inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : عرق ذرت توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۵:۴۱]


پاسخ : امکان تقطیر شراب آلوی کپک زده توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۳۰:۰۶]


پاسخ : فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط ارش
[امروز ساعت ۲۲:۲۵:۱۱]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط Yonas
[امروز ساعت ۲۱:۵۷:۰۷]


فرق نیم سوز بلوط با چیپس بلوط توسط Alirezamirzaie284
[امروز ساعت ۲۱:۳۹:۱۰]


پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط ساکارو
[امروز ساعت ۲۱:۲۵:۳۳]

نویسنده تاپیک: بهترین نوع دلستر  (دفعات بازدید: 1871 بار)

آفلاین Zara

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸:۲۵ »
من میخوام ابجو الکلی درست کنم ولی مطمئن نیستم با چه نوع دلستری این کارو انجام بدم که بهتر بشه اگر ممکنه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم ☺️🙏
 

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #1 در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲:۰۵ »
نمیدونم منظورتون از دلستر همون برند ماءالشعیر شرکت بهنوشه یا مثل خیلیا هر نوع ماءالشعیری که توی بازاره
دلستر کلاسیک یا بلک یا پلاس شرکت بهنوش همشون خوبن ترجیحاً کلاسیک و ترجیحاً تولید کارخونه کرج باشه .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 101
  • تشکر شده: 40 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #2 در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲:۲۰ »
هولستن هم عالیه،رازک بیشتری داره و تلخ تره
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Fmrfmr, Zara

آفلاین Fmrfmr

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 96
  • تشکر شده: 45 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #3 در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۹:۳۲ »
هولستون یک لیتری هم هست؟
 

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 101
  • تشکر شده: 40 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #4 در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۲:۲۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
هولستون یک لیتری هم هست؟

یک لیتریش که زیاد هست،کاش یک و نیم هم میزد،فعلا یک و نیم نداره
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Fmrfmr, Zara

آفلاین A M I T A T

  • آبجوساز خانگی تازه نفس
  • *
  • تعداد پست کاربر: 13
  • تشکر شده: 18 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #5 در: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۳:۱۲ »
با سلام و احترام خدمت اساتيد گروه
هر ماءالشعيري كه در تركيباتش نوشته شده باشه مالت و رازك و نه عصاره مالت و عصاره رازك، منظور از عصاره همان اسانس هست ، قابليت اين كار رو داره، حالا هر برندي ماءالشعير الكلي با طمع خودش رو ميده ، من با جوجو و دلستر كلاسيك انداختم خوب بود تا زماني كه با هوفنبرگ انداختم فهميدم اونا متوسط بودن ، از لحاظ تخمير پذيري هوفنبرگ خيلي بهتر بود، از لحاظ قيمت جوجو و محصولات بهتوش رو ميشه توي ٣ باكس از مغازه دار دونه اي ٢ هزار گرفت ولي هوفنبرگ رو زير٢٥٠٠ نميدن ميگن سود نداره، با هولستن هم تست نكردم تا حالا، اخيرا با هوفنبرگ بلك مالت انداختم كه هنوز به نتيجه نرسيده
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Fmrfmr, Zara

آفلاین Mehdi.mousavi.1359

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 40
  • تشکر شده: 11 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #6 در: ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸:۵۶ »
سلام به دوستان
منم با جوجو انداختم خیلی عالی شد
ولی هوفنبرگ و تست نکردم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: ارش, Zara

آفلاین ارش

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 324
  • تشکر شده: 123 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #7 در: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۱:۵۵ »
من چهار پنج ساله همیشه میندازم .به نظر کسانی که از ماشعیر الکی من خوردن میگن شمس از همه بهتره خودمم همین فکر رو‌میکنم ولی تواین مدت این رو تجربه کردم که دردرست کردن ماشعیر الکلی قبل از مارک ماشعیر ،مخمر  ومیزان اضافه کردنش وشکر مهم تر وتاثیرگذار تر هستش خود مارک ماشعیر در درجه دوم قرار داره البته دیگه نه ماشعیر هایی مثل عالیس وایستک ...
منظورم بین ماشعیرهای خوبه استاندارد ایرانی هستش.دلستر هولستن هوفمبرگ
شمس هم خوبه.
ولی اگر مشکل مالی نداشته باشی وبخوای بخودت حال بدی ماشعیر مارک ج و ر. افس باواریا اینا واقعا تفاوت محسوس ایجاد میکنن باقی اگر میزان ونوع‌مخمر وشکرتون یکی باشه وبخواین امتحان کنین زیاد فرقی باهم ندارن.بازهم میگم برندهای مطرح ایرانی رو میگم
راستی دوسه بارهم با بیت مالت درست کردم خیلی خوب شد کف وگازش بعداز کربنیزه خیلی بیشتر از بقیه میشه ولی طعمش تفاوت زیادی با مارکای مطرح ایرانی نداره.درجه دو ها رو که ول کنین اب ورنگ وطعم دهنده هستن.
ماييم و مي ومطرب و اين كنج خراب
جان ودل وجام و جامه پر دُرد شراب
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Fmrfmr

