inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟  (دفعات بازدید: 1014 بار)

آفلاین EVH5150

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 16 بار
    • مشاهدۀ نمایه
با سلام خدمت استاد هدل و کلیه دوستان گرامی، من مدت زیادی خواننده وبسایت آبجوساز بودم و به تازگی عضو این انجمن شدم؛
 حدود ۴ سال هستش که با عصاره مالت مایع شرکت به مالت آبجو درست میکنم، تا حدود یک سال قبل هرچی درست میکردم خوب میشد اما حدود یکسالی میشه که با همون عصاره مالت مایع حدود  ۴ یا ۵ سری آبجو ریختم که همه ترش شدن!
با مقداری مطالعه در وبسایتها متوجه شدم که مهمترین دلیل ترش شدن آبجو تخمیر باکتریال و تولید اسید هستش، من هم از همون ابتدا تمامی اصول ضدعفونی رو رعایت میکردم؛ مثلا برای ضدعفونی وسایل از محلول ۱.۳ گرم بتادین در هر لیتر آب استفاده میکردم و برای آب از آب معدنی استفاده میکردم.
این چند سری آخر که آبجوها ترش شدند ، هر دفعه یکی از متغیرها رو تغییر دادم تا شاید عامل رو پیدا کنم، مثلا یک بار به جای بتادین از وایتکس استفاده کردم و بعد ازون با آب جوشیده وسایل رو آبکشی کردم. حتی یک سری آب معدنی رو هم جوشاندم و پس از سرد کردن با لوله مسی به مایع اضافه کردم! اما باز هم نتیجه همان شد.
ناگفتنی نمونه که از مخمر safale-05 استفاده میکنم و از عصاره کامل رازک استفاده میکنم و هر دو ظرف تخمیر بطری آب معدنی ۱۸ لیتری هستش که تا ۱۷ لیتر معمولا پرش میکنم و برای سیفون یه دونه شیر روی هر دو بطری گذاشتم.
از دوستان میخواستم سوال کنم که آیا کسی به تازگی تجربه مشابهی با فصاره مایع به مالت داره؟
ممنون
 

mohammad1981

  • میهمان گرامی
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #1 در: ۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۳:۲۶ »
دوست گرامی توضیح بدین شیر رو چطور کار گذاشتین؟
 

آفلاین EVH5150

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 16 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #2 در: ۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۲:۴۰ »
با سلام، شیر فلاسک آب رو با چسب دوقلو شفاف چسبوندم و از همون ابتدا به خوبی کار میکنه
 

mohammad1981

  • میهمان گرامی
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #3 در: ۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۵:۳۱ »
میشه یک عکس بذارین لطفا
 

آفلاین EVH5150

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 16 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #4 در: ۳ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۶:۵۶ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]

[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
 

آفلاین Braumeister

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 123
  • تشکر شده: 198 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #5 در: ۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۲:۴۷ »
با سلام دوست عزیز،

 

ترش شدن حریره شما احتمالا نشونه به وجود باکتریهای اسید لاکتیک هست.

متاسفانه این باکتریایی معذل بدی هستند به این راحتی‌ با مواد تمیز کننده از بین نمیرند و باید
تو پروسس حرارتی نابود بشند.
این شیری که شما سر این دبه گذاشتین میتونه منبع این آلودگی‌ باشه. چون هر چقدر تمیز کنید، باز هم لابه‌لای این شیر آلودگی‌ میمونه.  بهترین راه برای اینکه این اتفاق پیش نیاد اینکه وقتی‌ از دبه استفاده نمی‌کنید، توش یه محلول ضعیف کلر دار بریزید که توش بمونه.
فکر می‌کنم باید قید این دبّه رو بزنید و یکی‌ دیگه تهیه کنید. اگه بخواید اینو مدت طولانی‌ حرارت بدین احتمالا خراب می‌شه .
 

