inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: نبات بجای شکر  (دفعات بازدید: 300 بار)

آفلاین arshia_mazda

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 1
    • مشاهدۀ نمایه
نبات بجای شکر
« در: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶:۲۳ »
سلام ، از اونجایی ک ابجو و شکر طبع سردی داره ، امکان داره از نبات بجای شکر استفاده کرد؟
 

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 101
  • تشکر شده: 40 بار
    • مشاهدۀ نمایه
نبات بجای شکر
« پاسخ #1 در: ۲۵ دی ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۱:۲۵ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام ، از اونجایی ک ابجو و شکر طبع سردی داره ، امکان داره از نبات بجای شکر استفاده کرد؟

میشه این کارو کرد ولی طبعش باز هم سرد میشه،نوشیدنیهای الکلی تخمیری کلن سرد هستند
 

 

anything