inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



نویسنده تاپیک: طرز تهیه شراب به روش سنتی برای مبتدیان  (دفعات بازدید: 2310 بار)

آفلاین hadinora20

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
طرز تهیه شراب به روش سنتی برای مبتدیان
« در: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۶:۱۶ »
 میشه یه آموزش برای تهیه شراب انگور قرمز در خانه برای مبتدیان به روش سنتی بگذارید مثلا بعد از له کردن انگور و ریختن آن در دبه باید تا چند روز در دبه را باز نکرد؟ متابی سولفیت سدیم را از کجا تهیه کنیم؟ کی به دبه ها اضافه کنیم؟یا بعد از چند روز مخمر و نبات یا شکر اضافه کرد؟ از روز چندم شروع به هم زدن کنیم و چند بار در روز هم بزنیم؟ یا چند روز بعد لازم است مرحله اول صاف کردن را انجام دهیم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Alikaram

Hamid_reza

  • میهمان گرامی
طرز تهیه شراب به روش سنتی برای مبتدیان
« پاسخ #1 در: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۳:۰۲ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
میشه یه آموزش برای تهیه شراب انگور قرمز در خانه برای مبتدیان به روش سنتی بگذارید مثلا بعد از له کردن انگور و ریختن آن در دبه باید تا چند روز در دبه را باز نکرد؟ متابی سولفیت سدیم را از کجا تهیه کنیم؟ کی به دبه ها اضافه کنیم؟یا بعد از چند روز مخمر و نبات یا شکر اضافه کرد؟ از روز چندم شروع به هم زدن کنیم و چند بار در روز هم بزنیم؟ یا چند روز بعد لازم است مرحله اول صاف کردن را انجام دهیم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

درود بر شما
دوست گرامی ذر روش سنتی متابی سولفیت نمیزنید. و این قضیه برای روش علمی شراب اندازیست.
توصیه من به شما این است که شزاب زا از ابتدا پس از مطالعه جزوه ارائه شده توسط استاد هدل . به روش نوین درست کنید .
اما اگر به هر دلیلی اینکار را نمیکنید .
در روش سنتی انگورها را  حبه کرده  و  حبه های خراب را دور میاندازید مابقی را له میکنید درون ظرف تخمیر خود میریزید. مقدار قندی که باید اضافه کنید به هیچ وجه بدون استفاده از هیدرو متر به صورت دقیق بدست نخواهد امد . اما در روشی که من اموخته بودم برای سنتی( که مدهاست به انروش شراب نمیگذارم)  به ازای هر 10 کیلو یک کیلو شکر اضافه می کنیم.  در دبه را بمیبندیم  و هر روز به ان سر میزنیم  معمولا پس از 24 ساعت تخمیر شروع میشود و شما شاهد بالا امدن تاج تخمیر خواهید بود در این زمان  در هر روز یک تا دو بار بار اقدام به هم زدن میکنید.  تا پوسته های بالا امده با مایع مخلوط شوند بعد از مدتی حدود 6 تا 10 روز کمتر یا بیشتر   شما شاهد ته نشین شدن پوسته ها و تفاله ها خواهید بود و یا اینکه متوجه میشوید دیگر تاج تخمیرتان بالا نمی آید.  انزمان هنگام وارد شدن به مرحله دوم تخمیر است . یعنی شما شرابتان را صاف میکنید و درون ظرفی میریزید که تا نزدیک به انتها  پر شود . و فقط دو سه سانت به درب فاصله داشته باشد . حالا قفل هوا را نصب کرده و خوب اببند میکنید . و صبر میکنید تا مرحله دوم تخمیرتان به اتمام برسد. (در برخی از روشهای سنتی پس از ته نشین شدن تفاله ها  اقدام به صاف کردن نمیکنند و فقط پلمپ و قفل هوا را به همان ظرف اضافه میکند . این روش بسیار اشتباه است حتما صاف کنید).  این مدت معمولا 3 هفته طول میکشد. حالا شراب شما اماده مرحله آمیزه شدن است .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Alikaram

آفلاین hadinora20

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
طرز تهیه شراب به روش سنتی برای مبتدیان
« پاسخ #2 در: ۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸:۰۷ »
دوست عزیز ممنون بابت راهنماییتون
یعنی تو مرحله اول تخمیر، قفل هوا لازم نیست؟
در مرحله دوم میشود برای بالا بردن درصد الکل قند یا شکر یا نبات اضافه کرد؟
از کجا باید تجهیزاتی که در جزو استاد هدل آمده را تهیه کرد؟
روش کار با هیدرومتر چگونه میباشد؟ و برای داشتن شراب با طعم خوب و بالاترین درصد الکل روی چه عددی باید باشد؟
ممنون میشم به این سوالات هم جواب بدید دوست عزیز
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Alikaram

Hamid_reza

  • میهمان گرامی
طرز تهیه شراب به روش سنتی برای مبتدیان
« پاسخ #3 در: ۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۸:۳۴ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
دوست عزیز ممنون بابت راهنماییتون
یعنی تو مرحله اول تخمیر، قفل هوا لازم نیست؟
در مرحله دوم میشود برای بالا بردن درصد الکل قند یا شکر یا نبات اضافه کرد؟
از کجا باید تجهیزاتی که در جزو استاد هدل آمده را تهیه کرد؟
روش کار با هیدرومتر چگونه میباشد؟ و برای داشتن شراب با طعم خوب و بالاترین درصد الکل روی چه عددی باید باشد؟
ممنون میشم به این سوالات هم جواب بدید دوست عزیز

درود
در مرحله اول خیر لازم نیست قفل هوا نصب کنید
در مرحله دوم به هیچ عنوان قند اضافه نکنید.
برای تهیه تجهیزات از لوازم آزمایشگاهی ها میتوانید  تهیه کنید در تهران سه راه جمهوری مرکز آن است .
نوصیه من به شما این است که قبل از هر چیز به مطالعه جزوه اراءه شده و  سپس مطالعه تاپیک های این انحمن بپردازید تا با کلیات و مشکلات پیش رو  وراه حل های آنها آشنا شوید .
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Alikaram, meysam81, hadinora20

آفلاین Hamid17tehrani

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 9
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
طرز تهیه شراب به روش سنتی برای مبتدیان
« پاسخ #4 در: ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۲:۵۹ »
لینک جزوه استاد هدل در مورد شراب سازی رو میشه قرار بدید. ممنون
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Alikaram