inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: مدت زمان تخمير اوليه  (دفعات بازدید: 583 بار)

آفلاین Ana

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« در: ۹ آبان ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۶:۰۹ »
سلام
من ٣٠ روز پيش با عصاره مالت خارجي با بريكس ٦٠ و چگالي١٠٦٠ و مخمر ابجو در دماي ٢٠ درجه تقريبا ثابت تخمير رو شروع كردم والان بعد از يك ماه هنوز قفل هوا هر ٣دقيقه كار مي كنه چون به سختي ابندي كردم مخزن رو نميتونم بازش كنم ببينم الان چگاليش چنده
به نظرتون برم تخمير ثانويه؟
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #1 در: ۹ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۷:۴۰ »
با درود
سرکار خانم Ana به انجمن خوش امدید , لطفا کمی دقیق تر نسبتا روشتون توضیح بدهید تا بتونیم بهتر اونو اسیب شناسی کنیم ایتم هایی مثل نوع عصاره مالت و همچنین ابسنجی اولیه و همینطور نوع مخمر و دمای تخمیر و هر چیزی که به این بچ ابجو مربوط باشه رو توضیح بدید  مدت 30 روز حباب زدن  قفل تخمیر برای یک بج ابجو مدت نسبتا زیادی هست و این خبر خوبی نیست نقدا منتظر توضیحاتی که گفتم هستیم اگر تونستید یک عکس از بچ ابجو بزارید
موفق باشید 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: majid1357, Ana

آفلاین Ana

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #2 در: ۹ آبان ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۰:۳۲ »
سلام
ممنون از وقتي كه گزاشتين
عرض كردم عصاره از طريق شركت خوشگوار به دستم رسيد و خارجي ٢٠٠ ليتر بود كه تقسيم كرديم بين چند نفر
بريكس ٦٠
ابسنجي اوليه ١٠٦٥
دما تقريبا ٢٠ درجه ثابت
مخمر ٠٥
مراحل ضد عفوني هم به مراتب انجام شده

به این پست 3 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
07659620-A90B-4CD1-B683-449AFF8B41DE.jpeg
2FC2AF54-D744-4BC3-A19F-22468A451686.jpeg
4F5FB75E-BA80-4246-B48C-FC788D42D444.jpeg
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #3 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۳:۰۷ »
با درود مجدد
نمیدونم داستان چیه که اینقدر عصاره مالت ریخته تو بازار قحطی زده ایرون ؟؟ همه هم اکثرا از شرکت های نوپا هستن و داستان چیست که یهو همزمان این همه عصاره وارد بازار شده ؟ معلوم نیست خدا بخیر کنه , ایکاش نوشته بودید که با چه مقدار عصاره و چه مقدار اب به این ابسنجی رسیدید !! ببینین یک حریره ساخته شده با یک                                                                                                                                                                                     عصاره خوب با ابسنجی 1.065 و با یک مخمر خوب و قوی مثل US05  باید بطور معمول بین 7 تا 10 روز تخمیر اولیه ش طول بکشه حالا اگه بگیم ممکنه دما تو این مدت کمی پایین اومده و بین 18 تا 15 درجه هم بوده باشه نهایتا تخمیر تا 15 روز باید تمومشده  باشه و شما به تخمیر ثانویه رفته باشید !! ولی اینکه میگین بعد از 30 روز داره همچنان حباب میزنه  نتنها عجیبه بلکه نگران کننده هم هست !! و , فقط نشان از این داره که مهمان ناخوانده سر سفره  حریره مالت  نشسته و احتمالا باکتری های دیگه ای  دارن از این منبع قندی استفاده میکنند !! پیشنهاد میکنم درب ان را باز کرده و به اندازه یک مزور  از ان بردارید و ابسنجی کنید ببینید پوینت ابسنجی رو چه عدد ی هست سپس انرا بو کنید و اگر بوی مشکوکی نداشت انرا بچشید  پوینت ابسنجی و تشریح مزه را اینجا توضیح دهید ضمن اینکه مقدار اب و مقدار عصاره را هم بفرمایید ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: majid1357, Ana

