inequality

خوش آمدید, میهمان گرامی
لطفاً برای فعالیت در انجمن و استفاده از امکانات سایت ثبت نام کنید.
چنانچه قبلاً ثبت نام کرده اید، با درج مشخصات کاربری خود وارد شوید.

 

اخبار:



* آخرین تاپیک ها

پست های تازه

صفحه(ها): [1] 2 3 ... 10
1
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام.این لوله گالوانیزه هست و تو انباری بود ازش استفاده کردم.جوش برنج خوردن لوله ها کیپ نیستن تست کردم.حجم دیگ زیاده برای اینکه بخار بیاد بیرون چیکار کنم؟اگه شراب خام بیشتری بریزم درست میشه؟لوله خروجی از شلنگه به وسیله بست به خنک کننده وصل شده.منظورتون از عایق چیه؟ با چی عایقش کنم؟ لوله های خنک کننده رو چندتارو کیپ کنم چطوره؟دما سنج هم سنسورش نزدیک خروجی دیگ هست و ی سیم یک متری سفید داره که تو عکس مشخصه بالای دیگ.

با درود خدمت شا و سایر اعضا
اگر لوله خروجی شما شلنگ است که این وحشناک است ؟ ایا طعم عرق تحت تاثیر شلنگ قرار نگرفته ؟ که حتما قرار میگیرد و کلی مواد سرطان زا

اتصال شلنگ به لوله های مسی فکر نکنم خوب ابندی باشد یک مشکلی ان طرف هاست که فقط از یک خروجی خارج میشود
حتما جنس لوله خروجی را تغییر دهید و از یک لوله مسی استفاده کنید
عایق چیز خاصی نیست هر چیزی که رسانای گرایی نباشد مثل پلاستیک یا عایق پشم شیشه از این قبیل
شراب خام را بیشتر کنید تا نصف دیگ و امتحان کنید این به احتمال یکی از اشکالات شماست
حتی یک لوله داخل کندانسور هم میتواند جواب گو باشد این را خودتان باید امتحان کنید
 فعلا شلنگ را تعویض کنید و سقف دیگ را عایق کنید ببینید چه میشود و همچنین مقدار شراب
امیدوارم مشکلتان حل شد که حداقل چند ایراد رفع میشود
شعله را هم هی کم و زیاد نکنید و عجول نباشید
2
سلام.این لوله گالوانیزه هست و تو انباری بود ازش استفاده کردم.جوش برنج خوردن لوله ها کیپ نیستن تست کردم.حجم دیگ زیاده برای اینکه بخار بیاد بیرون چیکار کنم؟اگه شراب خام بیشتری بریزم درست میشه؟لوله خروجی از شلنگه به وسیله بست به خنک کننده وصل شده.منظورتون از عایق چیه؟ با چی عایقش کنم؟ لوله های خنک کننده رو چندتارو کیپ کنم چطوره؟دما سنج هم سنسورش نزدیک خروجی دیگ هست و ی سیم یک متری سفید داره که تو عکس مشخصه بالای دیگ.
3
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : امکان تقطیر شراب آلوی کپک زده
« آخرين پست توسط ساکارو در امروز ساعت ۱۶:۵۰:۱۱ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
درود خدمت استاد هدل
استاد من شرابی که انداخته بودم برای تقطیر کپک زده بود
امکانش هست بفرمایین بشکه رو با چه موادی بشورم؟
بنده با مایع ظرفشویی شستم (ریکا بدون اسنس)
کفایت داره یا باید با چیز دیگری هم برای اطمینان بشورم تا بتونم مجدد استفاده کنم برای تقطیر؟

با درود خدمت شما و سایر اعضا
ریکا یا همان مایع ظرف شویی همان صابون مایع ست تقریبا که خاصیت ضد چربی دارد و نمیتواند باعث از بین رفتن میکروب ها شود ان هم کپک ها که مقاوم ترند و اسپور( یک چیزی مثل شفیره حشره ) ایجاد میکنند معمولا
شما میتوانید از الکل 70   استفاده کنید و یا بتادین
و همچنین مواد ضدعفونی کننده مانند مایع شستشوی سبزی
البته این ها در دسترس بیشتری هستند ولی میتوانید از محصولات نانوسیل استفاده کنید d2

متابی سولفیت سدیم با غلظت بالا
سوربات سدیم
4
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : کمک برای ساخت برج تقطیر
« آخرين پست توسط Amir2132 در امروز ساعت ۱۶:۲۲:۰۹ »
جناب یاسفال عزیز
من در نظر دارم واسه یه دیگ استیل با گنجایش ۱۰۰ لیتر ستون رفلاکس بسازم
شما اندازه ستون رو چقدر پیشنهاد میدید
چه ارتفاع چه قطر لوله
واسه قسمت خنک کننده طولش چقدر پیشنهاد میکنید
پیشاپیش ممنون
5
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام،من ی دیگ و دستگاه تقطیر ساختم،ی مشکل دارم خروجیش کمه،دیگ کاملا اببندی شده دستگاه تقطیر هم ب خوبی عمل خنک کننده رو انجام میده،دما سنج رو 75 بخاری ازش خارج نمیشه رو 82 قطره قطره از یکی از خروجی ها تقطیر شروع میشه،ولی اون 5تا خروجی دیگه چیزی ازش بیرون نمیاد،سرعت تقطیر خیلی کمه در حد ی زودپز،دیگم نمیدونم چند لیتریه ولی وقتی ی دبه بیست لیتری شراب خام میریزم توش یک سوم کمتر پر میشه؟عرق حاصله هم کدره،وقتی دما رو 82 وای میسه تا ده دقیه خروجی داره و قطع میشه،دمارو کمی زیاد میکنم دوباره قطره قطره شروع میشه و ده دقیقه بعد دوباره قطع میشه خروجی،مشکل از کجاست؟

با درود خدمت شما و سایر اعضا
اولا چرا از ان لوله قطور اهنی استفاده کرده اید ؟ آهن یا الومنیوم
لوله پولیکا سبکتر و ارزان تر و همچنین با قطر کمتر

ته لوله های مسی که در عکس پیدا نیست چگونه به هم وصل شده اند ؟ ایا جوش شده اند که امکان کیپ شدن برخی لوله ها را ایجاد کند ؟ نباید این اتفاق بی افتد با توجه به شرایط دستگاه شما

فضای داخلی دیگ شما بنا به تعاریف خود شما زیاد است و باعث انباشته شدن و تمایل بخار به سمت پایین میشود و خوب خارج نمیشود
جنس دیگ شما بدرد این کار نمیخورد

جنس لوله خروجی دیگ چیست ؟ مس یا پلاستیک ؟ و اگر مس چگونه به ان چند لوله داخل کندانسور متصل شده است ؟

از اببندی بودن تمام قسمت ها مطمئن شوید و قسمت بالا رونده خروجی دیگ را عایق کنید همچنین سقف دیگ را عایق کنید
و این کندانسور برای این حجم زیاد است نیاز به این همه لوله نیست ولی اشکالی ندارد
دماسنجی هم در دستگاه شما مشاهده نکردم
6
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام
آیا بجای آب میشه از گاز کپسول در لوله مسی استفاده کرد چون نسبت به آب خیلی خنک تره و بعد خروجی رو به یک اجاق وصل کنیم؟

با درود خدمت شما و سایر اعضا
اگر نگران هزینه اب هستید که هزینه گاز خیلی بیشتر است از هزینه آب
اگر قصد بازدهی خنک کنندگی را دارید که همان آب این کار را انجام میدهد
درضمن این گاز مورد نظر شما چیست ؟ بوتان ؟ دی اکسید کربن ؟ ووو  ::)
از جانتان سیر شده اید ؟
بجای این کار ها یک مخزن یخ تهیه فرماید که اب شیر از بالا وارد ان شود و تحت جاذبه وارد کندانسور شود و خلاص
7
شراب و شراب سازی / پاسخ : متابی سولفیت و کلر
« آخرين پست توسط HnD در امروز ساعت ۱۳:۴۱:۴۴ »
جناب یاسفال سپاسگذارم از راهنماییتون
8
خوبه همه دستگاه هایی که ساختی رو اگه میتونی عکسش بزار و ایراداتشون و اینی که میخوای بسازی شاید بتونن کمک کنن اساتید
9
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : طمع دهنده ها
« آخرين پست توسط yakoza در امروز ساعت ۱۳:۱۲:۲۷ »
ممنون چون من یه جا دیگه خودم قبل تقطیر خواستم مطمن بشم و چندروز باید باشه ؟
10
تقطیر و مشروبات سنگین / پاسخ : طمع دهنده ها
« آخرين پست توسط Yonas در امروز ساعت ۱۲:۵۸:۰۰ »
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
دوست عزیز این میوه سرو رو قبل تقطیر یا بعد تقطیر باید بریزیم؟
دوست عزیز بعد تقطیر پست بالا رو بخون گفتن دویست گرم تو۵لیتر ۵۵ درصد
صفحه(ها): [1] 2 3 ... 10
anything