آفلاین EVH5150

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 16 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #6 در: ۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۳:۴۵ »
ممنون از کمکتون دوست عزیز، من از ابتدا از همین دبه استفاده میکردم و حدود ۵۰ بچ آبجو با همین دبه ها درست کردم و هر بار آبجو خوب میشد تا حدود یکسال پیش که ازون زمان همه ترش شدند؛ حتی یک سری از ظرف شیشه ای مخصوص سرکه و شراب استفاده کردم که تازه خریده بودم و با وایتکس کاملا ضدعفونی کرده بودم ؛ اما با کمال تعجب باز هم همین اتفاق افتاد! به طور کلی تمام متغیر ها رو تغییر دادم تا شاید بتونم به نتیجه گذشته ها برسم اما نه؛ انگار نه انگار! :-\ کلا کلافه شدم از عصاره به مالت، چون تنها متغیری هستش که تغییر ندادم!
امکان داره به تازگی نوع خاصی افزودنی یا نگه دارنده به این نوع عصاره اضافه شده که این مشکل رو ایجاد کرده؟
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #7 در: ۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۴:۳۲ »
با درود به استاد هدل و دوستان پیشکسوت
جناب EVH5150 به انجمن خوش امدید  , قربان عصاره به مالت  استاندارد خاص  نداره و هر بار یا یک سری فاکتور های متفاوت با دفعه قبل عصاره میزنه  و چون ظاهرا رقیبی هم نداره ؛ زیاد به تولید استاندارد اهمیت نمیده ولی با تموم این تفاصیل , منم  حدود 6 ساله که دارم از به مالت عصاره و دانه مالت میگیرم  و تا حالا به موردی مثل ترش شدن ابجو بر نخوردم !! عصاره مایع تاریخ انقضاع سریع تری نسبت به پودر عصاره داره  خصوصا به مالت که  عصاره ش استاندارد شیرینی پذیست  , ولی بنظر من رنگش از پودر عصاره به مالت روشنتره برای همین هم من معمولا از عصاره مابع استفاده میگردم ولی سعی میکردم نسبت به تولید ابجوم عصاره بخرم اولا من یکی دو سالی هست که  عصاره رو فقط برای استارتر استفاده میکنم و معمولا از دانه مالت برای ساخت ابجو استفاده میکنم ولی توصیه م به شما اینه که سعی کنید از بسته های 4 کیلویی عصاره به مالت استفاده کنید تا برای هر بچ , از عصاره تازه و تاریخ دار  استفاده کنید ترشی ابجوی شما بیشتر به اکسید شدن عصاره تون بر میگرده  و تنها راه اینه که یا از پودر عصاره استفاده کنین یا از عصاره تازه به تازه و مقدار کم استفاده کنین یعنی برای هربار پخت , یک روز قبل یک 4 کیلویی خرید کنید  نه اینکه یه 10 کیلوییی یا 20 کیلویی خرید کنید و در یخچال و یا در انباری انرا گذاشته و به مرور از ان استفاده کنید این راه کاملا اشتباهه ..
قول نمیدم ولی با یکی از دوستانی که در ارمنستان هستند صحبت هایی در مورد عصاره مالت بریکس 80  کرده م و اگه خدا بخدا چند وقت دیگه نمونه ش میرسه دستم تا تست کنم(با عصاره بریکس 60 اشتباه نشه )  اگه مناسب بود حتما اینجا اعلام میکنم  تا دوستانی که با عصاره کار میکنند  بتونن از این عصاره خوب بهرمند بشن.  البته این فقط در حد یک پیشنهاد بوده و هنوز بصورت جدی دنبال نشده , تا ببینیم گردش روزگار چه خواهد ..
موفق باشید
 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: majid1357, EVH5150

آفلاین EVH5150

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 16 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #8 در: ۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷:۴۴ »
بسیار متشکر از راهنماییتون، بنده هم فکر کنم کم کم نیاز باشه که به آبجو سازی با دانه جو روی بیارم چون دیگه احساس میکنم از عصاره خسته شدم، ولی به هر حال اگه عصاره مذکور رو تست کردید خیلی ممنون میشم ما رو هم در جریان نتیجه کارتون بزارید...
بازم ممنون
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam

