inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: استفاده از خود ماالشعیر به جای آب در مرحله شیرینی زنی  (دفعات بازدید: 154 بار)

آفلاین Absinthe

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سلام دوستان
اصرار به استفاده از آب برای حل شکر در مرحله  شیرینی زنی دلیل خاصی داره یا از خود ماالشعیر هم می شه استفاده کرد؟ قند موجود در ماالشعیر مقداری هست که مشکل ساز بشه؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از خود ماالشعیر به جای آب در مرحله شیرینی زنی
« پاسخ #1 در: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۴:۲۳:۵۹ »
بله امكانپذير هست. مقدار قندش هم خيلي زياد نيست. از دلستر ساده و بدون مواد نگهدارنده استفاده كنيد.
از خود آبجويي كه ساختين هم ميتونيد استفاده كنين.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Absinthe, Amir1357

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از خود ماالشعیر به جای آب در مرحله شیرینی زنی
« پاسخ #2 در: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۲:۰۴ »
من که مدتیست دیگه موقع شیرینی زنی شکر را حل نمیکنم ومستقیم میریزم توی بطری چون تقسیم شکر محلول بین بطریها کار سختیه .. البته خوب تکان میدم که کاملاً حل بشه
میشه پس از اتمام تخمیر محتویات زلال را به ظرف دوم منتقل کرد و شکر محلول را اضافه کرد و سپس بطری کرد
البته اگر حوصله ای باشد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Absinthe

آنلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 319
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از خود ماالشعیر به جای آب در مرحله شیرینی زنی
« پاسخ #3 در: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۶:۰۷ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
من که مدتیست دیگه موقع شیرینی زنی شکر را حل نمیکنم ومستقیم میریزم توی بطری چون تقسیم شکر محلول بین بطریها کار سختیه .. البته خوب تکان میدم که کاملاً حل بشه
میشه پس از اتمام تخمیر محتویات زلال را به ظرف دوم منتقل کرد و شکر محلول را اضافه کرد و سپس بطری کرد
البته اگر حوصله ای باشد
من همیشه با خود ماشعیر کربنیزه میکنم چون همون یه مقدار بوی رازکش تو بطری نهایی میبیچه واز بوی خام تخمیر والکل میکاهه
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب