون ميگم كه چطور بايد حداقل آب رو حساب كنيد.
اول اينكه توان مخمر نان، حدود ٢٦٠ گرم قند در هر ليتر يعني آبسنجي ١/١هست و بيشتر از اين مقدار تخمير نميشه.
دوم اينكه هر كيلوگرم كشمش حدود ٦٥ تا ٧٠ درصد قند قابل تخمير داره و حدود ١٥ درصد هم رطوبت و مقداري هم مواد ديگه. فعلا ميانگين قند رو حداقل ٦٥٠ گرم درنظر ميگيرم كه ميشه ٢/٥ برابر توان مخمر.
مورد بعدي اينه كه هر كيلوگرم كشمش حدودا ٧٠٠ سي سي حجم داره.
پس اگر يك كيلو كشمش با ١٨٠٠ سي سي آب مخلوط بشه، ما ٢/٥ ليتر محلولي داريم كه در هر ليتر ٢٦٠ گرم قند داره كه بالاترين حد توان مخمرمون هست. پس حداقل مقدار آب براي هر كيلو كشمش ١/٨ ليتر آب هست كه بهتره كمي بيشتر در نظر بگيريم كه مطمئن باشيم همه ي قند تخمير ميشه. مخلوط ٢/٣ ليتر آب و يك كيلو كشمش ٣ ليتر محلول با آبسنجي  ١/٠٨٢ ميده كه در حد نرمالي براي مخمر هست. من هم حدودا ٢/٥ ليتر آب براي هركيلو يعني ١٢/٥ ليتر براي ٥ كيلو ميريزم. آب بيشتر تاثيري در مقدار الكل نداره و اگر آب كم باشه، مقداري از قند تخمير نميشه.
سلام. ممنون از اطلاعات کامل و مفیدتون. بعضا دیده میشه که تفاله های ملات کشمش را صاف می کنن مایعات آنرا تقطیر میکنن و تفاله های خام باقی مانده را  با مقداری شکر سفید و آب  بتکیب کرده  و مجددا داخل دبه می ریزند. آیا این کار به شکستن قند ساکاروز کمک میکنه؟ اصلا اون تفاله دیگه چیزی برای مصرف مخمرها داره؟
ممنون.
مِی نوش که عمری که اجل در پی اوست
آن به که به خواب یا به مستی گذرد.... حضرت خیام
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: واتوواتو, Amir1357

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #20 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۵:۵۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي yonas
شما در كدام شهر هستين؟ از بهترين كشمشي كه ميتونين استفاده كنيد. كشمشهاي ريز بيدانه بهتر است. من از هر كيلوگرم از اين كشمش كه مال اراك هست تقريبا يك ليتر عرق ٤٥ درصد ميگيرم. البته اين قيمت خرده فروشيه و من گاهي ارزونتر هم ميخرم.
دماسنج و الكل سنج ضروري نيستن و بدون اينها هم ميشه كار كرد. ولي حتي المقدور يك الكلسنج تهيه كنيد كه بتونيد درصد الكل رو بخصوص در پايان تقطير اندازه بگيريد. بدون الكلسنج كمي كار سخت ميشه و نميتونين تشخيص بدين پايان تقطير كي هست. قيمت چنداني نداره و خيلي هم راحت پيدا ميشه. تقريبا همه ي فروشنده هاي لوازم آزمايشگاهي دارند.
با تشکر ...من تو شهر بابل هستم شمال کشور ..وکشمش افتاب خشک و مویز زیر بیست نیست .تیزابی پلویی وسایر کشمش ها ۷ تومنه..از مخمرها فقط مخمر نان براحتی در دسترسه ..خمیرمایه فوری که به اسم دز مایه معروفه..سایر مخمرها رو معمولا کجا باید تهیه کرد ...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Juya

