inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر  (دفعات بازدید: 296 بار)

آفلاین banay

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
    • مشاهدۀ نمایه
خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر
« در: ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۱:۰۹ »
سلام دوستان
در توضیحات خیلی عالی تهیه ماالشعیر الکی ۲ مطلب به نظرم نیاز به توضیح بیشتر دارد؛
۱. در موقع خالی کردن بطری ها از کف کردن داخل مخزن جلوگیری کنید!
   سئوال: این به این معنی است که انیدرید کربنیک موجود در مایع را خارج نکنیم.
ایا این به پروسس صحیح اسیب نمی رساند؟
۲. بعد از تکمیل فرایند اولیه مخزن را خوب تکان دهید که هوادهی انجام شود!
 سئوال: ایا این عمل باعت گاز ایجاد شدن زیاد نمی شود خصوصا اگر گاز اولیه را هم خارج نکرده باشیم؟؟
 

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط banay در ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۱:۲۶

آفلاین banay

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
    • مشاهدۀ نمایه
خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر
« پاسخ #1 در: ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۰:۳۸ »
سلام بر همگی دوستان عزیز و فعال گروه!
من واقعا ذوق زده شدم وقتی دیدم بعد از چهار روز این همه ‌پاسخ های عالی ارائه شده!
دیگه نیازی به نوشیدن ابجو ندارم میام معونت دوستان را می بینم و سرمست خارج میشم😜
پیشنهاد میکنم. وستان عالیقدری که وارد میشن اگر پاسخ را مثل بنده نمی دانند حداقل بگویند :
این سئوال برای من هم مطرح/ جذاب است!
اجازه بدین سئوال سوم  ا هم طرح کنم
۳-  بعد مرحله صاف کردن و گازدار کردن،  چه مدتی میشود آبجو را  نگهداری کرد و از سلامت و .... آن اطمینان داشت:
     ۱-۳ در داخل یخچال؟؟
     ۳-۲ در بیرون یخچال و با د مای اتاق؟ ؟
سپاس پیشاپیش از تشریک مساعی دوستان
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر
« پاسخ #2 در: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۷:۳۰ »
بنده این مطلب شماره 1 را قبلاً ندیده ام
در بیشتر مطالبی که جناب هدل و سایر دوستان مجرب در این انجمن گذاشته اند توصیه کرده اند که باید گاز ماءالشعیر قبل از شروع پروسه خارج شود تا عمل هوارسانی بهتر انجام شود
هوا رسانی هم چه با هم زدن اولیه , چه با تکان دادن ظرف و چه استفاده از پمپ هوادهی انجام میشود و البته فضای خالی بالای ظرف تخمیر هم باید مناسب منظور شود
در مورد سوال سومتون هم در مورد خود من اتفاق نیفتاده که محصول تولیدی خودم رو قبل از بسر رسیدن تاریخ مصرف ماءالشعیر مورد استفاده تمام نکنم
اما یکبار که چند بطری به یکی از دوستانم داده بودم حدود شش ماه بعد مصرف کرده بود و کلی هم تعریف و تمجید کرد
در مورد خارج کردن گاز هم من خودم قبل از ریختن ماءالشعیر داخل مخزن تخمیر , چهار یا پنج بار بطری ها را تکان میدهم و به آرامی و با احتیاط درِ بطریها رو شل میکنم به نحوی که کف سرریز نشه و بهش مهلت میدم تا گازش خارج بشه (اونایی که اهل دوغ گازدار هستن واردن) بعد دوباره در بطری رو سفت میکنم و تکان میدهم و ....
ظاهراً برخی از دوستان ماءالشعیر را میجوشانند که هم گازش خارج میشه و هم به نحوی اگر آلودگی باکتریایی داشته باشد برطرف میشه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: banay, Feri Pile

آفلاین banay

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 3
    • مشاهدۀ نمایه
خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر
« پاسخ #3 در: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۶:۵۸ »
سپاس دوست گرامی
۱-پس باید گاز ماالشعیر را خارج کرد؟
   نظر شما قبل از خالی کردن بطری یا بروش جوشاندن است.
   ایا با خالی کردن توام با کف کردن و انتظار جهت خوابیدن کف گاز خارج نمی شود؟
۲- در پاسخ به سئوال ۳ می فرمایید که پس از تولید زمان مصرف خاصی ندارد؟
 چون من جایی دیدم نوشته شده بود ۴۰ روز
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
 

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 101
  • تشکر شده: 39 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر
« پاسخ #4 در: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۵:۴۵ »
در مورد سوال اول که والا من همیشه خالیشون میکنم تو دبه کف میکنن،شکر و میریزم و هم میزنم،بعد میرم مخمر و ریهیدراته کنم خودش کفش میخوابه،بعد حدود نیم ساعت مخمر میزنم و قفل هوا رو میزنم،همیشه هم خوب میشه،درباره نگهداریشم باید بگم من یکبار با دلستری درست کردم که یک ماه تا انقضا مونده بود،تا دو سه ماه بعد انقضا هم مصرف کردم هیچ مشکلی نداشت
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: banay

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خارج کردن گاز موجود در ماالشعیر
« پاسخ #5 در: ۲۹ دی ۱۳۹۶ - ۰۲:۳۲:۵۸ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سپاس دوست گرامی
۱-پس باید گاز ماالشعیر را خارج کرد؟
   نظر شما قبل از خالی کردن بطری یا بروش جوشاندن است.
   ایا با خالی کردن توام با کف کردن و انتظار جهت خوابیدن کف گاز خارج نمی شود؟
۲- در پاسخ به سئوال ۳ می فرمایید که پس از تولید زمان مصرف خاصی ندارد؟
 چون من جایی دیدم نوشته شده بود ۴۰ روز
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
گاز بهتره که خارج بشه ... اصلاً اینطور نیست که اگر گاز را خارج نکنید پروسه انجام نمیشود بلکه با رعایت این نکته محصول شما کیفیت بهتری خواهد داشت
از اونجایی که من تا بحال از روش جوشاندن استفاده نکردم بهتره سایر دوستان در این مورد نظر بدهند
خوابیدن کف نمایانگر خارج شدن کامل گاز نیست .. اگر دوباره ظرف را تکان دادید و کف نکرد معلومه که گازش کامل خارج شده
البته خود من خیلی هم در این مورد وسواس به خرج نمیدهم معمولاً
در مورد زمان مصرف تجربه خودم را خدمتتان گفتم .. شاید چون در محصول تولیدی ما الکل وجود دارد ماندگاری آن بیشتر باشد اما باز هم بهتره که متخصصان در این مورد نظر بدهند
من از انبار دار مرکز پخشی که ماءالشعیر تهیه میکنم شنیدم که مشتری دارن برای تولید آبجو ماءالشعیر های تاریخ مصرف گذشته را میبرند
هیچ نظری ندارم که کیفیت محصولشان چگونه است .. خودم که همیشه از ماءالشعیر تازه استفاده میکنم
البته این سوال شما در مورد زمان مصرف برای من عجیبه ... شما میدانید پروسه تولید چقدر زمان میبرد و میزان مصرفتان هم احتمالاً برای خودتان مشخص است
به راحتی میتوانید مقدار حجمی که در هر بار تولید میکنید محاسبه کنید که همیشه آبجو داشته باشید
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: banay

 

anything