آبجوسازی خانگی

تالارهایی برای سایر نوشیدنیها => تقطیر و مشروبات سنگین => شروع کنندۀ این تاپیک: ارش در ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۶:۵۱

عنوان: جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: ارش در ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۶:۵۱
این جدول برگرفته از انتهورا میباشد .البته بعضی از گیاهان تازش در دسرس نیست البته در تهران.
دوستان اگر تجربیات دیگری دارن با اشتراک گذاری در این تاپیک دیگران را هم از ان بهرمند کنند سپاس
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: Yasfal در ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۹:۰۱
آقاي آرش
دستتون درد نكنه بابت اين جدول. اگر خودتون هم تجربه ي استفاده از مواد اين جدول رو دارين، لطف كنيد بگين كه دوستان استفاده كنن.
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: ebi1361 در ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۵:۵۲
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
این جدول برگرفته از انتهورا میباشد .البته بعضی از گیاهان تازش در دسرس نیست البته در تهران.
دوستان اگر تجربیات دیگری دارن با اشتراک گذاری در این تاپیک دیگران را هم از ان بهرمند کنند سپاس
کیفیت عکس خیلی پایینه
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: Maziar v8 در ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸:۱۴
من تجربه سرو کوهی و تجربه پوست پرتقال و دارم،جالبه که هر دوتاش تو این جدول بهترین نتیجه را دارند،البته تو جدول فقط زده پوست مرکبات، الن یه عرق 60 درصد دارم که با سرو آمیزه کردم،حدود دو ماه میشه،بوی خوبی داره،رنگ فوق العاده زیبا،دقیقا مثل ویسکی، چند روز پیش جاتون خالی با عرق نعنا به صورت برابر مخلوت کردم،در پیکهای کوچک،یعنی هر شات 30 درصد،خیلی خوشخوراک شد،گیرایی عالی هم داشت، جالب اینکه انگار یه روغنی از سرو داخل عرق میره که وقتی با عرق نعنا یا آب رقیق میکردم مثل راکی کدر میشد،البته بخاطر رنگ قهوه ایش سفید نمیشد
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: واتوواتو در ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۰:۲۲
با درود
متاسفانه عکس برای بنده اصلا خوانا نیست.
ولی من خودم تجربه آمیزه کردن با کرفس کوهی، نعنا، دارچین، زغال و هلو را دارم که همگی عالی شدند و همینطور تجربه آمیزه کردن با پوست پرتقال، میوه به، زنجفیل، نارنگی و وانیل را هم دارم که راستش اصلا نپسندیدم...
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: ارش در ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۲۵:۲۸
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي آرش
دستتون درد نكنه بابت اين جدول. اگر خودتون هم تجربه ي استفاده از مواد اين جدول رو دارين، لطف كنيد بگين كه دوستان استفاده كنن.
بله من خودم با میوه سرو کوهی انداختم عالی شد دقیقا مثل جین شد هم طعم هم مزه فقط جین بی رنگه ولی این رنگش مثل ویسکی هستش.میوه این گیاه تو پارکا زیاده ولی تو تابستان
با نعناع وبهارنارنج هم انداختم هنوز نرسیده
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: ارش در ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۲:۳۸:۳۵
جدول رو یکم اصلاح کردم شاید خواناتر بشه
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: Yasfal در ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۷:۲۵
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي آرش
دستتون درد نكنه بابت اين جدول. اگر خودتون هم تجربه ي استفاده از مواد اين جدول رو دارين، لطف كنيد بگين كه دوستان استفاده كنن.
بله من خودم با میوه سرو کوهی انداختم عالی شد دقیقا مثل جین شد هم طعم هم مزه فقط جین بی رنگه ولی این رنگش مثل ویسکی هستش.میوه این گیاه تو پارکا زیاده ولی تو تابستان
با نعناع وبهارنارنج هم انداختم هنوز نرسیده
