inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر  (دفعات بازدید: 721 بار)

آفلاین Absinthe

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
نوشیدنی مالت بدون الکل
حاوی 2.5 برابر مالت بیشتر نسبت به انواع دیگر. فاقد شکر و شیرین کننده های مصنوعی
بدون نگهدارند

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
shams-8031-0544852-1-zoom.jpg
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ در صد مالت بیشتر
« پاسخ #1 در: ۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۹:۱۸ »
بالاخره 2.5 درصد یا 2.5 برابر؟ اگه 2.5 برابر باشه که فقط مخمر بزنیم حله
 

آفلاین Absinthe

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #2 در: ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۱:۰۱ »
دوست عزیز تیتر تاپیک اصلاح شد، ۲.۵ برابر درست.
بله به علت وجود مالت بالا و قند طبیعی  باید بدون اضافه کردن شکر هم به تولید الکل نسبتا مناسبی رسید حالا مقدار دقیق رو دوستان با تجربه تر باید بگن .
 قیمت این محصول هم  نسبت به نمونه های مشابه بالاتر. ۴۵۰۰ تومان روی بطری درج شده که البته در فروشگاه های بزرگ مثل هایپر با تخفیف و زیر  ۴۰۰۰ تومان فروخته می شه.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Bahrammt

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #3 در: ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۳:۴۷:۲۴ »
من سالهاست كه از ماءشعير براي ساخت آبجو استفاده نكردم و تا جايي كه ميدونم، ماءشعيرهايي كه فعلا در ايران توليد ميشه قند قابل تخمير قابل توجهي ندارند و حتي اصلا مالت قابل توجهي هم ندارند(حدود ٥ درصد)
و صرفا با اضافه كردن شكر و مخمر، چند درصدي الكل توليد ميشه. بنابراين بيشتر شدن مقدار مالت هم تاثيري نخواهد داشت.
البته براي اطمينان، حتما بايد اين نوع دلستر تست بشه و بعد نظر داد.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Baraka

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 16
  • تشکر شده: 5 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #4 در: ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰:۴۴ »
دوست عزیز یه عکس از جدول غذایی محصول بزار ببینیم چقدر قند داره که تخمیر بشه
ماالشعیر ساده و جوجو ساده حدود 5 درصد هست باید دید قند این چقدره تا بشه گفت شکر میخواد یا نه
 

آفلاین Absinthe

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #5 در: ۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۹:۵۱ »
مقدار قند در جدول ارزش غذایی با نوع معمولی یکسان، البته این می تونه نتیجه اشتباه چاپی و سری کاری باشه که از تولید کننده ایرانی بعید نیست!
برای اطلاعات بیشتر با شرکت کاسل تماس گرفتم اما کسی جواب نداد!
 در تجربه طعم این محصول شیرین تر از نوع معمولی و رنگ هم تیره تر. حال و هوای این محصول به ماالشعیر های black نزدیک.

به این پست 2 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
20180128_161902.jpg
20180128_173455.jpg
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #6 در: ۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۱:۲۴ »
مقدار قندش كه خيلي پايينه و با توجه به اين جدول، در هر ١٠٠٠ ميلي ليتر ٢٤ گرم قند هست، يعني حدود ٢/٤ درصد!
تا اونجايي كه يادمه دلستر كلاسيك بهنوش ٥ درصد قند داشت.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #7 در: ۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۶:۰۰ »
جناب Yasfal
دلستر کلاسیک بهنوش دارای آبسنجی اولیه 1.022 هست ( کمی بیش از همان 5% قندی که شما فرمودید ) که بنده معمولاً با افزودن شکر آبسنجی رو به حدود 1.040 و یا کمی بیشتر میرسونم. بعد از اتمام پروسه تخمیر هم به به حدود 1.002 میرسه.
بنابراین با فرمایش شما که ماءالشعیر قند قابل تخمیر ندارد زیاد موافق نیستم.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: hojijon

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #8 در: ۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۴:۵۹ »
دوست عزيز
شما اگر به دلستر فقط مقداري الكل اضافه كنيد، آبسنجي آن كمتر خواهد شد، منظورم اينه كه صرفا پايينتر بودن آبسنجي نهايي نسبت به آبسنجي اوليه، دليل بر تخمير قندهاي موجود در دلستر نيست و احتمالا بخاطر الكليست كه به واسطه ي تخمير شكر اضافي توليد شده . براي اينكه به حرف من پي ببريد، فقط كمي مخمر به يك دلستر اضافه كنيد و ببينيد آيا تخمير انجام ميشود و آبسنجي تغيير ميكند يا نه؟
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #9 در: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۳:۳۲ »
با توجه به آبسنجی اولیه و نهایی که من انجام میدم پتانسیل تولید الکل در بهترین حالت چیزی در حدود 5% میشود
به نظر شما 5 سی سی الکل میتونه آبسنجی یک لیتر محصول رو اینقدر پایین بیاره؟
(تازه آبسنجی خود ماءالشعیر را هم طبق فرمایش شما نباید در پتانسیل تولید الکل لحاظ کنیم و الکل تولیدی کمتر هم هست)
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #10 در: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۱:۴۵ »
دوست عزيز
تصور من اينه كه كمي در مورد اعداد آبسنجي و پتانسيل الكل دچار سوء برداشت هستيد.
٥ درصد الكل يعني در هر ١٠٠ سي سي شما ٥ سي سي الكل داريد و به عبارتي در هر ليتر، ٥٠ سي سي الكل كه اين مقدار الكل ميتونه آبسنجي رو تاحد زيادي پايين بياره.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #11 در: ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۷:۲۰ »
بله منظورم همون 50 سی سی بود .. اشتباه تایپی بود
همون میاره پایین اما فوقش تا 1.010 نه 1.002
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 832
  • تشکر شده: 2469 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #12 در: ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۷:۰۸ »
سلام
اين جدول ارزش غذايي دلستر شيشه اي كلاسيك شمس قديمي هست كه مقدار قندش دقيقا با اون مدلي كه شما فرمودين برابر هست. روي ليبلش هم چيزي در مورد مالت بيشتر ننوشته!!!
انگار اين هم فقط جنبه ي تبليغاتي داره و فرقي با قبل نداره. كاش ميشد ازشون پرسيد كه دقيقا ٢.٥ برابر بيشتر از چي قند داره؟ با توليدات قبيلي خودش كه فرقي نداره و قندش تقريبا نصف دلستر بهنوش هست.

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
FBD32E4A-529B-430B-B6AE-7518B6C76F55.jpeg
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Bahrammt, Amir1357

آفلاین Absinthe

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 7
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #13 در: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۹:۳۳ »
 سلام دوست عزیز
به این موضوع در بالا اشاره شده. عکس لیبل هم با نوشته ی ۲.۵ برابر مالت بیشتر هست. باید یک نفر این محصول رو آبسنجی کنه تا غلظت قند واقعی و تفاوت با نمونه معمولی مشخص بشه. اطلاعات روی لیبل که کاملا یکسان!
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Amir1357

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ماالشعیر شمس کلاسیک سر طلایی با ۲.۵ برابر مالت بیشتر
« پاسخ #14 در: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۸:۵۹ »
اگر مقدار قندش هم 2.5 برابر بشه میشه کمی بیشتر از دلستر کلاسیک بهنوش
با توجه به قیمتی که فرمودید اصلاً به صرفه نیست و ارزش تست کردن هم ندارد
 

 

anything