آفلاین Ana

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #4 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۱:۲۸ »
سلام مجدد
الان بازش كردم
ابسنجي١٠١٨ دماي كاليبره ٢٠ دماي ابجو ١٨
١٩ ليتر اب معدني و ٤/٥ كيلو عصازه زدم
بوي خوب ابجو داره و خيلي تلخ بوي ترش هم نمي ده تلخيشم خودم دوست داشتم تلخ باشه خيلي رازك زدم

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
image.jpg
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #5 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۰:۰۶ »
با درود مجدد
19 لیتر با 4.5 کیلو عصاره بریکس 60 به ابسنجی 1.065  عالیه !!!!!!! نمیدونم همه شو تو این دبه ریختین ؟؟
ابسنجی 1.012 پوینت خوبیه ولی خیلی عجیبه که میگین هنوز داره حباب میزنه این خیلی عجیبه ! ایا ابجویی که تو لیوان ریختین صاف شده ؟ کفش و رنگش مقبول هست ؟ ای کاش از اون هم عکس میگرفتین
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: majid1357, Ana

آفلاین majid1357

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 104
  • تشکر شده: 99 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #6 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۶:۳۵ »
ضمن عرض سلام و احترام
سرکار خانم ana احتمالا در محاسبات اشتباه کردین این عصاره شصت کلا با 5 کیلو هم به این ابسنجی نمیرسه و طعم فوق العاده بدی داره چون بنده خودم تست کردم و با اینکه میتونستم بخرم و به بچه های انجمن بدم این کارو نکردم و اصلا برای ابجوسازی مناسب نیست و مخصوص مالشعیر هستش
خدارو شکر میکنم که قبل از تست اقدام به خرید نکردم وگرنه شرمنده همه دوستان میشدم
استاد داتام هم اگر خاطرشون باشه اعلام کردم قبل از خرید که ایشون فرمودن اول تست کنیم طبق فرمایش ایشون ابتدا تست کردم که وای وای وای چه بگویم از طعم و رنگ این عصاره که در زندگیم همچین ابجو بدمزه ایی نخورده بودم
عکس این عصاره در داخل مزور رو پیوست میکنم قبل از ساخت ابجو هستش و رنگ عصاره گویای همه چیز هستش

به این پست 1 فایل،پیوست شده است.برای مشاهده یا دانلود لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
photo_2017-09-15_23-53-47.jpg
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, Ana

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #7 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۴۶:۴۳ »
با درود مجدد
 ببخشین خانم Ana  ایا ابسنجی رو تصحیح کردین ؟ یا من به اشتباه متوجه شدم !!قبلا انگار تایپ کردین 1.012 ولالن میبینم ابسنجی روی 1.018 هست ؟ واینکه  ایا همه این 19 لیتر رو در یک دبه تخمیر کردین یا در چند دبه ؟؟ میخوام بدونم این عکس ها همه از یک دبه هست در حالت های مختلف یا هردکدامش یک دبه جداگانه هست ؟
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: majid1357, Ana

آفلاین Ana

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #8 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۴:۳۹ »
شب خوش
بله اشتباه تايپي بود و تصحيح كردم درستش١٠١٨
همه در يك مخزن بود
و الان سيفون كردم براي تخمير ثانويه
الان خيلي الكلش پايين مي شه يعني احتمال فاسد شدن داره ؟
چند درصد الكل داره الان؟
به نظرتون يكم عسل بهش اضافه كنم؟
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #9 در: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۳:۳۰ »
با درود مجدد
والا تصورم اینه که یجایی دارین اشتباه میکنین  چون 19 لیتر اب با  4.5 کیلو عصاره بریکس 60 , یک حجمی تقریبا 22 لیتر میشه که که تو این مخزن جا نمیشه !!! من فک میکنم محاسباتتون کمی ایراد داره ضمن این که این مقدار عصاره بریکس 60 نمیتونه ابسنجی 19 لیتر اب رو به 1.065 برسونه!!  ایا ممکنه کسی دیگه اشتباها عصاره زده باشه ؟ قطعا نه , چون همینطوری هم این مخزن جا برای این مقدار مواد نداره !! من فک کنم یجای کار اشتباه میکنین و اگه مطمئن هستید که محاسباتتون درسته!!!  بنظرم ابجوتون حدود 6الی 6.5 درصد الکل داره که کم نیست و خیلی متعادله ولی بنظر من این محاسبات درست نیست..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: majid1357, Ana

