آبجوسازی خانگی

تالارهایی برای سایر نوشیدنیها => شراب و شراب سازی => شروع کنندۀ این تاپیک: HnD در ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۵:۳۵

عنوان: متابی سولفیت و کلر
ارسال شده توسط: HnD در ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۵:۳۵
سلام خدمت اساتید.سوالی که داشتم راجع به استفاده از سدیم متابی سولفیت بود.که تفاوت اون با پتاسیم در چیه و چرا پتاسیم متابی سولفیت بهتره؟
و سوال دیگه ام اینکه دلیل اینکه آب نباید کلر داشته باشه چیه؟چون من فقط دیدم که همه جا چه اینجا و چه منبع های دیگه تاکید کردن که کلر نداشته باشه اما چیزی راجع به دلایلش نگفتن.پیشاپیش ممنونم از هر شخص مطلعی که جواب من رو میدن
عنوان: پاسخ : متابی سولفیت و کلر
ارسال شده توسط: Yasfal در ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۶:۴۰
اگر به مقادير توصيه شده توجه كنيد تفاوتي بين سديم و پتاسيم نيست. قرصهاي كمپدن هم از سديم و هم پتاسيم ساخته ميشن.
كلر بخاطر خاصيت ضدعفونيش باعث ضعيف شدن مخمرها ميشه. ضمنا وجودش باعث تاثير روي طعم و بوي محصول ميشه. اگر از آب كلردار استفاده ميكنيد بهترين كار جوشاندن آب هست. سولفيت زني هم باعث حذف كلر ميشه. ضمنا اگر ٢٤ ساعت آب رو داخل ظرف بريزين، تا حدود زيادي كلرش خارج ميشه.
عنوان: پاسخ : متابی سولفیت و کلر
ارسال شده توسط: HnD در ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۱:۴۴
جناب یاسفال سپاسگذارم از راهنماییتون