آفلاین majid1357

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 104
  • تشکر شده: 99 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #9 در: ۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۵:۲۲ »
با سلام و احترام
عرض ارادت خدمت استاد هدل بزرگوار و جناب آقای داتام گرامی و عزیزان
جناب داتام حقیقت موضوع اینه بی صبرانه منتظرم تا طبق فرمایشتون حتما از این عصاره که میفرمایید بتونم خرید و یا پیش خرید کنم .
 8) 8) 8) 8) 8)
متاسفانه این عصاره های بریکس 60 اصلا برای ابجو سازی نیستن و بنده خودم از شرکتی که دریافت کردم رو تست کردم و عزیزانی که عصاره بریکس 60 از دوستان خریداری کردن اصلا راضی نبودن واقعا باید بگم نه طعم نه مزه خوبی داره و نه رنگ خوبی و این عصاره های بریکس 60 یا کلا شربت ساخته شده شکر مثل گلوکز و اینورت و غیره و خدارو شکر میکنم کلا یک کیلو از شرکت که نمیخوام نامش رو ببرم خریداری کردم و  اصلا از طعم و مزه بدش هر چی بگم کم گفتم و صد رحمت به به مالت خودمون که بگیر نگیر داره
 ;) ;) ;)
در جایی که در باور ما ابجو سازا همیشه این تفکر که به نظر بنده خیلی اشتباهه این بوده که عصاره بریکس 60 مخصوص ابجو سازی هستش که بنده به عینه به این اشتباه چندین ساله خودم پی بردم که عصاره مالت بریکس 60 اصلا بدرد ابجوسازی نمیخوره و فرایندی که روی عصاره بریکس 60 پیاده میکنن که ما دقیقا نمیدونیم چیه فقط بدرد ماالشعیر میخوره نه ابجو سازی خانگی
 ??? ??? ???
به همین علت خیلی تحقیق کردم و در فیلم های خارجی هم که دیدم عصاره مالت اینقدر غلظت داره که باید در ابجوش گرم بشه سپس استفاده شه و صد درصد این عصاره های خارجی بریکس 80 مخصوص ابجو سازی هستن
بنده به علت سختی و مشکلات عصاره گیری از دانه مالت که واقعا از بنده انرژی زیادی در حین پخت میگیره ترجیح میدم از عصاره مالت که فرمودین استفاده کنم و فقط عصاره کشی از دانه مالت رو بخاطر آنزیم های موجودش اونم در حد کم استفاده کنم

جناب EVH5150 ضمن خوش امد گویی به شما

میتونین از محلول ضدعفونی کننده d2 استفاده کنین و غیر از موارد مهمی که عزیزان اعلام فرمودن درجه حرارت محیط هم خیلی مهمه در ترش شدن ابجو
منتظر خبر خوبتون هستیم جناب داتام
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, EVH5150

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #10 در: ۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴:۱۲ »
با درود مجدد
جناب majid1357 تا حدودی با شما موافقم البته بریکس 60 که تو ایران بدست ما میرسه  بااونیکه تو فرنگ میبینیم  متفاوته ظاهرا اینجا بخاطر مهمان های ناخوانده کمی ابشو زیاد میکنند تا به همه برسه !!!
البته قصدم افترا به اشخاص شریفی که در این انجمن  برای همیاری  و نه برای سودا , به دوستان اقلامی رو عرضه میکنند نیست  که انها حسابشان کاملا جداست نوک فلش من بسوی اشخاصیست که دانسته و اگاهانه اقدام به فروش ناعادلانه اقلام ابجو سازی میکنند و دائما بی انکه حضوری فعال در این انجمن داشته باشند صرفا و فقط جهت تبلیغ اجناس خود تاپیک در تالاری نا همگون با موضوع میزنند  و به قیمت هایی نا متعارف و ناعادلانه به اعضای تازه کار میفروشند  اشخاصی که خواسته و اگاهانه جنس نا مرغوب را بعنوان درجه 1 به دوستان میدهند صدالبته  که خوب خوشبختانه فک نمیکنم که اونقدر ها هم این عصاره بریکس 60 بی کیفیت بوده باشه  و اما در مورد این عصاره بریکس 80 باید عرض کنم که چند روز پیش منزل یکی از دوستان اقلیت که از دوستان قدیمی هم هستند بودیم که دیدم ایشون ابجوی دست ساز سرو کردن که بسیار با کیفیت بود نوع متریال رو جویا شدم ازشون که گفتن از ارمنستان برام اوردن  و باب گفتگو در این مورد بالا گرفت و قرار شد که پدر ایشون که هفته اینده  از ارمنستان تشریف میارند یک مقداری از این عصاره با خود بیاورند تا اگر از کیفیت و فاکتور های اون راضی بودیم سفارش دهیم البته این ابجویی که من خوردم بسیار عالی بود و بجرات میتونم بگم خیلی با ابجوی من که با دانه مالت درست میکنم خوشرنگتر و شفاف تر بود .!! ولی بنده تو این چند وقته فهمیدم تا تست نکردم چیزی رو نخرم و برای همین قرار شد که مقداری از عصاره ایشون را من بعنوان تست بگیرم تا اگر نظرمون رو جلب کرد سفارش دهیم  فعلا هم که منتظر نشسته م که پدرشون تشریف بیارن که ظاهرا هنوز عزیمت نکرده اند ..
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: majid1357, EVH5150