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 48
  • تشکر شده: 60 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #21 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹:۵۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
از مخمرها فقط مخمر نان براحتی در دسترسه ..خمیرمایه فوری که به اسم دز مایه معروفه..سایر مخمرها رو معمولا کجا باید تهیه کرد ...
از لوازم شیرینی فروشی ها ولوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید همچنین مخمرنان فرانسوی saf levure را میتوانید اینترنتی نیز سفارش دهید.
شادباشید.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 203
  • تشکر شده: 335 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #22 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۳:۳۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام به دوستان عزيز.
سوالهاي زيادط براي مقدار آب در ساخت عرق كشمش هست كه خدمتتون ميگم كه چطور بايد حداقل آب رو حساب كنيد.
اول اينكه توان مخمر نان، حدود ٢٦٠ گرم قند در هر ليتر يعني آبسنجي ١/١هست و بيشتر از اين مقدار تخمير نميشه.
دوم اينكه هر كيلوگرم كشمش حدود ٦٥ تا ٧٠ درصد قند قابل تخمير داره و حدود ١٥ درصد هم رطوبت و مقداري هم مواد ديگه. فعلا ميانگين قند رو حداقل ٦٥٠ گرم درنظر ميگيرم كه ميشه ٢/٥ برابر توان مخمر.
مورد بعدي اينه كه هر كيلوگرم كشمش حدودا ٧٠٠ سي سي حجم داره.
پس اگر يك كيلو كشمش با ١٨٠٠ سي سي آب مخلوط بشه، ما ٢/٥ ليتر محلولي داريم كه در هر ليتر ٢٦٠ گرم قند داره كه بالاترين حد توان مخمرمون هست. پس حداقل مقدار آب براي هر كيلو كشمش ١/٨ ليتر آب هست كه بهتره كمي بيشتر در نظر بگيريم كه مطمئن باشيم همه ي قند تخمير ميشه. مخلوط ٢/٣ ليتر آب و يك كيلو كشمش ٣ ليتر محلول با آبسنجي  ١/٠٨٢ ميده كه در حد نرمالي براي مخمر هست. من هم حدودا ٢/٥ ليتر آب براي هركيلو يعني ١٢/٥ ليتر براي ٥ كيلو ميريزم. آب بيشتر تاثيري در مقدار الكل نداره و اگر آب كم باشه، مقداري از قند تخمير نميشه.
سلام. ممنون از اطلاعات کامل و مفیدتون. بعضا دیده میشه که تفاله های ملات کشمش را صاف می کنن مایعات آنرا تقطیر میکنن و تفاله های خام باقی مانده را  با مقداری شکر سفید و آب  بتکیب کرده  و مجددا داخل دبه می ریزند. آیا این کار به شکستن قند ساکاروز کمک میکنه؟ اصلا اون تفاله دیگه چیزی برای مصرف مخمرها داره؟
ممنون.

با درود خدمت شما و سایر اعضا
نیازی به شکستن قند ساکاروز نیست و این قند قابل تخمیر است
و استفاده مجدد از تفاله معمولا مرسوم نیست ولی بنده انجام داده ام و شاید هم آنقدر ها تاثیری نداشته باشد و این همان تخمیر شکر است که دارد انجام میشود
و بهتر است از شکر خود بهتر استفاده کرد که اصلا بهتر است از شکر استفاده نشود
دیگر گذشت آن زمان شکر میخریدیم یک قررران 
دوست گرامی به آلودگی تفاله ها نمی ارزد که بخواهید به این موضوع فکر کنید
سکوتم از رضایت نیست .. دلم اهل شکایت نیست
هزار شاکی خودش داره .. خودش    گیره   گرفتاره
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, Juya, واتوواتو