آفلاین Ana

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #10 در: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰:۵۸ »
سلام
نشونه هاي الوده شدن آبجو اگر مزه و بوي ترشيدگي نده و كپك هم نزده باشه چيه؟
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #11 در: ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۴:۲۷ »
با درود مجدد
سرکار خانم Ana , خوب ابجویی که نه بوی ترشیدگی بده و نه مزه ترشیدگی بده و نه کپک زده باشه , چه دلیلی برای الودگی داره ؟؟ ببینید نمیدونم شاید من متوجه منظورتون نمیشم ولی وقتی  ابجوی کسی , یا مزه ترشی میگیره و یا کم الکل میشه و یا گاز دار نمیشه و یا هر مشکل دیگه ای که ممکنه داشته باشه باید مشکل رو اینجا مطرح کنه تا دوستانی که تجربه دارند توضیح و پاسخ بدهند ولی در جاییکه ابجو هیچ نشونه ظاهری از الوده گی نداره شما دنبال چه چیزی میگردین ؟ پیشنهاد میکنم به بخش  سوالات متداول  و مقاله اسیب شناسی ابجو در وبلاک سری بزنین تا در انجا  ابهاماتتون رفع بشه ..
 
لینک اسیب شناسی :
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
البته اگه باز هم مشکلی بود  در خدمتیم
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Gentile, Ana

آفلاین Ana

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #12 در: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۵:۴۲ »
سلام
اخه آبجو من نه بو ترشيده مي ده نه مزه بد و ترشيده نه كپك زده ولي بازم تخمير ادامه داره يا بهتره بگم قفل هوا كار مي كنه هر ٥ دقيقه.بعد بيش از يك ماه.چند روزي مي شه وارد تخمير ثانويه شدم.
چيكار كنم اخه؟
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
مدت زمان تخمير اوليه
« پاسخ #13 در: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶:۱۵ »
با درود مجدد
اوکی ؛ حالا شد , مشکل شما اینه که چرا تخمیر تمام نمیشود و مدام از قفل هوا حباب میاد !
ببینید اینکه هر 5 دقیقه یک جباب بزنه ممکنه از سرد و گرم شدن  هوای  مکانی که دبه ابجو در ان قرار دارد  باشه ممکنه مخمری که استفاده کرده اید مخمری ضعیف و تاریخ گذشته باشه  ممکنه همونطور که عرض کردم دمای تخمیر پایین بوده (البته بعید میدونم با این هوای گرم ایران این اتفاق برای ابجوی شما افتاده باشه) اول از همه اگر هیدرومتر دارید ابجو را ابسنجی کنید اگر با عصاره به مالت ابجو ساخته اید که تصورم اینه که برای شما که بار اولتان هست ابسنجی نهایی باید روی 1.025 الی 1.030 باشه و پایین تر هم نمیاد  و اگر از عصاره دیگه مصرف کرده  باشید( از این عصاره هایی که پریروز داشتن تو انجمن  یکی رو براش میکشتن ),  که دیگه واقعا نمیدونم چی باید بگم بهر حال برای بهتر  روشن شدن ابهاماتتان به وبلاگ ابجو سازی رفته و در بخش پرسشهای متداول به قسمت اسیب شناسی رفته و ایتم های 5 و 6 انرا مطالعه بفرمایید  امیدوارم که مشکلتان حل شود
موفق باشید
لینک سوال 5 - چرا تخمیر خیلی کند انجام میشود؟
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
لینک سوال 6-چرا پس از دو هفته تخمیر تمام نمیشود و قفل هوا همچنان حباب میزند ؟
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
چو ایران نباشد تن من مباد..
 

 

anything