با درود
جناب farzinn2 به انجمن خوش امدید
لطفا جهت رسیدن به پاسخ سریع تر , سولات خود را در زیر تاپیک دیکران مطرح نکنید انرا در تالار هم سو با موضوع سولاتان در غالب یک تاپیک مطرح کنید تا دوستان سریع تر به شما پاسخ دهند
الان اینجا ,عنوان تاپیک چوب بلوط هست و سوال شما بشکه بلوط , ممکنه کسانی که در رابطه با چیبس بلوط اطلاعات دارند در رابطه با بشکه نداشته باشند همینطور بلعکس پس اگر تاپیک تان با موضوع سوالتان در منو تاپیک های جدید کنار صفحه چاپ بشه دوستان بهتر میتونن راهنماییتان کنند با سپاس از شما
در مورد استفاده از بشکه بلوط بعنوان مخزن کگ , بسختی میتوانید ولی بایستی ابجو را بعد از تخمیر ثانویه در بشکه سیفون کرده و یا با گاز co2 انرا تحت فشار قرار داده و گاز را در ان محلول کنید که البته بعید میدونم اون بشکه دارای سیستم تزریق گاز باشه پس فقط میتونید از طریف کربنیزه کردن ابجو در بشکه , انرا گاز دار کنید که البته بایستی دید که این بشکه ابندی میشه یا نه ؟ اگه ابندی بشه ایرادی نداره ولی برای سرو ابجو نیاز دارید که ابجو خنک باشه و طبعا اگر بشکه نمیتونه بره تو یخچال یعنی عملا ابجوی داغ بشکه ای باید سرو کنید یا اینکه ساز و کاری درست کنید تا بشکه در ان خنک نه, بلکه تگرگی شود ضمن اینکه هرچه ازحجم ابجو در داخل بشکه کم شود گاز داخل هم بتبع ان کم فشار میشود و کیفیت ابجو کمتر شده و فشار خروجش هم کمتر میشه بنظر من از خیرش برای ابجو بگذرید وبرای درست کردن شراب در ان سرمایه گذاری کنید
موفق باشید