آفلاین Yonas

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 160
  • تشکر شده: 31 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #23 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۲:۲۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
از مخمرها فقط مخمر نان براحتی در دسترسه ..خمیرمایه فوری که به اسم دز مایه معروفه..سایر مخمرها رو معمولا کجا باید تهیه کرد ...
از لوازم شیرینی فروشی ها ولوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید همچنین مخمرنان فرانسوی saf levure را میتوانید اینترنتی نیز سفارش دهید.
شادباشید.
این مخمر و خیلی صحبتش و میکنن ایا از بقیه مخمرها بهتره ویا فرق چندانی نداره ..چقد در بازده الکل نهایی تاثیر داره
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #24 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۹:۳۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي yonas
شما در كدام شهر هستين؟ از بهترين كشمشي كه ميتونين استفاده كنيد. كشمشهاي ريز بيدانه بهتر است. من از هر كيلوگرم از اين كشمش كه مال اراك هست تقريبا يك ليتر عرق ٤٥ درصد ميگيرم. البته اين قيمت خرده فروشيه و من گاهي ارزونتر هم ميخرم.
دماسنج و الكل سنج ضروري نيستن و بدون اينها هم ميشه كار كرد. ولي حتي المقدور يك الكلسنج تهيه كنيد كه بتونيد درصد الكل رو بخصوص در پايان تقطير اندازه بگيريد. بدون الكلسنج كمي كار سخت ميشه و نميتونين تشخيص بدين پايان تقطير كي هست. قيمت چنداني نداره و خيلي هم راحت پيدا ميشه. تقريبا همه ي فروشنده هاي لوازم آزمايشگاهي دارند.
با تشکر ..من تو شهر بابل هستم شمال کشور .وکشمش افتاب خشک و مویز زیر بیست نیست .تیزابی پلویی وسایر کشمش ها ۷ تومنه..از مخمرها فقط مخمر نان براحتی در دسترسه .خمیرمایه فوری که به اسم دز مایه معروفه..سایر مخمرها رو معمولا کجا باید تهیه کرد .
همونطور كه حدس ميزدم از اين كشمشهايي كه گفتين نميشه استفاده كرد، دنبال كشمش آفتاب خشك باشين. از سمت آستارا و اروميه ميشه خريد. من يه نفر تو بازار تهران ميشناسم براي من تلفني ميفرستاد پولشو ميدادم به پيك. اگر خواستين شمارش رو ميدم زنگ بزنيد بهش براتون با اتوبوس و باربري بفرسته. آخرين بار ازش كيلويي ٨ تومن خريدم.
خمير مايه و مايه فوري و ... هم فراموش كن. فقط مخمر خالص نان و كيك. از فروشگاههاي بزرگ يا لوازم قناديها سراغ مخمر سافلور بگير.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Juya

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #25 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۷:۳۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام. ممنون از اطلاعات کامل و مفیدتون. بعضا دیده میشه که تفاله های ملات کشمش را صاف می کنن مایعات آنرا تقطیر میکنن و تفاله های خام باقی مانده را  با مقداری شکر سفید و آب  بتکیب کرده  و مجددا داخل دبه می ریزند. آیا این کار به شکستن قند ساکاروز کمک میکنه؟ اصلا اون تفاله دیگه چیزی برای مصرف مخمرها داره؟
ممنون.
قبلا هم اين سوال رو شنيدم كه شكر به تفاله ميزدند! پس احتمالا اينكاور ميكردن قديما!!! ولي چرا؟ نه در تفاله قندي مونده نه شكر احتياج به اين كار داره.
 فقط يچيز به ذهنم ميرسه!
آقاي ساكارو در جريان مشكلات تخمير شكر خالي كه هستين؟ شايد با اينكار هم از مخمر موجود استفاده ميكنند و هم از مواد مغذي براي تخمير شكر؟! به نظرتون امكانش هست؟ هرچه هست خيلي كار مفيدي نيست. اينكار بقول آقاي ساكارو مال قديم بوده كه شكر ارزان بود. الان همون تفاله ها رو تقطير كنيد بهتره و به صرفه تر.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Juya, واتوواتو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 203
  • تشکر شده: 335 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #26 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۳:۲۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام. ممنون از اطلاعات کامل و مفیدتون. بعضا دیده میشه که تفاله های ملات کشمش را صاف می کنن مایعات آنرا تقطیر میکنن و تفاله های خام باقی مانده را  با مقداری شکر سفید و آب  بتکیب کرده  و مجددا داخل دبه می ریزند. آیا این کار به شکستن قند ساکاروز کمک میکنه؟ اصلا اون تفاله دیگه چیزی برای مصرف مخمرها داره؟
ممنون.
قبلا هم اين سوال رو شنيدم كه شكر به تفاله ميزدند! پس احتمالا اينكاور ميكردن قديما!!! ولي چرا؟ نه در تفاله قندي مونده نه شكر احتياج به اين كار داره.
 فقط يچيز به ذهنم ميرسه!
آقاي ساكارو در جريان مشكلات تخمير شكر خالي كه هستين؟ شايد با اينكار هم از مخمر موجود استفاده ميكنند و هم از مواد مغذي براي تخمير شكر؟! به نظرتون امكانش هست؟ هرچه هست خيلي كار مفيدي نيست. اينكار بقول آقاي ساكارو مال قديم بوده كه شكر ارزان بود. الان همون تفاله ها رو تقطير كنيد بهتره و به صرفه تر.

