inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : درخواست اموزش شراب رام توسط Yonas
[امروز ساعت ۱۶:۳۳:۲۰]


پاسخ : عرق کشمش توسط ارش
[امروز ساعت ۱۵:۳۳:۲۸]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۳۲:۵۱]


تشتک زن درب نوشابه توسط H4di
[امروز ساعت ۱۵:۳۱:۴۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Mohamad
[امروز ساعت ۱۵:۲۳:۲۰]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط ارش007
[امروز ساعت ۱۵:۱۳:۰۱]

نویسنده تاپیک: شراب  (دفعات بازدید: 526 بار)

آفلاین atiekaran

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب
« در: ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹:۵۳ »
با درود
دوستان بنده براي اولين بار دارم شراب ميندازم
با راهنمايي يكي از دوستان انگورهاي سياه رو دون كردم و له كردم و داخل بشكه ريخته و دو كيلو شكر رو با اب جوشانده ولرم حل و بهش اضافه كردم(٤٠ كيلو انگور بوده)
درب بشكه رو بستم و براش قفل هوا هم گذاشتم
مخمر هم توش نريختم
مرحله بعدي چيه؟
يعني كي بايد درب بشكه رو باز كنم؟
ممنون ميشم اساتيد راهنمايي كنن
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: silentsun

آفلاین hojijon

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 63
  • تشکر شده: 34 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب
« پاسخ #1 در: ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۹:۴۳ »
دو کیلو شکر زیاد بوده امید وارم سکته نزنه تخمیرت.دمای هوا رو بین 23تا 27ثابت نگه دار محل بشکه تاریک باشه با یه چوب بلند هر 12ساعت یه بار به مدت یک دقیقه هم بزن تا تاج تخمیر بره پایین.هر دو روز یکم از شراب رو بچش تا متوجه تغییر مزه بشی حدود 15روزه صافش کن بریزش مخزن جدید تابالای مخزن پر باشه درش رو کیپ کن  و قفل هوا رو بزن
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: atiekaran

آفلاین leksoz

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 30
  • تشکر شده: 38 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب
« پاسخ #2 در: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۴:۵۴ »
با سلام
تعجب میکنم که میگید 2 کیلو شکر برای 40 کیلو انگور زیاده !  مگه شیرینی انگور هارو اگاهی دارید ؟!
اتفاقا نظر من اینه که برای اولین بار کسی که تجربی شیرینی مورد نظر رو با چشیدن متوجه نمیشه بهترین کار همینه که
هر 20 کیلو انگور 1 کیلو شکر یا 750 گرم نبات استفاده کنه
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: atiekaran

آفلاین atiekaran

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب
« پاسخ #3 در: ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۳:۵۳ »
ممنون از راهنماييتون امروز روز سوم هست و شرابم عالي داره پيش ميره
حسابي خروجي گاز داره و قشنگ داره تخمير ميشه
روزي يكبار هم دارم زير و روش ميكنم
 

آفلاین atiekaran

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 4
  • تشکر شده: 1 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب
« پاسخ #4 در: ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶:۵۹ »
البته دوستمون هم تا حدودي درست گفتن فكر كنم شكر زياد ريختم چون انگورها خودشون خيلي شيرين بودن اشتباه كردم
فوقش درصد الكلش ميره بالا ديگه اتفاق ديگه اي هم ممكنه بيفته؟
 

آفلاین leksoz

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 30
  • تشکر شده: 38 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب
« پاسخ #5 در: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲:۵۱ »
چیزی نیس نگران نباش همون کارت رو ادامه بده و هم بزن هر روز ...موفق باشی
 

آفلاین یسنا

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 6
  • تشکر شده: 4 بار
    • مشاهدۀ نمایه
شراب
« پاسخ #6 در: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۷:۴۰ »
سلام خدمت دوستان . یک مقدار توضیح در مورد مقدار شیرینی شراب و آبجو برای دوستانی که شیرینی سنج یا همون آبسنج ندارن میدم . اساتید هم کمک کنند
انگور سیاه مثل انگور شانی یا کندر سیاه خوب رسیده حدود 160 گرم در کیلو قند داره که البته همش قابل تخمیر نیست . انگور سفید خسلس رسیده که روی درخت جبه هاش در حال تبدیل به کشمش هستند تا 500 گرم قند هم داره .
با فرمول تبدیل قند به الکل در راندمان حداکثری هر 20 گرم قند در یک لیتر حدود 1 درصد الکل ایجاد میکنه و با انگور سیاه نهایتا تا 7-8 درصد میشه الکل داشت.
برای بیشتر کردن الکل از همین قاعده 20 گرم در لیتر برای 1 درصد استفاده بشه تقریبا به نتیجه دلخواه می رسیم . البته به شرط مناسب بودن سایر فاکتورها . دوستی که 2000 گرم. شکر به 40 لیتر اضافه کرده حدود دو و نیم درصد الکل محصولو بالا برده که باعث سکته مخمر وایلد تایپ نمیشه . مخمر وایلد تایپ بر حسب گونه غالب محل کشت انگور تا 12 درصدو جواب میده که برای ایشون حدود 10 درصد شده ودرصد ایده آله . در مورد نبات به شرط خشک بودن نبات کمی بیشتر باید استفاده بشه . حدود 5 درصد بیشتر . چون نبات کریستالی مقداری آب همراه هم داره . شیره انگور خوب و کشمش و مویز له شده حدود 50 درصد قند دارند که البته دقیق نیست و نمیشه با قطعیت گفت . ولی حدود 50 تا 55 درصد متوسط قندشونه که تقریبا به ازای هر لیتر حدود 40 گرم باید استفاده بشه . عسل هم به خاطر آب شکر دادن به زنبورها قابل اعتماد نیست و حتما آبسنجی بشه . تازه خود عسل خالص هم بر حسب منطقه و فصل مقدار قند متفاوتی داره . سیب سفید  رسیده حدود 100 تا 110 گرم قند در کیلو و انار شیرین حدود 120 گرم در هر کیلو آب انار قند داره . ماالشعیر بهنوش حدود 20 گرم در لیتر قند داره که البته در لایت کمتر و بلک کمی بیشتره
در نهایت عدد طلایی 20 رو فراموش نکنید که حلال مشکلاته
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: D A R Y L

 

anything