inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: تهیه شراب از آب میوه های پاکتی  (دفعات بازدید: 596 بار)

آفلاین H69

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« در: ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۷:۳۲ »
سلام
من ۱۷ روز پیش مقداری آب میوه در طعم های متفاوت تهیه کردم ، در سه ظرف شیشه ای ریختم ، مخمر نان را فعال کرده و به آنها اضافه کردم ، برای گرم شدن شیشه ها ( چون در پارکینگ قرار دارند) ، آنها را در یک کارتن قرار داده و یک لامپ ۱۰۰ وات را وسط آنها قرار دادم ، تا ۳_۴ روز خروج گاز قابل توجهی وجود داشت اما بعد از آن خروج گاز کم شد ، بنا به توصیه یکی از دوستان دوباره مخلوطی از آب جوشیده ولرم و شکر تهیه کرده و با اندکی مخمر به آن اضافه نمودم ، با این کار دوباره خروج گاز بیشتر شد اما پس از حدود ۳ روز خروج گاز قطع شد ،  یه لایه ضخیم هم ته شیشه ها رسوب کرده و ظاهرا همه چی متوقف شده، ازش  تست کردم ، الکل خیلی کمی انداخته.
حالا سوال اینه، آیا مراحل درست داره انجام میشه یا کلا خراب شده؟
همچنان باید بمونه یا بیشتر از این چیزی حاصل نمیشه؟
ضمنا من قرص کامپدن هم نداشتم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« پاسخ #1 در: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۳:۳۱:۲۰ »
دوست عزيز
آبميوه ي پاكتي خيلي مناسب اينكار نيست. روش شما در ابتدا درست بوده ولي اضافه كردن مخمر و شكر ديگه اضافي بوده. بدون آبسنجي و اطلاع دقيق از مقدار قند اوليه نميشه در مورد زمان تخمير و مقدار الكل نظر داد. بعد از اضافه كردن مخمر و شكر، شروع مجدد تخمير هم طبيعي بوده. الان هم ديگه كاريش نميشه كرد.
در ابتداي كار بايد مقدار قند آبميوه رو اندازه ميگرفتين و به اندازه ي كافي شكر و مخمر اضافه ميكردين تا به مقدار مطلوب الكل برسين. و البته وجود انواع نگهدارنده در آبميوه هم روند تخمير  رو ممكنه كند و يا متوقف كنه و بايد از عدم وجود هرگونه نگهدارنده مطمئن باشين.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, H69, Amir1357

آفلاین H69

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« پاسخ #2 در: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۵:۲۰ »
به نظر شما با این تفاسیر بزارم بمونه یا بریزمشون دور؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« پاسخ #3 در: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲:۴۳ »
نگهداشتنش ضرري نداره، يكمدت بذار بمونه تا نخميرش كامل بشه. ديگه دراشون رو باز نكن. بعد هم اگر ترش نشده بود نوش جان كن. در حد يك آبجوي سبك كه حتما الكل داره. ضمنا خواص خود آبميوه هم كه كم نيست.
حواست هم به دما باشه. لامپ ١٠٠ حرارتش زياده. حتي ممكنه سرعت زياد تخمير بخاطر همين باشه. من تو جعبه خشك كردن مالتم كه يك متر در يك متر هست از همين لامپ ١٠٠ استفاده ميكنم و اگر ترموستات نباشه دما تا حدود ٥٠ درجه هم ميرسه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, H69, Amir1357

آفلاین H69

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« پاسخ #4 در: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰:۰۵ »
از راهنماییاتون بی نهایت ممنونم.
از کجا میتونم قرص کامپدن و مخمر مخصوص شراب تهیه کنم؟
یچیز دیگه هم بود به اسم متابی سولفیت ( اگر اشتباه نکنم) اون چیه و از کجا تهیه میشه و کاربردش کجاست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« پاسخ #5 در: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۹:۲۳ »
خواهش ميكنم
مخمر شراب هيچكس نداره، بهت پيام دادن كه مخمر دارن گول نخوري و پول بحساب كسي نريزي. اگر هم واقعا بود قيمتش حدود ٣٠ تومن هست و حضوري خريد كن. خبر دارم كه جنس نداشته رو تا ٧٠ تومن قيمت ميدن!
قرص كمپدن هم اصلا نيست.
متابي سولفيت سديم هم از سه راه جمهوري كيلويي ٣٥ تومن بخر.
اگر شمال تهران اطراف تجريش هستي بيا يكم بهت بدم كارت راه بيفته.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: H69, Amir1357