با درود خدمت شما و سایر اعضا
بله دوست گرامی برای همین گفتم آنقدر ها هم تاثیر ندارد فقط شاید بیشتر از شکر خالی تخمیر شود آن هم بخاطر برخی عناصر
 و من هم خیلی زمان پیش اینکار را انجام دادم بصورت آزمایش که کاملا با شراب اولیه متفاوت شد و خصوصیات تخمیر شکر را داشت
سکوتم از رضایت نیست .. دلم اهل شکایت نیست
هزار شاکی خودش داره .. خودش    گیره   گرفتاره
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, Juya, واتوواتو

آفلاین Juya

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 48
  • تشکر شده: 60 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #27 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۸:۴۳ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
این مخمر و خیلی صحبتش و میکنن ایا از بقیه مخمرها بهتره ویا فرق چندانی نداره ..چقد در بازده الکل نهایی تاثیر داره
بله قربان از مخمرهای نان ایرانی بهتره و توان تحمل الکلش در شرایط ایده آل 14درصده که خب در عمل به این اندازه الکل تولید نمیکنه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, ساکارو

آفلاین خیامی

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 39
  • تشکر شده: 21 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #28 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۸:۰۷ »
سلام بر همگی
درود بر Yasfal گرامی
بزرگوار آیا در تقطیر دوم هم باید سر تقطیر و دم تقطیر را برای پخت بعدی نگه داریم و فقط قلب تقطیر را استفاده کنیم ؟ یا در تقطیر دوم کیفیت سر و دم (ته) تقطیر خوب و قابل استفاده میشه ؟ و آیا میشه همه سر و قلب و دم تقطیر دوم را رویهم ریخت  و استفاده کرد ؟ عرق حاصله افت کیفیت پیدا نمی کنه؟
 البته با توجه به دور ریختن مقدار معین پیش تقطیر .
منظورم  بیشتر  به دلیل ناخالصی های زیادی که در سر و ته تقطیر وجود دارد است که بد بو و طعم خوبی ندارد . پیشاپیش ممنون از پاسخت
بعد از تحریر : راستی برای تقطیر دوم همه عرق حاصل  از تقطیر اول را دوباره تقطیر می کنند یا مثلا قلب تقطیر اول را ؟

 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
دستور ساخت عرق كشمش
« پاسخ #29 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۹:۲۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
واتوواتوي عزيز
من در جواب دوستي كه پرسيدن در تقطير دوم از شراب باقيمانده براي رقيق كردن الكل استفاده كنيم يا براي مخلوط كردن با تفاله ها عرض كردم كه بهتره از آب استفاده كنيم چون يك هدف از تقطير دوم، كمتر كردن بو و مزه ي ناخالصيهاست. استفاده از شراب باقيمانده مشكلي ندارد، البته نميدانم شما از آن چه استفاده اي ميكنيد، ولي اگر به عنوان خوراكي استفاده ميكنيد، به دليل جوشيدن طولاني مقدار زيادي از مواد مغذي خود را از دست داده است.
ولي اينكار يكي از راههاي كم كردن الكل در نوشيدنيهاي الكلي مثل آبجو و شراب است. مثلا در دستورهاي غذا كه از شراب استفاده ميشود، شراب مورد استفاده در اثر جوشيدن الكل خود را از دست ميدهد و شراب بدون الكل در غذا باقي ميماند.

با درود
بله برای مصرف خوراکی استفاده میکنم بخاطر همین پرسیدم که آیا ضرر و مشکلی ایجاد میکند.
اگر بدآموزی نداشته باشد عرض کنم که بنده معمولا در تهیه سرکه از آن استفاده میکنم و دیدگاه بنده این است که اون آب میوه باقیمانده در دیگ تقطیر قند و الکل ندارد اما ویتامین های میوه را همچنان در خود دارد و استفاده از آن در ساخت سرکه بهتر از آب است.
آخه سرکه ارزش استفاده از آب میوه خالص را ندارد و بنده معمولا نصف یا یک سوم آن را از آب میوه استفاده میکنم و دو سوم دیگر آن را از آب استفاده میکنم که الان مدتیست بجای آب از آب میوه باقیمانده در دیگ تقطیر استفاده میکنم.
حالا ترسیدم که نکند ضرری داشته باشد و من بیخبر باشم به خاطر همین از شما پرسیدم.
.
دوستان بابت بدآموزی این مطلب پوزش میطلبم...
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, ساکارو