inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا  (دفعات بازدید: 230 بار)

آفلاین ali_kerman

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا
« در: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۸:۴۲ »
سلام عرض میکنم خدمت دوستان
من برای اولین بار 3 عدد بلک دلستر هوفنبرگ + 80 گرم شکر برای هر لیتر + 0.5 گرم مخمر ساف لور به ازای هر لیتر رو طبق دستور با رعایت تمام اصول ضدعفونی آماده کردم، قفل هوا رو هم نصب کردم بدون هیچ گونه مشکلی.
محلول آماده شده رو در دمای 21 درجه سانتیگراد بدون نور قرار دادم و تخمیر شروع شد پس از 3 روز دمای محیط رو به 16 درجه کاهش دادم.
و الان پس از 12 روز از شروع فرآیند (دمای محیط همچنان 16 درجه) همچنان قفل هوا حباب میدهد (هر 20 ثانیه).
الان چه کارش کنم؟ میتونم سیفونش کنم به ظرف دوم؟ یا اینکه صبر کنم تا حباب زدن تموم بشه بعد سیفون کنم به ظرف دوم؟
 

آفلاین davoud

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
    • مشاهدۀ نمایه
ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا
« پاسخ #1 در: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱:۳۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام عرض میکنم خدمت دوستان
من برای اولین بار 3 عدد بلک دلستر هوفنبرگ + 80 گرم شکر برای هر لیتر + 0.5 گرم مخمر ساف لور به ازای هر لیتر رو طبق دستور با رعایت تمام اصول ضدعفونی آماده کردم، قفل هوا رو هم نصب کردم بدون هیچ گونه مشکلی.
محلول آماده شده رو در دمای 21 درجه سانتیگراد بدون نور قرار دادم و تخمیر شروع شد پس از 3 روز دمای محیط رو به 16 درجه کاهش دادم.
و الان پس از 12 روز از شروع فرآیند (دمای محیط همچنان 16 درجه) همچنان قفل هوا حباب میدهد (هر 20 ثانیه).
الان چه کارش کنم؟ میتونم سیفونش کنم به ظرف دوم؟ یا اینکه صبر کنم تا حباب زدن تموم بشه بعد سیفون کنم به ظرف دوم؟

با اجازه از دوستان و اساتید ... سلام دوست عزیز به نظر بنده بگذارید چند روز دیگه بگذره و بعد سیفون کنید که محلول شفاف تری هم داشته باشید... و اینکه اگه بگید هوفنبرگ بلک از کجا گیر آوردید ممنون میشم  ;D
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا
« پاسخ #2 در: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۴:۳۴ »
دمای کم باعث کند شدن روند تخمیر شده اگر فرض رو بر این بگیریم که همونطور که گفتین ضدعفونی به خوبی انجام شده و هیچگونه آلودگی وجود نداره. هر بیست ثانیه یک حباب فعالیت شدیدی به نظر نمیرسه هر چند قطر شیلنگ هوا هم مهمه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Feri Pile

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
ادامه داشتن تخمیر و حباب زدن قفل هوا
« پاسخ #3 در: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۵۶:۴۴ »
به نظرم تا ۱۵روز طبیعیه .
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب