inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین پست ها

پاسخ : راجب این دیگ و دستگاه تقطیر نظر بدید و راهنمایی توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۷:۵۸:۲۹]


خمیر خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۸:۱۷]


پاسخ : فرق طعم عرق کشمش با خرما توسط Arash-z
[امروز ساعت ۰۵:۱۲:۵۱]


پاسخ : اندازه ی متناسب دیگ تقطیر و لوله خنک کننده توسط Yasfal
[امروز ساعت ۰۳:۱۹:۲۰]


پاسخ : دستور ساخت عرق كشمش توسط yakoza
[امروز ساعت ۰۰:۴۸:۴۷]


پاسخ : اموزش صحیح درست کردت شراب آلباو توسط Yonas
[امروز ساعت ۰۰:۲۲:۵۱]

نویسنده تاپیک: خنك كردن حريره  (دفعات بازدید: 333 بار)

آفلاین Gentile

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 63
  • تشکر شده: 159 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خنك كردن حريره
« در: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۸:۲۶ »
درود خدمت اساتيد و دوستان پيشكسوت
آيا ميشه براي خنك شدن سريعتر حريره از بطري اب يخ زده (كاملا ضد عفوني) داخل حريره استفاده كرد و بعد ان را خارج كرد؟
چون اگر بخواهيم از اب يخ استفاده كنيم آبسنجي اوليه كه خيلي مهم رو از دست مي ديم
 

آفلاین gghali

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 75
  • تشکر شده: 48 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خنك كردن حريره
« پاسخ #1 در: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۹:۳۳ »
بله با رعایت بهداشت
حتی میتوانی ب جای آبی را که داخل حریره میریزید -بعد از پخت-
یخ استفاده کنید
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خنك كردن حريره
« پاسخ #2 در: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۵:۱۶ »
بادرود
خیر دوست عزیز نمیتوانید  بطری اب یخ زده , جنسش پلیمر هست و اساسا دردمای بالا  تولید مواد سمی میکنه  جناب gghali  هم تصورشون این بود که شما میفرمایید اب درون بطری رو خالی کنیم حال انکه مقصود شما فقط خود بطریست
اگر میتوانید در ظروف استیل یخ ریخته و در وسط حریره بگذارید (انهم با رعایت مسائل ضدعفونی ) ولی کلا این کار تفاوتی با ریختن یخ در اطراف قابلمه نداره شاید 10 دقیقه تفاوت زمانی داشته باشه  ضمن اینکه شما میتوانید مقداری از اب دستور رو یخ زده و داخل حریره کنید ولی بطری پت یخ زده , به هیچوجه توصیه نمیشه
موفق باشید 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: gghali, Gentile

آفلاین Gentile

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 63
  • تشکر شده: 159 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خنك كردن حريره
« پاسخ #3 در: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۸:۲۳ »
درود به استاد عزيز داتام
اگر قسمتي از اب رو نگه داشته و به صورت يخ يا آب خنك اضافه كنيم ابسنجي اوليه رو از دست مي ديم ولي وقتي همه اب رو اول استفاده كنيم مي شه با اضافه كردن كم كم عصاره به ابسنجي دقيق رسيد
 

آفلاین datam

  • مدیر آبجوسازی
  • ****
  • تعداد پست کاربر: 999
  • تشکر شده: 1946 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خنك كردن حريره
« پاسخ #4 در: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۵:۰۰ »
با درود مچدد
قربان من حالا حالا ها مونده تا به مرنبه استادی برسم 
من متوجه فرمایش شما نمیشم ما قرار یک لیتر اب رو با 100 سی سی عصاره قاطی کنیم تا به ابسنجی مثلا 1.034 برسیم .فرقی نمیکنه که ما همه اون اب رو با عصاره یکجا محلول کنیم یا 500 cc اب رو باعصاره محلول و حرارت داده و سپس در زمان خنک شدن 500 CC اب یخ زده رو به عصاره اضافه کنیم در نهایت ابسنجی همون 1.034 خواهد بود (منمتوجه نمیشم چگونه ابسنجی از دست میره !!)  البته با در نظر گرفتن مقدار اب تبخیر شده در زمان جوشیدن حریره و اضافه کردم اون مقدار به حریره ..
حال منظور شما از کم کم عصاره اضافه کردن  تا به ایسنجی مورد نظر رسیدن رو نمیفهمم اولا عصاره در حال جوشیدن رو نمیشه ابسنجی کرد چون دمای اون بالاست  دوما اینکارخیلی وقت گیر هست و من ندیدم جایی این کار رو انجام بدهند در نهایت اخر کار یاحریره از اب سنجی دستور کمتر است که  میشه با جو شاندن مقداریی از ان به ابسنجی هدف رسید و یا بیش  از اب سنجی هدف هست که در این صورت با اضافه کردن اب میشه اونو تصحیح کرد
موفق باشید 
چو ایران نباشد تن من مباد..
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Gentile

آفلاین Gentile

  • علاقمند آبجوسازی
  • *
  • تعداد پست کاربر: 63
  • تشکر شده: 159 بار
    • مشاهدۀ نمایه
خنك كردن حريره
« پاسخ #5 در: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۸:۳۸ »
ممنون جناب داتام
اشتباهي داشتم كه الان متوجه آن شدم
بنده در آبجو سازي مبتدي هستم و با راهنمايي شما دوستان در حال آموزش.
و تشكر فراوان از جناب آقاي راكي
 
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند: Fmrfmr