آفلاین H69

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« پاسخ #6 در: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳:۰۶ »
ممنونم از لطفتون.
من همدانم ، خواستم بدونم از چجور جایی میشه تهیه کرد که برم پیدا کنم.
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« پاسخ #7 در: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۴:۱۸ »
از فروشگاههاي لوازم آزمايشگاهي سراغش رو بگيرين. معمولا همشون دارن. تهران حدود كيليويي ٣٥ تومن هست. من تو شهرستان تا كيلويي ٥٠ هم خريدم.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: H69, Amir1357

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« پاسخ #8 در: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۴:۰۰ »
با درود
دوست عزیز برای ساخت شراب حتما باید از آبمیوه های بدون مواد نگهدارنده استفاده کنید و توجه داشته باشید که اکثر آبمیوه های پاکتی دارای مواد نگهدارنده هستند...
دوم اینکه شراب اصلا به هیچ عنوان نباید زیر نور مستقیم باشد و قرار دادن لامپ در جعبه ای که شراب در آن است اشتباه محض است و بنده فکر میکنم مشکل کاره شما نیز همین لامپ بوده...
موفق باشید
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Yasfal, ساکارو, H69, Amir1357

آفلاین Hadi.6120c

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« پاسخ #9 در: ۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۰:۲۴ »
سلام
ی سوالی داشتم از خدمت دوستان
من با ساندیس انگوریک لیتری شراب گذاشتم
مقدار قندش 38گرم بود شکر اضافه نکردم
مخمر نان هم اندازه 1.5گرم فعال  کردم در اب ولرم
شیشه ریختم قفل هوا زدم و گذاشتم کنار تو محیط خونه
 الان بعد چند روز دیگه فعالیتی نداره
 وتست کردم مقداری ب ترشی میزنه حدود 10روز میگذره الکل داره  ولی مشکلم همون  ترشی کمی که دارس

اشتباه کار کجاست بنظرتون
 

آفلاین behi

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« پاسخ #10 در: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۹:۵۵ »
با سلام خدمت دوستان
من تمامی مطالب و نوشته ها رو مطالعه کردم.میخوام با ابمیوه پاکتی شراب درست کنم.اب انگور پاکتی  بدون شکر و بدون مواد افزودنی تهیه کردم.مخمر نان تهیه و قفل هوا هم درست کردم.فقط چیزی که نمیدونم اینه که چقدر باید شکر به ازای یک لیتر اضافه کنم.روی پاکت نوشته هر ۲۴۰ سی سی قند ۲گرم و کربو هیدرات ۳۵ گرم.
میشه راهنمایی کنید که به ازای هر لیتر چقدر باید به این ابمیوه شکر اضافه کنم و آیا اصافه کردن اب نیاز هست یا نه؟ممنونم
 

آفلاین واتوواتو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 357
  • تشکر شده: 500 بار
    • مشاهدۀ نمایه
تهیه شراب از آب میوه های پاکتی
« پاسخ #11 در: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۴:۱۲:۴۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با سلام خدمت دوستان
من تمامی مطالب و نوشته ها رو مطالعه کردم.میخوام با ابمیوه پاکتی شراب درست کنم.اب انگور پاکتی  بدون شکر و بدون مواد افزودنی تهیه کردم.مخمر نان تهیه و قفل هوا هم درست کردم.فقط چیزی که نمیدونم اینه که چقدر باید شکر به ازای یک لیتر اضافه کنم.روی پاکت نوشته هر ۲۴۰ سی سی قند ۲گرم و کربو هیدرات ۳۵ گرم.
میشه راهنمایی کنید که به ازای هر لیتر چقدر باید به این ابمیوه شکر اضافه کنم و آیا اصافه کردن اب نیاز هست یا نه؟ممنونم
با درود
دوست عزیز وقتی انواع میوه در کشورمون فراوانه چرا میخوای از آب میوه پاکتی استفاده کنی؟
.
برای فهمیدن مقدار شکر لازم بجهت ساخت شراب به آبسنجی و هیدرومتر نیاز است. اما اگر واقعا آب انگوری که تهیه کردید بدون شکر و مواد افزودنی باشد باید میزان شیرینی آن به اندازه آب انگور طبیعی باشد که در این صورت نیازی به افزودن شکر نیست.
افزودن آب هم کلا نیازی نیست چه آب میوه مصنوعی باشد چه طبیعی و چه خوده میوه باشد نیازی به افزودن آب نیست
زشت باش، ولی خودت باش
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: behi