هرچند كه بنظر من رنگ ويسكي هم خوبه و مشكلي نداره، ولي براي جلوگيري از تغيير رنگ شايد بشه در زمان تقطير از اين ميوه استفاده كرد. يا محصول رو بعد از آميزه كردن و تغيير مزه و بو، مجدداً تقطير كرد كه رنگش هم شفاف بشه.
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: Maziar v8 در ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۸:۲۷
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي آرش
دستتون درد نكنه بابت اين جدول. اگر خودتون هم تجربه ي استفاده از مواد اين جدول رو دارين، لطف كنيد بگين كه دوستان استفاده كنن.
بله من خودم با میوه سرو کوهی انداختم عالی شد دقیقا مثل جین شد هم طعم هم مزه فقط جین بی رنگه ولی این رنگش مثل ویسکی هستش.میوه این گیاه تو پارکا زیاده ولی تو تابستان
با نعناع وبهارنارنج هم انداختم هنوز نرسیده
هرچند كه بنظر من رنگ ويسكي هم خوبه و مشكلي نداره، ولي براي جلوگيري از تغيير رنگ شايد بشه در زمان تقطير از اين ميوه استفاده كرد. يا محصول رو بعد از آميزه كردن و تغيير مزه و بو، مجدداً تقطير كرد كه رنگش هم شفاف بشه.
یککی از دلایل استفاده من از سرو همین رنگشه
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: ارش در ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۸:۳۸
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
آقاي آرش
دستتون درد نكنه بابت اين جدول. اگر خودتون هم تجربه ي استفاده از مواد اين جدول رو دارين، لطف كنيد بگين كه دوستان استفاده كنن.
بله من خودم با میوه سرو کوهی انداختم عالی شد دقیقا مثل جین شد هم طعم هم مزه فقط جین بی رنگه ولی این رنگش مثل ویسکی هستش.میوه این گیاه تو پارکا زیاده ولی تو تابستان
با نعناع وبهارنارنج هم انداختم هنوز نرسیده
هرچند كه بنظر من رنگ ويسكي هم خوبه و مشكلي نداره، ولي براي جلوگيري از تغيير رنگ شايد بشه در زمان تقطير از اين ميوه استفاده كرد. يا محصول رو بعد از آميزه كردن و تغيير مزه و بو، مجدداً تقطير كرد كه رنگش هم شفاف بشه.
من خودمم دوست دارم ولی تقطیرش خطر نداره چون معلوم نیست اون اسانس کاج وروغنش چه واکنش شیمیایی تو تقطیر داشته باشه؟!شما تست کردید؟
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: Yasfal در ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۰:۲۶
خير من هيچوقت از اين ميوه استفاده نكردم، ولي اكثر موادي رو كه بصورت آميزه استفاده ميكنم در تقطير هم تست كردم. اينهم نبايد تاثير بدي در زمان تقطير داشته باشه. چون اگر ماده ي مضري داشته باشه اصلاً نبايد ازش استفاده كرد.
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: ارش در ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۳:۳۸
امروز محصول با وانیلم رسید .کاملا بوی الکل محو ونابود شده وبوی وانیل غالب شده طعمشم وانیلی شده وخیلی راحتتر پایین میره ولی این رو بگم من به ابتکار خودم کمی گلیسیرین خوراکی بهش اضافه کردم .ولی ارزش امتحان رو داره وانیل.
حتما وانیل رو از عطاریهای معتبر بخرید نه ازین بسنه بندیهای سوپرمارکتی .واقعا عطرشون باهم فرق داره .ماله سوپر مارکتا بزور بوی وانیل میده ولی محصول عطاریها درب کیسه رو باز میکنی بوش اتاق رو برمیداره
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: Yonas در ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳:۱۵
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
امروز محصول با وانیلم رسید .کاملا بوی الکل محو ونابود شده وبوی وانیل غالب شده طعمشم وانیلی شده وخیلی راحتتر پایین میره ولی این رو بگم من به ابتکار خودم کمی گلیسیرین خوراکی بهش اضافه کردم .ولی ارزش امتحان رو داره وانیل.
حتما وانیل رو از عطاریهای معتبر بخرید نه ازین بسنه بندیهای سوپرمارکتی .واقعا عطرشون باهم فرق داره .ماله سوپر مارکتا بزور بوی وانیل میده ولی محصول عطاریها درب کیسه رو باز میکنی بوش اتاق رو برمیداره
چقدر وانیل به یک ونیم زدی .چون وانیل زیاد باعث مسمومیت میشه
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: sepako در ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۳:۰۶
سلام؛

