inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

نویسنده تاپیک: شراب چند ساله و راهنمایی  (دفعات بازدید: 458 بار)

آفلاین meysamsh86

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 11
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« در: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۵۷:۴۳ »
سلام خدمت اساتید گرامی.
سوالی داشتم ممنون میشم جواب قطعی بدین
امسال در دو نوبت شراب گذاشتم.
نوبت اول حدود ۳ روز هست که صاف شده و داخل شیشه و با قفل هوا در محلی با دمای ثابت ۱۵ درجه و تاریک قرار داده شده و کاملن سنتی تهیه شده.میخواهم این شراب رو ۲ یا ۳ ساله بزارم بشه.همین حالت بمونه؟یا بطری کنم؟هیچ مواد ضدعفونی کننده ای هم استفاده نکردم.

برای سوال دوم.هنگام بطری کردن سری دوم شراب چوب پنبه نو میخام استفاده کنم.اگر سر و ته بگذارم ایرادی داره؟چوب پنبه به ضدعفونی یا کار خاصی نیاز داره تا انجامشش بدم؟
پیشاپیش از جواب شما تشکر میکنم
 

آفلاین صوفی

  • آبجوساز خانگی ماهر
  • **
  • تعداد پست کاربر: 122
  • تشکر شده: 109 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #1 در: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۵:۰۶ »
سلام
کلا نگهداری شراب سنتی برای 3 سال توصیه نمیشه چون هم به شدت تلخ میشه هم اینکه احتمال فسادش خیلی بالاست
بهتره بطری کنید بعد از 2 ماه تا شانس سالم موندن چند بطری رو افزایش بدید
سر و ته یا خوابانیدن بطری خوبه البته از ابندی صحیح باید مطمئن بشید . قبل 2 ماه هم بطری نکنید که احتمالا ترکیدن  وجود داره. مخصوصا برای مدت طولانی
دمای شراب هم یادتون باشه در این مدت(چند سال) از 15 درجه اصلا بالاتر نره
دمای 12 تا 15 دمای مناسبی هست
همچنین ضد عفونی کردن هر چیزی که ما استفاده میکنیم میتونه به پایداری خروجیمون کمک شایانی بکنه

می خوردن و شاد بودن آيين منست
فارغ بودن ز کفر و دين؛ دین منست
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: behzadan

آفلاین اریا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #2 در: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۹:۱۲ »
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم شراب چند ساله الکلش تغییر میکنه؟؟ به چند درصد میرسه؟؟
چگونه شراب از هفت سال به بالا پس می اندازند اگر سنتی نمیشود؟؟؟
ممنون
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #3 در: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۱:۱۵ »
سوال رو كامل متوجه نشدم. پس انداختن شراب چيه؟
ضمنا شراب كهنه درصد الكلش تغيير نميكنه. مگر اينكه به دليلي الكلش تبخير بشه و كمتر بشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین اریا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #4 در: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۷:۴۷ »
خسته نباشید
درود
منظورم اینه چگونه شراب را درست میکنند که هفت سال به بالا خراب نمیشه وقتی شراب سنتی را میگویید خراب می شود؟؟
من شراب که یک سال داشت را خوردم ولی نمیگرفت منا ولی یه مجلس شراب بهم دادند تقریبا مثل ژله بود ولی خیلی گیرایی داشت.
ممنون میشم راهنماییم کنید من شراب انداختم بعد از ۱۰ روز شروع به هم زدن کردم تا یک هفته و بعد ۴۰ روز داخل بشکه دربسته  بود صاف کردم و داخل کوزه ریختم تا حالا که ۵ ماه میگذره اشتباهه؟؟
مرسی از جوابتون
 

آفلاین اریا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #5 در: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۱:۱۵ »
در ضمن مشکلی داره انگور ها را پاک نکنی و له
چون با خوشه بدونه شست و شو انداختم.
مرسی از راهنماییتون
 

آفلاین اریا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #6 در: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۷:۴۴ »
شرمنده مصدق اوقات شریفتان شدم
ولی سواله دیگری ذهنما مشغول کرده که ایا با خوردن مشروب هم سنگ کوب میشه کسی؟؟؟
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #7 در: ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۳:۲۵ »
دوست عزيز آقاي اريا
در مورد مزه و رنگ و گيرايي شراب راحت نميشه نظري داد. ولي من تا الان شراب ژله اي نديدم! البته مرباي شراب يا ژله و مارمالاد آبجو خوردم. ولي اسمشون ديگع شراب يا آبجو نيست.
الان كه ديگه فصل انگور گذشته. ولي روشتون كمي مشكل داره كه بهتره سر فرصت در مورد ساخت شراب بيشتر تحقيق و مطالعه كنيد. مثلا همزدن انگورها بايد از ابتدا انجام بشه و بعد از تهنشيني بايد شراب رو صاف كنيد و در ظرف ديگري بمدت ٤٠ روز نگهداري كنيد تا زلال بشه. درست كردن شراب و رعايت اصول ساخت و نگهداري از آن، خصوصا از نظر عدم آلودگي و نرسيدن هوا به شراب باعث ميشه شراب تا ١٠٠ سال هم سالم بمونه. درست كردن شراب به روش سنتي، يعني بدون مخمر و ضدعفوني كردن، ريسك خراب شدن شراب رو زياد ميكنه. وجود چوب انگورها هم مشكل خاصي ايجاد نميكنه ولي باعث گس و تلخ شدن شراب ميشه.
با خوردن شراب و الكل كسي سنكوپ نميكنه و اصولا مشكل خاصي هم بوجود نمياد. ولي زياده روي در نوشيدن الكل تا حدي كه غلظت الكل در خون بيشتر از حد توان بدن بشه ميتونه مشكلساز باشه. استفاده ي همزمان از الكل و مواد ديگري مثل مخدر يا داروها، احتمال داره باعث كوري و يا ايست قلبي باشه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین اریا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #8 در: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۶:۵۶ »
درود و سپاس فراوان از راهنماییهاتون و جواب دهی زود هنگامتون
ممنون و یه دنیا تشکر
منظور از ژله یی خوده ژله نیست بلکه رقیق بودنشه یعنی صفت شده بود که نه آبکی بود نه مثل ژله
تقریبا حالت عسل شل شده را داشت؟؟
گفتم چیه گفتن شرابه ولی تو خمره لااب دار نگه میدارند خیلی سال
و دقیقا مزه شراب میداد ولی خیلی طعمش عالی بود.
به نظر شما چیزه دیگه یی بوده و گمراهم کردند؟؟
به نظر شما بعد از طی کردن مراحل و...‌
بعد موقعه نگهداریش داخل خمره گلی که داخلش لااب داره
یا شیشه
یا بطری یک و نیمی نوشابه
تفاوت نمیاره؟؟؟
مرسی از راهنماییتون :) :) :)
 

