inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: ریخته شدن پروتئین در دبه تخمیر اولیه  (دفعات بازدید: 142 بار)

آفلاین Jordano

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ریخته شدن پروتئین در دبه تخمیر اولیه
« در: ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۶:۳۰ »
با سلام خدمت استاد هدل و سایر رفقای پیش کسوت
دوستان به نظر شما برای آدمی که به خوبی همه مراحل را انجام داده و پروتئین را جدا کرده و بعد بدون این که خودش هم بفهمد چرا همه اش را همراه حریره به دبه تخمیر برگردانده صفتی جز حماقت مناسب است؟ اگر بهترش را دارید بنده در خدمتم.
اما بعد... امیدی هست بعدا بتوانم این پروتئین را به نحوی جدا کنم یا صرفا تجربه ای شد تا بعدا حواسم را بیشتر جمع کنم؟
 

آفلاین Braumeister

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 123
  • تشکر شده: 198 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ریخته شدن پروتئین در دبه تخمیر اولیه
« پاسخ #1 در: ۲۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۵:۵۱ »
درود بر شما دوست عزیز،

 
اشتباه کردن یکی‌ از خصوصیت انسان هست و اصلا جای ملامت توش نیست.
حماقت وقتی‌ هست که شما بدونید که کارتون اشتباه هست ولی‌ با این حال  این کار را عمدا انجام بدین.

البته برای شخص من این اتفاق نیفتاده که کل پروتئین رو به بشکهٔ تخمیر وارد کنم ، ولی‌ خیلی‌ این اتفاق افتاده که مقداری پروتین ناخواسته وارد این بشکه شده باشه.
در این صورت، هنگام تخمیر مقداری از پروتین‌ها به گاز تولید شده چسبیده میشند و به طرف سطح منبع منتقل میشند که باید قبل از سیفون کردن با یک کفگیر تمیز و ضدّ عفونی‌ شده برداشته بشند، و مقدار خیلی‌ زیادی ته نشین میشند و اینجوری مخمر شما رو برای کشت و استفادهٔ بعدی تقریبا غیر مصرف میکنند. سعی‌ کنید  موقع سیفون کردن قید چند سانتیمتر ته بشکهٔ تخمیر رو بزنید که تا حد امکان با حریر صاف و تمیز به مرحلهٔ بعدی وارد بشین. اینجوری احتمال خیلی‌ زیاد ، مشگل بزرگی‌ براتون پیش نمیاد ، به جز اینکه مقداری از محصول نهایی رو از دست بدین.

 موفق باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Jordano