آفلاین majid1357

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 104
  • تشکر شده: 99 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #11 در: ۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۲:۵۹ »
با سلام و احترام
بنده هم با نظر جنابعالی موافقم و خداروشکر میکنم دوستانی هستند که قصدشون کمک به عزیزان انجمن هستش و از این بابت بنده هم ازشون تشکر میکنم
بنده هم کلی منظورم روی عصاره بریکس 60 تیره رنگ که خودم دریافت کردم از شرکت که از بردن نام معذورم هستش و خدای نکرده منظورم با شخص خاصی نیست
بعد از تست بنده رو باخبر بفرمایید که اگر مورد تایید بود جهت سفارش اقدام کنم با تشکر
 

آفلاین EVH5150

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 31
  • تشکر شده: 16 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #12 در: ۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۱:۴۲ »
با تشکر از اساتید گرامی majid1357 و datam
ممنون که بنده رو به جمع خودتون پذیرفتید. :)
بنده در ضدعفونی تا حد ممکن دقیق هستم و حتی دوستانم من رو تو این زمینه وسواسی خطاب میکنن! معمولا برای ضدعفونی کردن از قوطه ور کردن ابزارها به مدت ۱۰ دقیقه در محلول بتادین و آب مقطر (۵.۵ سی سی در ۴ لیتر آب مقطر) استفاده میکنم و همیشه یدونه اسپری نانوسیل d2 کنارم هست و ازون برای ضدعفونی محیط کار و ابزارهایی که شاید در حین کار آلوده شوند( مثل شیر فلاسک درست قبل از سیفون کردن بین مخازن ) استفاده میکنم ، و همیشه هم نتیجه کمابیش رضایت بخش بود، اما این اواخر هر بار با مشکل ترشی برخوردم و واقعا به عصاره مایع شرکت 'به مالت' مشکوک شدم، گفتم شاید به تازگی ترکیبی اضافه میکنند تا طعم ترشی ایجاد کنه و برای کار ما مناسب نباشه! آخه طعم ترشی ایجاد شده شبیه به اسید استیک نیست و من حالا تجربه طعم اسید لاکتیک رو ندارم که بتونم مقایسه کنم. شاید خنده دار باشه، حتی یکبار از شعله تورچ برای ضدعفونی هوا در زمان انتقال حریره و مخمر به مخزن تخمیر استفاده کردم!!!
همونطور که مجید خان فرمودن بنده هم از دردسرهای دانه مالت فراری هستم و به ناچار به دانه مالت روی آوردم و اگه عصاره با کیفیت مناسب پیدا بشه بنده هم استقبال میکنم...

تشکر مجدد
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: datam, majid1357

آفلاین majid1357

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 104
  • تشکر شده: 99 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #13 در: ۶ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۸:۴۸ »
با سلام و احترام خدمت دوستان
ضمن عرض خسته نباشید خدمت استاد داتام
عذر خواهی بنده رو بپذیرین جناب داتام خواستم سوال کنم ایا خبری از عصاره مالت که فرموده بودین شده و اگر خبری شده بنده بی صبرانه منتظر خرید عصاره مالت هستم
با تشکر از جنابعالی
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
آیا کیفیت عصاره مالت مایع 'به مالت' تغییر کرده است؟
« پاسخ #14 در: ۶ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۴:۰۰ »
با درود مجدد
جناب majid1357 بله قربان امروز عصر با ایشان تماس گرفتم که ایا خبری از این عصاره شده که ایشان گفتند پدرشان یک گالن 25 کیلویی خریده و احتمالا تا اخر هفته تهران خواهند بود البته من فقط یک کیلو  میگیرم که تست کنم اگر جواب تست مثبت بود  قطعا اعلام خواهم کرد تا هم خودم و هم شما و اعضای انجمن , حد اقل از یک عصاره خوب و عالی برخوردار باشیم ..
موفق باشید
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: majid1357, EVH5150

 

anything