inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: مخمر زود فعال شد  (دفعات بازدید: 295 بار)

آفلاین Samsam

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« در: ۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۵:۵۱ »
با سلام. من اولین باره که دارم آبجو میسازم. مخمر من توی ساعات اولی شروع به کار کرد و از قفل هوا حباب بیرون میومد اما هیچ کفی تا ۲۴ ساعت بعد روی سطح حریره ایجاد نشد و شدت حباب دهی کمتر شد. با مشاهده املاح کف دبه احتمال دادم مخمرم تهنشین شده باشه و همش زدم و مجدد کلید هوارو فعال کردم. آیا این کارم اشتباه بوده؟ ممکنه آبجوم خراب شده باشه؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #1 در: ۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۳:۴۳ »
سلام
لطفا اطلاعات بيشتري از روش و مواد خود مثل آبسنجي اوليه و نوع مخمر و غيره بديد كه بهتر بشه راهنمايي كرد.
همزدن، به تنهايي مشكلي ايجاد نميكنه و مفيد هم هست. ولي اگر به واسطه ي هم زدن، آلودگي و يا هواي اضافي وارد ظرف تخمير بشه، مشكل ساز خواهد شد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Samsam

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #2 در: ۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۱:۴۹ »
اول از همه مرسی بابت پاسخگویی و توجهتون ، من آبجو با مالت درست کردم و حتی مالتش رو هم خودم آماده کردم ، بعد از پایان مراحل حریره رو توی یک دبه ۱۹ لیتری که برای آب استفاده میشه و رنگ شفافی دارن ریختم و دربشو پلمپ کردم(اولین باره که تجربه میکنم و وسیله آبسنجی ندارم) مخمرمو (safbrew T-58)طبق کلیپهایی که از یوتیوپ دیده بودم برای ۱۸ لیتر یک بسته کاملشو (11,5 g) فعال کردم و ریختم البته اینم بگم که بعد که با سایت شما آشنا شدم فهمیدم اشتباه کردم که قبل از حریره اول مخمرو توی دبه ریختم و اصلا برای هوادهی هم نزدم، بعد از حدود ۲ ساعت قفل هوا شروع به کار کرد و حدود هر ۱۰ ثانیه چند تا حباب میداد ولی فرداش سرعت حباب دهی پایین آمده بود و اصلا کف روی سطح حریره وجود نداره، با چیزایی که توی سایت خونده بودم، گفتم حتما مخمرم خواب رفته یا تهنشین شده ، قفل هوارو کشیدم و هم زدم از دیشب تا الان که از سرکار اومدم تا الان هیچ اتفاقی نیفتاده و معلومه که دبه از گاز خالیه. لطف میکنید اگر راهنمایی کنید الان چکار باید بکنم
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #3 در: ۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۸:۰۴ »
اگر مخمر ها غيرفعال بشن بايد تهنشين بشن.
آيا تهنشين شدن؟
كف ظرف تخمير چند سانتيمتر مخمر تهنشين شده؟
ضمنا دماي محيط تخمير چقدره؟
آبسنجي كه گفتين نداشتين. چقدر مالت استفاده كردين؟
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Samsam

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #4 در: ۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۵:۲۵ »
تقریبا ۲ سانت ته نشین داره، ۴ کیلو مالت ، دمای اتاق بین ۱۷ تا ۲۰
 

آفلاین Samsam

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #5 در: ۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۷:۰۴ »
لطفا اگر چاره کار رو در مخمرزنی مجدد دیدید لطف کنید روش صحیحشو برام توضیح بدید ممنون میشم
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #6 در: ۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۳:۳۲ »
اينكه دو سانت مخمر ته ظرف تهنشين شده، يعني مخمرتون به اندازه ي كافي تكثير شده و كارش رو انجام داده. پس احتمالا مشكل از هوادهي اوليه نبوده.
در مورد اينكه آيا تخمير تمام شده يا نه، بدون آبسنجي امكان تشخيص نيست و فقط بعد از آبسنجي ميشه نظر داد.
از قفل هوا و آببندي ظرفتون مطمئن بشيد، شايد دليل كار نكردن قفل هوا اين باشه. دليل غيرفعال شدن مخمرها ميتونه شوك حرارتي هم باشه. از ثابت بودن دما در طول اين مدت مطمئن هستين؟ تو اين شرايط مخمر جديد هم كاري انجام نميده.
اگر ميتونين يك هيدرومتر تهيه كنيد. در غير اينصورت به نظرم چند روز صبر كنيد و بعد مراحل رو ادامه بديد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Amir1357