امکانش هست بفرمایید سرو کوهی رو از کجا میشه تهیه کرد؟ من از چندتا عطاری پرسیدم و نشنیده بودن؛
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: Maziar v8 در ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۶:۳۸
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام؛

امکانش هست بفرمایید سرو کوهی رو از کجا میشه تهیه کرد؟ من از چندتا عطاری پرسیدم و نشنیده بودن؛
من نمیدونم این سروها که من استفاده میکنم همون سرو کوهیه یا نه ولی تو نت عکسش و دیدم یکی بود،درختهای سرو داخل پارکها هستند،میوه اش تقریبا اندازه یه تیله درشته و قهوه ای رنگه، با ناخن روش و میتراشی داخلش سبزه،وقتی کهنه میشن ترک ترک میشن،از درختها میتونی تازش و بچینی
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: ارش در ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۶:۳۳
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
امروز محصول با وانیلم رسید .کاملا بوی الکل محو ونابود شده وبوی وانیل غالب شده طعمشم وانیلی شده وخیلی راحتتر پایین میره ولی این رو بگم من به ابتکار خودم کمی گلیسیرین خوراکی بهش اضافه کردم .ولی ارزش امتحان رو داره وانیل.
حتما وانیل رو از عطاریهای معتبر بخرید نه ازین بسنه بندیهای سوپرمارکتی .واقعا عطرشون باهم فرق داره .ماله سوپر مارکتا بزور بوی وانیل میده ولی محصول عطاریها درب کیسه رو باز میکنی بوش اتاق رو برمیداره
چقدر وانیل به یک ونیم زدی .چون وانیل زیاد باعث مسمومیت میشه
پنج گرم
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: ارش در ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۹:۰۰
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
سلام؛

امکانش هست بفرمایید سرو کوهی رو از کجا میشه تهیه کرد؟ من از چندتا عطاری پرسیدم و نشنیده بودن؛
تو پارکا زیاده ولی الان نه دوماه دیگه فکر کنم
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: ارش در ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۳:۴۱
امیزه با نعنا رسید عکسش رو میزارم ببینید طعم وبوی درار میده (درار:توشمال کشورنعناع رو با یه چیزای دیگه مثل سیر قاطی میکنن با ماست یا خیار وچیزای سردی میخورن )مزشم وقتی میره پایین مثل اب میمونه ودهن رو خنک میکنه رنگشم عالیه.اینم عکسش که میزارم
حالا این بار میخوام لیمو هم به نعنا اضافه کنم ببینیم چی میشه
به سلامتی همگی
عنوان: پاسخ : جدول امیزه کردن
ارسال شده توسط: ارش در ۳۱ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۱:۵۷
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
امیزه با نعنا رسید عکسش رو میزارم ببینید طعم وبوی درار میده (درار:توشمال کشورنعناع رو با یه چیزای دیگه مثل سیر قاطی میکنن با ماست یا خیار وچیزای سردی میخورن )مزشم وقتی میره پایین مثل اب میمونه ودهن رو خنک میکنه رنگشم عالیه.اینم عکسش که میزارم
حالا این بار میخوام لیمو هم به نعنا اضافه کنم ببینیم چی میشه
به سلامتی همگی
دوستان اگر مشروب بد از گلوتون پایین میره حتما امیزه کردن با نعنا رو تست کنین