آفلاین Maziar v8

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 101
  • تشکر شده: 40 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #9 در: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۲:۴۹ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود و سپاس فراوان از راهنماییهاتون و جواب دهی زود هنگامتون
ممنون و یه دنیا تشکر
منظور از ژله یی خوده ژله نیست بلکه رقیق بودنشه یعنی صفت شده بود که نه آبکی بود نه مثل ژله
تقریبا حالت عسل شل شده را داشت؟؟
گفتم چیه گفتن شرابه ولی تو خمره لااب دار نگه میدارند خیلی سال
و دقیقا مزه شراب میداد ولی خیلی طعمش عالی بود.
به نظر شما چیزه دیگه یی بوده و گمراهم کردند؟؟
به نظر شما بعد از طی کردن مراحل و...‌
بعد موقعه نگهداریش داخل خمره گلی که داخلش لااب داره
یا شیشه
یا بطری یک و نیمی نوشابه
تفاوت نمیاره؟؟؟
مرسی از راهنماییتون :) :) :)
مطمئنی گفت خمره گلی لعاب دار؟ من شنیدم اگر بدون لعاب باشه غلیظ میشه، تو گرجستان هم یادمه خمره هاشون لعاب نداشت
 

آفلاین اریا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #10 در: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۲:۳۱ »
بله تا اونجا که یادمه گفت خمره لااب دار ولی دقیق یادم نمیاد.
ممنون میشم بگید که شراب البالو راهم مثل انگور مراحلش را انجام میدهند که توضیح دادید یا نه ممنون؟؟؟چون ندیدم اصلا.
ممنون از جوابتون
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #11 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۱:۵۲ »
نگهداري بمدت طولاني، يا همون خوابوندن شراب، تاثيرات خيلي زيادي روي كيفيت شراب داره و به هر شكل و در هر ظرف و هر شرايطي كه نگهداري بشه، غليظ نميشه! هرچند بار اولي نيست كه اين موضوع رو ميشنوم، اما اصلا از نظر تجربي و علمي و فني هم امكانپذير نيست. مگر اينكه از ماده ي خاصي براي غليظ كردن استفاده بشه. قبلاً شراب كهنه ي ٣٠ و ٤٠ ساله هم خوردم، ولي از نظر غلظت تفاوت محسوسي با شراب تازه نداشتند. من هم دوستي دارم كه هر سال ١٠٠٠ ليتر شراب رو در باغ انگورش در زير زمين و داخل خمره هاي گلي بمدت ١٠ سال نگهداري ميكنه و هر سال هم محصول ١٠ سال قبل رو از زير خاك بيرون ميكشه و چند بار درسال به بهانه هاي مختلف به شهرشون سفر ميكنم كه از اين شراب ناب بي نصيب نمونم. ولي هيچوقت نديدم غلظت محصولش متفاوت باشه، حتي بمقدار كم.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین اریا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #12 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۴:۵۷ »
سلام و درود فراوان
ممنون از راهنمایی و جوابتون
در مورد شراب البالو پاسخی ندادید و ممنون میشم راهنماییم کنید.
سپاسگذارم
 

آفلاین Yasfal

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 834
  • تشکر شده: 2470 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #13 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۴:۲۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
بله تا اونجا که یادمه گفت خمره لااب دار ولی دقیق یادم نمیاد.
ممنون میشم بگید که شراب البالو راهم مثل انگور مراحلش را انجام میدهند که توضیح دادید یا نه ممنون؟؟؟چون ندیدم اصلا.
ممنون از جوابتون
تقريباً مراحل ساخت همه ي شرابها به يك شكل هست. ولي نحوه ي انجام و مدت زمان مراحل با هم متفاوته. خصوصا در مورد شراب آلبالو كه يكنوع شراب فانتزي هست، مدت زمان تخمير و آميزه شدن و همينطور مواد افزودني لازم مثل شكر، با شرابهاي ديگر تفاوت ميكنه.
برود هر كه دلش خواست شكايت بكند!
شهر بايد به من الكلي عادت بكند...
 

آفلاین اریا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 26
  • تشکر شده: 2 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب چند ساله و راهنمایی
« پاسخ #14 در: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۸:۲۸ »
درود و ممنون از راهنماییتون
ولی یک روش داخل اینترنت پیدا کردم اونم کلا فرق داره
یه جوره دیگه ست؟؟؟
ممنون میشم اگه روش درستشا یا راهنمایی کنید یا بگید از کجا پیدا کنم
مرسی
 

 

anything