آفلاین Samsam

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #7 در: ۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۹:۵۵ »
به نظرتون و با تجربه ای که دارید آیا ممکنه ۲ روزه این اتفاق بیفته؟ آیا امکان چشیدنشو دارم؟ البته باید بگم بشکه از گاز خالیه
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #8 در: ۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۶:۱۰ »
راستش من تجربه ي كمتر از ٤ روز ندارم ولي كلا دوتا حالت وجود داره. يا تخمير تموم شده يا به دليلي متوقف شده.
اگر تموم شده دلايلش ميتونه مخمر زياد، دماي بالاتر از حد و كم بودن آبسنجي اوليه باشه. اگر نميتونين آبسنجي كنيد، تنها راهش چشيدن هست كه البته با توجه به اينكه اولين تجربتون هست و مزه ي اين نوع آبجو رو نميدونيد، شايد نتيجه ي خوبي نگيريد.
به نظرم به مرحله ي دوم بريد و آبجو رو به ظرف كوچكتر ديگه اي منتقل كنيد و بگذاريد بمونه تا تخمير ثانويه هم كامل بشه و ته نشيني كامل و آبجو زلال بشه. در موقع انتقال ميتونين مزه ي اون رو هم بچشيد و ببينيد تو چه شرايطي هست.
بهترين كار هم اينه كه اگر ميخواين اين كار رو ادامه بدين، بريد سراه جمهوري و يك آبسنج و يك استوانه مدرج كه در مجموع حدود ٣٠ تومن ميشه بخريد و كمي اصولي تر اين راه رو ادامه بديد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Amir1357

آفلاین Samsam

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #9 در: ۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۴:۱۵ »
مرسی بابت تمام راهنماییاتون و وقتی که گذاشتید. براتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #10 در: ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۳:۵۶:۲۶ »
زنده باشين
لطفا نتيجه هرچه بود به ما هم بگين كه از تجربه ي شما استفاده كنيم
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Samsam

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #11 در: ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۶:۴۱ »
چشم حتما فقط یه سوال دیگه برام پیش اومد ، فرمودین بزارمش توی یک ظرف کوچکتر تا ته نشین کامل بشه، اگر درست متوجه شده باشم باید الان کل مایع رو بجز ته نشینش بریزم توی یک دبه دیگه تا بمونه و صاف بشه آماده شیشه کردن بشه. سوالم اینه که دبه دوم نیاز به قفل هوا داره؟ و آیا چه مدت توی دبه دوم بمونه و بعد شیشه کنم؟
 

آفلاین Samsam

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #12 در: ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۱:۲۲ »
درضمن ازش چشیده شد ، فقط طعم الکل کم احساس میشه، موقع ریختن کف درست نکرد و گاز هم نداره ،  البته من نمیدونم آبجوهای شرکتی بخاطر گاز co2 که بهش اضاف میکنن گاز داره یا خود آبجو باید گاز دار هم بشه
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #13 در: ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۰:۲۵ »
دوست عزيز
Samsam
بله دقيقا منظورم همين بود كه براي مرحله ي تخمير دوم، كلش رو بايد با شلنگ سيفون كنيد به ظرف كوچكتري كه تقريبا پر بشه و فضاي خالي زيادي نداشته باشه و تا زماني كه كاملا زلال بشه بمونه.
در مورد گاز و كف هم بگم كه اصلا آبجو در اين مرحله نه گاز داره و نه كف! و بعدا بايد مراحل تكميلي انجام بشه. خوبه كه فقط آبجوتون مزه ي الكل داره و خراب نشده. ولي براي دفعات بعد توصيه ميكنم كه مقاله ي استاد هدل رو در خصوص توليد آبجوي خانگي چندين بار بخونيد تا كليه ي ابهامات برطرف بشه. همچنين برخي تجهيزات مثل دماسنج و آبسنج رو تهيه كنيد كه به صورت حرفه اي ادامه بدين.
 اميدوارم موفق باشيد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ساکارو, Amir1357

آفلاین Samsam

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مخمر زود فعال شد
« پاسخ #14 در: ۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۹:۲۴ »
با نهایت تشکر، اولین فرصف گزارش کار رو میفرستم