inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: استپ كردن ابسنجي در١٠٢٠  (دفعات بازدید: 263 بار)

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استپ كردن ابسنجي در١٠٢٠
« در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۳:۴۲ »
بادرود
من دو كيلو عصاره مالت رو با ٨ليتر اب پخت زدم .مخمر هم به ميزان صحيح اضافه شد درضمن سه عدد قرص پانكراتين هم اضافه كردم.بعد از گذشت ١٥روزاب سنجي١٠١٨رانشان ميداد.به تخمير ثانويه رفتم.بعد چهار روز مجدد ابسنجي كردم ولي تغييري نكرده ورو١٠١٨بود.خبري از حباب وعلايم تخمير نبود .مجددا با در نظر گرفتن ابسنجي ١٠٢٠مخمر زني كردم الان بعد از گذشت ١٨ساعت هيچ اثري از علايم تخمير وجود نداره.البته من براي تقطير اين راه رو رفتم.بر فرض اگر چنين مشكلي در فرايند توليد ابجو باعصاره مالت رخ بده پيشنهاد وراهكار چيست؟؟؟
ابسنجي اوليه رو جايي نوشتم ولي گم شد ويادم نيست.دوليتر عصاره مالتم از به مالته كه يك به چهار تركيب كردم.
ممكنه درصد الكل زياد بالا رفته باشه ومخمر ها نميتونن تو اون ميزان الكل زنده مانده وفعاليت كنن؟هيچ چيز به جز مالت واب وپانكراتين اضافه نشده .منظورم براي بالا بردن ابسنجي اوليه هستش.شكر شيره خرما عسل وغيره استفاده نشده فقط وفقط عصاره مالت اب وپانكراتين
درضمن در روز اول تخمير جوش وخروش و كف بسيار زيادي بچ كرد بطوري كه من تا حالا نديده بودم انقدر شدت رو.انگار ابجو گاز دار رو تكون بدي كف كنه ،اونجوري شده بود وبااينكه كمتر از يك سوم بچ خالي بود كف از قفل تخمير بيرون ميزد.الان بعد از بيست دو روز وقتي درهنگام ابسنجي دست ادم به هيدرومتر ميخوره دست وهيدرومتر كاملا نوچ ميشه بخاطر شيريني وقندموجود در حريره.
بعضيا ميگن قبل از اضافه كردن مخمر يك تا دوليتد اب اضافه ميكردي؟؟!!من فقط مخمر زدم.

لطفا اساتيد راهنمايي كنن سپاسگزارم
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استپ كردن ابسنجي در١٠٢٠
« پاسخ #1 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۳:۲۲ »
اينم عكس پانكراتين كه استفاده كردم

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
image.jpg
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

انتخاب شده به عنوان بهترین پاسخ توسط ارش در ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۵:۲۹:۵۱

آفلاین رضا۵۶

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 10
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استپ كردن ابسنجي در١٠٢٠
« پاسخ #2 در: ۱۳ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۶:۳۴ »
فکر کنم ۲و نیم عصاره کم باشه واسه ۱۸ لیتر آب به حداقل ۳ ونیم عصاره نیازه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استپ كردن ابسنجي در١٠٢٠
« پاسخ #3 در: ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۹:۲۳ »
البته تاريخ اين تاپيك خيلي قديمي هست، ولي باتوجه به اينكه هم بي پاسخ هست، و هم مجدداً بالا اومده توضيح مختصري بد نيست.
هر چند كه روش ذكر شده ايرادات زيادي داره، ولي اين آبسنجي نهايي معمولا براي عصاره ي مالت ايراني طبيعيه و هركس هم از اين عصاره استفاده كرده، نتيجه ي كار بهتر از اين نبوده. علتش هم فرايند نامناسب ماتينگ و در نتيجه، توان كم آنزيمها و وجود بيش از حد قندهاي غير قابل تخمير هست. اصلاحات آنزيمي هم كمك خيلي زيادي نميكنه. براي پايين آوردن آبسنجي نهايي، اضافه كردن آنزيم در دماي مناسب و زمان كافي تا حدودي مفيد هست. يكي از روشها، استفاده از مقداري مالت هست كه درون كيسه و داخل آبجو، به مدت يكساعت قرار داده ميشه تا آنزيمها به شكستن قندهاي غيرقابل تخمير كمك كنند.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
استپ كردن ابسنجي در١٠٢٠
« پاسخ #4 در: ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۰:۴۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
فکر کنم ۲و نیم عصاره کم باشه واسه ۱۸ لیتر آب به حداقل ۳ ونیم عصاره نیازه
اگر ابسنجی پایین بود حرف شما صحیح بود ولی ابسنجی بالاست
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب