آبجوسازی خانگی

تالارهای آبجوسازی مقدماتی => ماءالشعیر الکلی => شروع کنندۀ این تاپیک: Zara در ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸:۲۵

عنوان: بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Zara در ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸:۲۵
من میخوام ابجو الکلی درست کنم ولی مطمئن نیستم با چه نوع دلستری این کارو انجام بدم که بهتر بشه اگر ممکنه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم ☺️🙏
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Bahrammt در ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲:۰۵
نمیدونم منظورتون از دلستر همون برند ماءالشعیر شرکت بهنوشه یا مثل خیلیا هر نوع ماءالشعیری که توی بازاره
دلستر کلاسیک یا بلک یا پلاس شرکت بهنوش همشون خوبن ترجیحاً کلاسیک و ترجیحاً تولید کارخونه کرج باشه .
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Maziar v8 در ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲:۲۰
هولستن هم عالیه،رازک بیشتری داره و تلخ تره
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Fmrfmr در ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۹:۳۲
هولستون یک لیتری هم هست؟
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Maziar v8 در ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۲:۲۶
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
هولستون یک لیتری هم هست؟

یک لیتریش که زیاد هست،کاش یک و نیم هم میزد،فعلا یک و نیم نداره
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: A M I T A T در ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۳:۱۲
با سلام و احترام خدمت اساتيد گروه
هر ماءالشعيري كه در تركيباتش نوشته شده باشه مالت و رازك و نه عصاره مالت و عصاره رازك، منظور از عصاره همان اسانس هست ، قابليت اين كار رو داره، حالا هر برندي ماءالشعير الكلي با طمع خودش رو ميده ، من با جوجو و دلستر كلاسيك انداختم خوب بود تا زماني كه با هوفنبرگ انداختم فهميدم اونا متوسط بودن ، از لحاظ تخمير پذيري هوفنبرگ خيلي بهتر بود، از لحاظ قيمت جوجو و محصولات بهتوش رو ميشه توي ٣ باكس از مغازه دار دونه اي ٢ هزار گرفت ولي هوفنبرگ رو زير٢٥٠٠ نميدن ميگن سود نداره، با هولستن هم تست نكردم تا حالا، اخيرا با هوفنبرگ بلك مالت انداختم كه هنوز به نتيجه نرسيده
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Mehdi.mousavi.1359 در ۲۴ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸:۵۶
سلام به دوستان
منم با جوجو انداختم خیلی عالی شد
ولی هوفنبرگ و تست نکردم
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: ارش در ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۱:۵۵
من چهار پنج ساله همیشه میندازم .به نظر کسانی که از ماشعیر الکی من خوردن میگن شمس از همه بهتره خودمم همین فکر رو‌میکنم ولی تواین مدت این رو تجربه کردم که دردرست کردن ماشعیر الکلی قبل از مارک ماشعیر ،مخمر  ومیزان اضافه کردنش وشکر مهم تر وتاثیرگذار تر هستش خود مارک ماشعیر در درجه دوم قرار داره البته دیگه نه ماشعیر هایی مثل عالیس وایستک ...
منظورم بین ماشعیرهای خوبه استاندارد ایرانی هستش.دلستر هولستن هوفمبرگ
شمس هم خوبه.
ولی اگر مشکل مالی نداشته باشی وبخوای بخودت حال بدی ماشعیر مارک ج و ر. افس باواریا اینا واقعا تفاوت محسوس ایجاد میکنن باقی اگر میزان ونوع‌مخمر وشکرتون یکی باشه وبخواین امتحان کنین زیاد فرقی باهم ندارن.بازهم میگم برندهای مطرح ایرانی رو میگم
راستی دوسه بارهم با بیت مالت درست کردم خیلی خوب شد کف وگازش بعداز کربنیزه خیلی بیشتر از بقیه میشه ولی طعمش تفاوت زیادی با مارکای مطرح ایرانی نداره.درجه دو ها رو که ول کنین اب ورنگ وطعم دهنده هستن.
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: datam در ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۴:۰۴:۵۱
با درود
جناب ارش , مالشعیر های خارجی  در واقع تخمیر شده اند  و شما نمیتونین  ابجویی رو که یکبار تخمیر شده دوباره تخمیر کنین و در واقع این اب شکر هست که شما دارین تخمیر میکنین از نظر تئوریک قطعا این تخمیر یک تخمیر غیر واقعی خواهد بود و همون مالشعیر های ایرونی که فقط عصاره مالت رقیق شده بهمراه اسید های خوراکی و گاز هستند برای ساخت مالشعیر الکل مناسبتر و از نظر تئوریک واقعی ترند ابجو هایی با برند هایی مثل جور و باواریا و .. که بقول خیلی ها مقادیری کمی الکل درش هست نشان از یکبار تخمیر شدن انها داره و تصور تخمیر شدن چنین ابجویی کمی دور از ذهن و  واقعیته البته ممکنه شما تجربه متفاوتی داشته باشید..
جناب AMIRAT قربان عصاره یعنی عصاره  و اسانس هم یعنی اسانس !! این دو هیچ شباهت و خصوصیت مشترکی با هم ندارند اگر مالشعیری روی ان نوشته عصاره مالت  باید با عصاره مالت باشه مگر اینکه تقلب کرده باشه و شما میتونین اگر به صحت حرفتون  مطمئن هستید از اون شرکت شکایت کنید و خسارت هم بگیرید در اکثر شرکت های مالشعیر سازی فعلا دارن از عصاره مالت استفاده میکنند و شرکت هایی مثل الیس و ایستک از اسانس مالت  استفاده میکنند واگر بجای اسانس کلمه عصاره نوشته شده بعید میدونم که منظورشون اسانس بوده باشه ویا در واقع دارند اسانس مالت رو بجای عصاره مالت قالب میکنند ! انها حتی اگر بتوانند مردم رو فریب دهند و بارزس های کنترل کیفی و استاندارد رو بنوعی ساکت کنند , نمیتوانند از دست رقبای تجاری خود رها شوند و مطمئن باشید رقبا این اجازه رو به انها نخواهند داد ..
موفق باشید
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Mehdi.mousavi.1359 در ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۷:۰۲
سلام به دوستام من همیشه با ماالشعیر جوجو مینداختم خیلی عالی میشد و رنگ فوق العاده ای داره
و بسیار روشن و شفافه
ولی ایندفعه طبق فرمایشات اساتید با هوفنبرگ انداختم هز همون اول رنگ مایع تیره هست و یه کوچولو ماته
می خواستم ببینم دوستانی کع با هوفتبرگ انداختن هم ابجوشون تیره بوده
البته تیره میگم منظورم خیلی نیست
در حدیه که شبیه چاییه کمرنگه
ولی جوجو حسابی طلایی بود
لطفا راهنمایی کنید تا از استرس در بیام
مرسی از هموتون وهستین
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Mehdi.mousavi.1359 در ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۲:۰۲
سلام پس شما هوفنبرگو انداختین راضی بودین؟؟؟؟
رنگ.تیرش نصبت به جوجو طبیعیه؟؟؟؟
فرق این رنگ روشن با تیره چیه
دستور کارتونم بفرمایی
ازتون سپاسگذارم
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Bahrammt در ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹:۴۶
نگران رنگش به هیچ وجه نباشید ... رنگ ماءالشعیر یا آبجو کاملاً به رنگ مالت مصرفی در آن بستگی دارد. اون هم میتونه ناشی از خطاهای حرارتی در پروسه تولید ناشی شده باشه با استفاده از مالت های ویژه برای دادن کاراکترهای مختلف از نظر طعم و رنگ به محصول. بنده تجربه تولید ماءالشعیر الکلی با دلستر کلاسیک , هولستن , بیت مالت و همچنین دلستر بلک که واقعاً خیلی تیره بود رو دارم. همه هم خوب شدند و البته طعمها مقداری متفاوت بودند.
حالتهای مختلف را امتحان کنید و طعم و رنگ هر کدام را دوست داشتید آنرا انتخاب کنید.
ضمناً خود دلستر کلاسیک بهنوش هم هر دفعه یک رنگ خاص نداره و من درجات روشنایی مختلفی رو بسته به زمان تولید ازش دیدم.
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Mehdi.mousavi.1359 در ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷:۴۶
مرسی از لطفتون
دوستان یه پست گذاشتم اگه کسی تونست راهنماییم کنه
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Mehdi.mousavi.1359 در ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹:۱۳
سلام دوست عزیز
این دفعه چهارمه که میندازم
سه دفعه قبلیش که عالی بود و تقریبا همشو خوردم
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Zara در ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۸:۲۶
با تشکز از همه دوستانی که راهنمایی کردن تا چند روزه اینده شروع به درست کزدن ابجو می کنم و نتیجه رو همین جا میگم🙏🌹
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: ارش در ۳ آذر ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۴:۴۵
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
جناب ارش , مالشعیر های خارجی  در واقع تخمیر شده اند  و شما نمیتونین  ابجویی رو که یکبار تخمیر شده دوباره تخمیر کنین و در واقع این اب شکر هست که شما دارین تخمیر میکنین از نظر تئوریک قطعا این تخمیر یک تخمیر غیر واقعی خواهد بود و همون مالشعیر های ایرونی که فقط عصاره مالت رقیق شده بهمراه اسید های خوراکی و گاز هستند برای ساخت مالشعیر الکل مناسبتر و از نظر تئوریک واقعی ترند ابجو هایی با برند هایی مثل جور و باواریا و .. که بقول خیلی ها مقادیری کمی الکل درش هست نشان از یکبار تخمیر شدن انها داره و تصور تخمیر شدن چنین ابجویی کمی دور از ذهن و  واقعیته البته ممکنه شما تجربه متفاوتی داشته باشید..
جناب AMIRAT قربان عصاره یعنی عصاره  و اسانس هم یعنی اسانس !! این دو هیچ شباهت و خصوصیت مشترکی با هم ندارند اگر مالشعیری روی ان نوشته عصاره مالت  باید با عصاره مالت باشه مگر اینکه تقلب کرده باشه و شما میتونین اگر به صحت حرفتون  مطمئن هستید از اون شرکت شکایت کنید و خسارت هم بگیرید در اکثر شرکت های مالشعیر سازی فعلا دارن از عصاره مالت استفاده میکنند و شرکت هایی مثل الیس و ایستک از اسانس مالت  استفاده میکنند واگر بجای اسانس کلمه عصاره نوشته شده بعید میدونم که منظورشون اسانس بوده باشه ویا در واقع دارند اسانس مالت رو بجای عصاره مالت قالب میکنند ! انها حتی اگر بتوانند مردم رو فریب دهند و بارزس های کنترل کیفی و استاندارد رو بنوعی ساکت کنند , نمیتوانند از دست رقبای تجاری خود رها شوند و مطمئن باشید رقبا این اجازه رو به انها نخواهند داد ..
موفق باشید
بادرود صدالبته که فرمایش شماصحیح هستش استاد داتام.من یه بار با جور انداختم خیلی خوب شد شاید شانسی بوده .راهنمایی که کردم دوستمون رو رو اون حساب کردم.ودوستومن هم به نظر من نظر شما رو سند قرار بدن.
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: واتوواتو در ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۱:۴۸
با درود
بنده با جوجو درست کردم خوب نشد ولی با بیت مالت عالی شد گاز فوقالعاده ای هم داشت
البته من توی این زمینه کاملا بی تجربه هستم و احتمالا نتیجه کارم شانسی بوده
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: ارش در ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۰:۱۱
[میهمانان مجاز به مشاهدۀ لینکها نیستند.لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید ]
با درود
بنده با جوجو درست کردم خوب نشد ولی با بیت مالت عالی شد گاز فوقالعاده ای هم داشت
البته من توی این زمینه کاملا بی تجربه هستم و احتمالا نتیجه کارم شانسی بوده
من با بیشتر برندهای مطرح ایرانی انداختم .هیچکدوم گازش مثل بیت مالت نمیشه .از همه برندها پر گاز تر میشه.چرا؟نمیدونم.!فقط میدونم بیت مالت شربتش از المان میاد ایران وبعد درایران رقیق وگاز دار میشه.یه برندی هم هست بنام کوپر.که مغازه ها ندارن .ولی فروشگاه اصلی کارخانه بهنوش توجاده مخصوص داره.اونم شربتش میادایران رقیق وگاز دار میشه .اون از بیت مالتم بهتر میشه.من اخرین بار رفتم اماده نداشت .دوساعت واستادم برام دادن درست کردن تحویلم دادن.البته ۲۵باکس میخواستم.شمس رو هم امتحان کن اونم خوب درمیاد من الان بیشتر باشمس میزنم
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Fmrfmr در ۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۴:۱۷
شمس بنظر عصاره خوبی داره و بوی جو کاملا محسوسه ولی رازکش خیلی محسوس نیست
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: majid1357 در ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۳:۲۸
با سلام خدمت دوستان
بنده هم جای اب از مالشعیر استفاده میکنم و اولین بار به صورت امتحانی از شمس استفاده کردم به نظرم خیلی خوب بود ولی بنده جوجو رو به همه ترجیح میدم ولی شمس هم خوبه
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Bakhtiar در ۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۱:۵۸
درود بر استاد و همه دوستان
اقا majid1357 من متوجه نشدم شما از مالشعیر بجای اب استفاده میکنید  یعنی واسه مالشعیر و عین اب میجوشونید و مالت و رازک میزنید !؟  خوب شده این ترکیب !؟
چون مالشعیر انواع اسید ها و نگهدارنده ها رو دارند مشکلی پیش نیومده از لحاظ طعم و ترشی !؟
عنوان: پاسخ : بهترین نوع دلستر
ارسال شده توسط: Absinthe در ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۶:۴۱
تفاوت هوفنبرگ با جوجو بر اساس تجربه س من :
رنگ تیره و مات تر
کف بسیار بیشتر و ماندگارتر
برای اولین بار از برند هوفنبرگ برای ساخت ماالشعیر الکلی استفاده کردم ، تخمیرم به صورت یک مرحله ای و در دمای بین 15 تا 20 درجه با کف زیاد انجام شد . بعد از حدود 17 روز محصول رو شیرینی زنی و بطری کردم . با اینکه 3 روز بیشتر از بطری کردن نگذشته، مقدار کف کاملا مناسب و قابل توجه!