inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: استفاده از عصاره ی مالت به جای شکر  (دفعات بازدید: 182 بار)

آفلاین lordreza

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از عصاره ی مالت به جای شکر
« در: ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶:۵۸ »
سلام دوستان. آیا این امکان وجود داره برای تهیه ی آبجو ار ماالشعیر الکلی به جای اضافه کردن شکر و یا عسل از  عصاره ی مالت  جو (که به شکل سمنو در بازار موجود هست) استفاده کنیم؟
 

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 202
  • تشکر شده: 335 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از عصاره ی مالت به جای شکر
« پاسخ #1 در: ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۵:۳۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام دوستان. آیا این امکان وجود داره که به جای شکر، عصاره ی مالت (که به شکل سمنو در بازار موجود هست) استفاده کنیم؟
با درود خدمت شما و سایر اعضا

من چند بار سوال شما را خواندم تا بیشتر متوجه منظور شما بشوم ولی نشدم
با در نظر گرفتن کلیات آری میتوانید به عنوان شیرین کننده مثلا در چای شیرین از عصاره مالت استفاده کنید

سکوتم از رضایت نیست .. دلم اهل شکایت نیست
هزار شاکی خودش داره .. خودش    گیره   گرفتاره
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: lordreza

آفلاین lordreza

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 2
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از عصاره ی مالت به جای شکر
« پاسخ #2 در: ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰:۲۵ »
با تشکر از شما. با توجه به ارسال پست در بخش ماشعیر الکلی،منظور بنده برای تهیه ی آبجو با ماشعیر هست.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو

آفلاین ساکارو

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 202
  • تشکر شده: 335 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از عصاره ی مالت به جای شکر
« پاسخ #3 در: ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۸:۴۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با تشکر از شما. با توجه به ارسال پست در بخش ماشعیر الکلی،منظور بنده برای تهیه ی آبجو با ماشعیر هست.

با درود خدمت شما و سایر اعضا
بله در ظاهر حق با شماست . ولی من معمولا به ظواهر توجه نمیکنم و هزار یک جور فکر دیگر هم را باید پردازش کنم
و مطمئن بشوم که منظور شما چیست و همچنین شما هم باید کمی بیشتر توضیح بدهید تا زودتر به نتیجه برسید

بنظر من که اینکار درست نیست و یک جور دوباره کاری ست .. چون داستان ماشعیر الکلی بخاطر دسترسی نداشتن به همین عصاره مالت و راحتی کار و تصورات اشتباه از ابجو شکل گرفته ...
شما اگر به عصاره مالت دسترسی دارید خب بجای استفاده از ماشعیر از خود عصاره استفاده کنید که میشود تهیه آبجو از عصاره مالت که سطخ بالاتری نسبت به ماشعیر الکی دارد و میتوان آن را ابجو فرض کرد

این های که گفتم چیزی شبیه به مقدمه بود و مشکلات دیگر میتواند برای شما ایجاد شود
حالا من از شما میپرسم بنظر شما چه مشکلی میتواند برای شما ایجاد شود با توجه به سوال خودتان ؟ یا به عبارتی خودتان چه فکری میکنید ؟
سکوتم از رضایت نیست .. دلم اهل شکایت نیست
هزار شاکی خودش داره .. خودش    گیره   گرفتاره
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از عصاره ی مالت به جای شکر
« پاسخ #4 در: ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۴:۳۳ »
اين سوال قبلا به شكل ديگري پرسيده شده بود كه آيا بجاي آب براي ساخت آبجو از عصاره ي مالت ميشه از دلستر ساده استفاده كرد؟
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آنلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 319
  • تشکر شده: 118 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استفاده از عصاره ی مالت به جای شکر
« پاسخ #5 در: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۷:۴۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با تشکر از شما. با توجه به ارسال پست در بخش ماشعیر الکلی،منظور بنده برای تهیه ی آبجو با ماشعیر هست.

با درود خدمت شما و سایر اعضا
بله در ظاهر حق با شماست . ولی من معمولا به ظواهر توجه نمیکنم و هزار یک جور فکر دیگر هم را باید پردازش کنم
و مطمئن بشوم که منظور شما چیست و همچنین شما هم باید کمی بیشتر توضیح بدهید تا زودتر به نتیجه برسید

بنظر من که اینکار درست نیست و یک جور دوباره کاری ست .. چون داستان ماشعیر الکلی بخاطر دسترسی نداشتن به همین عصاره مالت و راحتی کار و تصورات اشتباه از ابجو شکل گرفته ...
شما اگر به عصاره مالت دسترسی دارید خب بجای استفاده از ماشعیر از خود عصاره استفاده کنید که میشود تهیه آبجو از عصاره مالت که سطخ بالاتری نسبت به ماشعیر الکی دارد و میتوان آن را ابجو فرض کرد

این های که گفتم چیزی شبیه به مقدمه بود و مشکلات دیگر میتواند برای شما ایجاد شود
حالا من از شما میپرسم بنظر شما چه مشکلی میتواند برای شما ایجاد شود با توجه به سوال خودتان ؟ یا به عبارتی خودتان چه فکری میکنید ؟
تهیه ابجو با عصاره مالت پیچیدگیهای بیشتری داره .مثلا باید سریع خنکش کنیم یا رازک اضافه کنیم ویا پروتیین ها رو جداکنیم وغیره.ولی ماشعیر خودش رازک داره.منم این سوال برام پیش اومده که اگر در ساخت ماشعیر الکلی بجای استفاده از ساکاروز (شکرسفید)ازعصاره مالت استفاده کنیم محصول مطلوبتری بدست نمیاد ؟چراکه رازک که داره .مثلا اسمش رو بگذاریم تولید ماشعیر الکلی با عصاره مالت؟!
به نظرتون محصولی بهتر از ماشعیر الکلی با ساکاروز نخواهد بود ؟یا در ساخت ابجو با عصاره مالت بجای اب مقطر و رازک از ماشعیر استفاده کنیم وباقی طبق منوال؟
این دوتا سواله هم عصاره مالت در ماشعیر الکلی وهم ماشعیر بجای اب ورازک در ابجو باعصاره مالت؟
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

 

anything