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #8 در: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۴:۵۱ »
با درود
جناب ارش , مالشعیر های خارجی  در واقع تخمیر شده اند  و شما نمیتونین  ابجویی رو که یکبار تخمیر شده دوباره تخمیر کنین و در واقع این اب شکر هست که شما دارین تخمیر میکنین از نظر تئوریک قطعا این تخمیر یک تخمیر غیر واقعی خواهد بود و همون مالشعیر های ایرونی که فقط عصاره مالت رقیق شده بهمراه اسید های خوراکی و گاز هستند برای ساخت مالشعیر الکل مناسبتر و از نظر تئوریک واقعی ترند ابجو هایی با برند هایی مثل جور و باواریا و .. که بقول خیلی ها مقادیری کمی الکل درش هست نشان از یکبار تخمیر شدن انها داره و تصور تخمیر شدن چنین ابجویی کمی دور از ذهن و  واقعیته البته ممکنه شما تجربه متفاوتی داشته باشید..
جناب AMIRAT قربان عصاره یعنی عصاره  و اسانس هم یعنی اسانس !! این دو هیچ شباهت و خصوصیت مشترکی با هم ندارند اگر مالشعیری روی ان نوشته عصاره مالت  باید با عصاره مالت باشه مگر اینکه تقلب کرده باشه و شما میتونین اگر به صحت حرفتون  مطمئن هستید از اون شرکت شکایت کنید و خسارت هم بگیرید در اکثر شرکت های مالشعیر سازی فعلا دارن از عصاره مالت استفاده میکنند و شرکت هایی مثل الیس و ایستک از اسانس مالت  استفاده میکنند واگر بجای اسانس کلمه عصاره نوشته شده بعید میدونم که منظورشون اسانس بوده باشه ویا در واقع دارند اسانس مالت رو بجای عصاره مالت قالب میکنند ! انها حتی اگر بتوانند مردم رو فریب دهند و بارزس های کنترل کیفی و استاندارد رو بنوعی ساکت کنند , نمیتوانند از دست رقبای تجاری خود رها شوند و مطمئن باشید رقبا این اجازه رو به انها نخواهند داد ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L, Bakhtiar, hojijon, Fmrfmr, Zara, A M I T A T, hot beer

آفلاین Mehdi.mousavi.1359

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 40
  • تشکر شده: 11 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #9 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۷:۰۲ »
سلام به دوستام من همیشه با ماالشعیر جوجو مینداختم خیلی عالی میشد و رنگ فوق العاده ای داره
و بسیار روشن و شفافه
ولی ایندفعه طبق فرمایشات اساتید با هوفنبرگ انداختم هز همون اول رنگ مایع تیره هست و یه کوچولو ماته
می خواستم ببینم دوستانی کع با هوفتبرگ انداختن هم ابجوشون تیره بوده
البته تیره میگم منظورم خیلی نیست
در حدیه که شبیه چاییه کمرنگه
ولی جوجو حسابی طلایی بود
لطفا راهنمایی کنید تا از استرس در بیام
مرسی از هموتون وهستین
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین Mehdi.mousavi.1359

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 40
  • تشکر شده: 11 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #10 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۲:۰۲ »
سلام پس شما هوفنبرگو انداختین راضی بودین؟؟؟؟
رنگ.تیرش نصبت به جوجو طبیعیه؟؟؟؟
فرق این رنگ روشن با تیره چیه
دستور کارتونم بفرمایی
ازتون سپاسگذارم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین Bahrammt

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 131
  • تشکر شده: 106 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #11 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹:۴۶ »
نگران رنگش به هیچ وجه نباشید ... رنگ ماءالشعیر یا آبجو کاملاً به رنگ مالت مصرفی در آن بستگی دارد. اون هم میتونه ناشی از خطاهای حرارتی در پروسه تولید ناشی شده باشه با استفاده از مالت های ویژه برای دادن کاراکترهای مختلف از نظر طعم و رنگ به محصول. بنده تجربه تولید ماءالشعیر الکلی با دلستر کلاسیک , هولستن , بیت مالت و همچنین دلستر بلک که واقعاً خیلی تیره بود رو دارم. همه هم خوب شدند و البته طعمها مقداری متفاوت بودند.
حالتهای مختلف را امتحان کنید و طعم و رنگ هر کدام را دوست داشتید آنرا انتخاب کنید.
ضمناً خود دلستر کلاسیک بهنوش هم هر دفعه یک رنگ خاص نداره و من درجات روشنایی مختلفی رو بسته به زمان تولید ازش دیدم.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین Mehdi.mousavi.1359

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 40
  • تشکر شده: 11 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #12 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷:۴۶ »
مرسی از لطفتون
دوستان یه پست گذاشتم اگه کسی تونست راهنماییم کنه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین Mehdi.mousavi.1359

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 40
  • تشکر شده: 11 بار
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #13 در: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹:۱۳ »
سلام دوست عزیز
این دفعه چهارمه که میندازم
سه دفعه قبلیش که عالی بود و تقریبا همشو خوردم
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Zara

آفلاین Zara

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 21
    • مشاهدۀ نمایه
بهترین نوع دلستر
« پاسخ #14 در: ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۸:۲۶ »
با تشکز از همه دوستانی که راهنمایی کردن تا چند روزه اینده شروع به درست کزدن ابجو می کنم و نتیجه رو همین جا میگم🙏🌹
 

 

anything