inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: سوال؟  (دفعات بازدید: 278 بار)

آفلاین مجید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال؟
« در: ۲۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳:۱۶ »
باسلام واحترام

دوستان بنده با ۴لیتر دلستر تلخ ۵گرم مخمر صاف لاوره و ۴۰۰ گرم شکر اقدام به تهیه ماءالشعیر الکلی کردم. بعداز حدودا یک ماه که سیفون کردم محلول کاملا زلال و خوش طعم هستش اما درصد الکل اون خیلی پایین هست. میخواستم علت رو بپرسم از اساتید اگر ممکنه.

باتشکر
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال؟
« پاسخ #1 در: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۲:۰۹ »
اگه محصولتون شیرین نیست و تخمیر کامل انجام شده باشه با این مقادیری که گفتید آبسنجی اولیه شما تقریباً 1.060 بوده و باید مقداری بیش از 7% الکل بهتون داده باشه . درصد الکلش رو چگونه سنجیدید؟
 

آفلاین مجید

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال؟
« پاسخ #2 در: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۲:۴۴ »
راستش من به روش سنتی عمل کردم. مقادیر متناسب شکر و مخمر هم با برداشت از جزوه استاد هدل و نکاتی که دوستان در تاپیک هاشون بیان کردن نکته برداری کردم. راجع به مزه ماالشعیر هم باید عرض کنم خیر شیرین نیست. تخمیر هم کامل صورت گرفت


باتشکر
 

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
سوال؟
« پاسخ #3 در: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۲۰:۰۵ »
شاید شما دارید باعرق یا ودکا مقایسه میکنید :P
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 

 

anything